首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Alleviate the Bad Reaction of Flying Jet Lag With the global economy now taking more executives to far-away places like Beij
Alleviate the Bad Reaction of Flying Jet Lag With the global economy now taking more executives to far-away places like Beij
admin
2013-05-04
60
问题
Alleviate the Bad Reaction of Flying Jet Lag
With the global economy now taking more executives to far-away places like Beijing and Mumbai.jet lag is becoming a bigger problem, leading sleep researchers to work harder than ever to find suitable remedies.
Trips to the other side of the globe make adjusting a traveler’s body clock a more lasting process. Jet-lag experts say they believe it takes one day for each time zone away from home,up to a maximum of six or seven days, to get fully in sync with local time.
There is no easy remedy. One problem in developing solutions is all the variation in travelers’ ability to handle jet lag. Sleep researchers have found that people who have dealt with sleep loss over long periods—on night shifts, for example—can tolerate jet lag better than most. And older travelers also tend to get harder hit than the young by jet lag. About eight million corporate travelers made overseas trips last year, most of whom were flying to Europe or the Pacific area, throwing their body clocks off kilter and the effects are considered greater going East than West.
Using a combination of nap and caffeine is better than using them separately, if you can believe it. It takes 15 to 30 minutes for caffeine to kick in. So you do the two together. All it takes is a cup of coffee—not even a pill. By the time the caffeine is working,your nap is over.
Sleep experts are also working with professional and amateur athletes who, of course, change time zones to play "away" games or perform at international meets. A proper amount of sleep can boost all athlete’s performance as much as 30 percent. They are broadening their research to include the disconnection between flying fatigue and work patterns called "journey management". For example, when companies bring together staff from all over the world for a project,the experts will help coordinate the trips to help make sure everyone is productive when they arrive.
Jet lag may be largely sleep interruption, but it’s really a complex mixture of being out of sync with your normal pattern of behavior, plus other factors, even including airline food. If you’re going to be abroad for only a few days, why fool around with so many solutions? If you keep resetting your body clock, you’ll end up confusing your feelings.
What is the author’s opinion towards jet lag in the last paragraph?
选项
A、Jet lag is a sleep interruption in its nature and needs no solutions.
B、Jet lag is only a kind of displacement which is easy to deal with.
C、One should prepare for jet lag even during a short stay abroad.
D、Too frequent adjustment to time zone is not good to our bodies.
答案
D
解析
观点态度题。根据题干定位到最后一段。可知,这一段中作者表达了自己对于时差反应的观点。他认为,时差反应更多的是不同因素共同作用导致的复杂的结果。但是如果只是短暂出国停留的话,就没有必要刻意寻找解决方法了,否则还会适得其反。故[D]“太过频繁的调整生物钟对身体没有好处”符合文章的意思。[A]“时差反应的就是睡眠缺失,无需解决”,根据上文可知,时差反应影响越来越大,急需人们找到解决方案。此项不符合文意,故排除;[B]“时差反应只是一种错位感,很容易解决”,前文提到解决这个问题不容易,与文意不符,故排除;[C]“就算是在国外做短暂停留也需要为时差感反应做好应对准备”,与最后一段意思不符,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/PRd4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Thefirstparagraphmainly______.Whatbenefitcanthepatentsystemofferwhenthepatentexpires?
YouaregoingtoreadalistofheadingandatextaboutConradBlock’srecentstrategy.Choosethemostsuitableheadingfromt
GregFocker,playedbyBenStiller,representsagenerationofAmericankids(1)_____inthe1980sonthephilosophythatanyac
GregFocker,playedbyBenStiller,representsagenerationofAmericankids(1)_____inthe1980sonthephilosophythatanyac
Inthefollowingtext,somesentenceshavebeenremoved.ForQuestions41-45,choosethemostsuitableonefromthelist(A、B、C、
Operatingasinglecurrencyisnotgoingtobeeasy.Europeaneconomicand(1)_____unionwillnotfunction(2)_____hitches.(3
Oncetheexclusivedomainofexecutiveswithexpenseaccounts,mobilephonesaresettobecomeoneofthecentraltechnologieso
IntheUnitedStatestoday,coffeeisamorepopulardrink(1)_____tea,butteaplayed(2)_____interestingpartinthehistory
IntheUnitedStatestoday,coffeeisamorepopulardrink(1)_____tea,butteaplayed(2)_____interestingpartinthehistory
(46)TelevisionhastransformedpoliticsintheUnitedStatesbychangingthewayinwhichinformationisdistributed,byalterin
随机试题
流行性腮腺炎的传播途径是( )。
A.镇肝潜阳,清热开窍B.清热活血开窍C.清心开窍,泄热存阴D.通腑泄热E.豁痰开窍
A.安全权B.知情权C.自主选择权D.公平交易权根据《中华人民共和国消费者权益保护法》药品零售企业出售阿胶时未按消费者的要求提供产地信息,侵犯了消费者的
下列各项中,( )属于民事责任的形式。
伊斯兰教的最高经典是()。
关于多媒体课件的利用,以下选项中错误的是()
甲与乙有仇,某日甲唆使其狼狗扑咬乙,乙警告甲无效,便拿石块击伤甲。乙的行为属于()。
“气候难民”指的是生存因气候变暖等特殊气候因素而受到威胁的人们,这是一个逐渐扩大的族群。某基金会发表的一份报告称,在未来40年,全球约5到6亿人都面临着沦为的危险。下列描述中被迫迁移的人们,不属于“气候难民”的是
A、Aminimum15%raise.B、Aminimum20%raise.C、Amaximum15%raise.D、Amaximum20%raise.A数字题。问题是女士的加薪目标。谈话中男士说:“…sotherei
Thetypicalpre-industrialfamilynotonlyhadagoodmanychildren,butnumerousotherdependentsaswell—grandparents,uncle
最新回复
(
0
)