首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Read the newspaper article below about a partnership between industry and schools. Are sentences 16-22 below the article "Right"
Read the newspaper article below about a partnership between industry and schools. Are sentences 16-22 below the article "Right"
admin
2012-08-29
90
问题
Read the newspaper article below about a partnership between industry and schools.
Are sentences 16-22 below the article "Right" or "Wrong"? If there is not enough information to answer "Right" or "Wrong", choose "Doesn’t say".
For each sentence 16-22, mark one letter (A,B or C) on your Answer Sheet.
Industry and Schools in Partnership
The new Manufacturing Partners program aims to improve teachers’ understanding of manufacturing by inviting 2000 teachers to take part in factory visits. It will not be just one-way traffic, however, about 500 manufacturing employees are also invited to visit schools each year to improve their awareness of modern schools.
Peter Davis, Program Director, believes employees will also see the benefits. "It’s an excellent means of improving professional development by helping to improve management and communication skills." Davis says.
Until now, manufacturing firms have been slow to send staff into schools and teachers haven’t been very keen to visit factories, either. According to Davis, most would rather visit a bank or retail company instead.
Head teacher Andrew Morris recently spent three days at KTM, an engineering firm. Afterwards he admitted his view of industry had been out-of-date: "I thought it would be a dirty place to work, but conditions have obviously improved a lot nowadays." KTM Director John Dimmock said that without a doubt his staff had benefited from explaining their jobs to teachers and pupils.
Manufacturing employees think the program will not benefit them.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Doesn’t say
答案
C
解析
此句的意思是:工厂工人认为这项活动不会给他们带来好处。文中提到了“employees will also see the benefits”,但这是活动主办者的看法,而且在这项活动之前工厂对派工人去参观学校并不积极,即第三段中的“Until now,manufacturing firms have been slow to send staff into schools”。但是至于工人们的真实想法,文章并未提及,所以正确答案应为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/PVbO777K
本试题收录于:
BEC初级阅读题库BEC商务英语分类
0
BEC初级阅读
BEC商务英语
相关试题推荐
•ReadthearticlebelowaboutSmithson’s,aBritishdepartmentstore,andthequestionsontheoppositepage.•Foreachquestion
•Readthearticlebelowaboutcruisebusiness.•ChoosethebestwordorphrasetofilleachgapfromA,B,C,orDontheoppo
•ReadthearticlebelowaboutMichaelDell’sbusinessexperience.•Choosethebestsentencefromtheoppositepagetofilleac
•Lookatthestatementsbelowandtheinformationonoutdooradvertisingontheoppositepage.•Whichsection(A,B,C,orD)
•Lookatthestatementsbelowandtheinformationonoutdooradvertisingontheoppositepage.•Whichsection(A,B,C,orD)
•Lookatthestatementsbelowandtheinformationabouttrainingcourses.•Whichcourse(A,B,CorD)doeseachstatement(1-7
•Readthetextbelowaboutmarketinginformation.•Inmostofthelines34—45thereisoneextraword.Itiseithergrammatica
ThisWorkingLifeByMaureenDowdIntheworldofbusiness,itisnotalwayseasyforwomentodothe(29)thingsasmen.
ThisWorkingLifeByMaureenDowdIntheworldofbusiness,itisnotalwayseasyforwomentodothe(29)thingsasmen.
______thereisalogicalconnectionbetweenallthethingsthathappeninthatimmenselyconnectedbodyofsaltedwaterthatco
随机试题
Theclassroomisquiteclean_____somewastepaperonthefloor.
会导致病理性高血糖的情况是
患者,男,16岁。发热4天伴纳差2天急诊。检查:血压114/70mmHg,左脚趾甲沟部红肿破溃。血白细胞计数为20×109/L,中性粒细胞为89%。左脚趾经切开引流处理后应给予
吸收给药总量的50%.~75%.不经过肝门静脉药物的pKa大于10
来自于期货市场之外,对期货市场的相关主体可能产生影响的风险是( )。
按照詹姆斯.拜伦和大卫.克雷普斯的分类,处理日常信件的办公室文员的工作属于()。
甲公司向乙宾馆发出一封电报称:现有一批电器,其中电视机80台,每台售价3400元;电冰箱100台,每台售价2800元,总销售优惠价52万元。如有意购买,请告知。乙宾馆接到该电报后,遂向甲公司回复称:只欲购买甲公司50台电视机,每台电视机付款3200元;60
广告:指为了商业目的,由商品经营者或服务提供者承担费用,通过一定媒介或一定形式,如通过报刊、电视、路牌、橱窗等,直接或间接地对自己推销的商品或所提供的服务所进行的公开的宣传活动。下列属于广告活动的是()。
接收者操作特性曲线(ROC)的横轴是()
Thinkgolfis【C1】______game?Thinkagain.ResearchersincludingDebbieCrewsofArizonaStateUniversityandJohnMiltonofthe
最新回复
(
0
)