首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Life really should be one long journey of joy for children born with a world of wealth at their feet. Internationally famous
Life really should be one long journey of joy for children born with a world of wealth at their feet. Internationally famous
admin
2015-12-31
76
问题
Life really should be one long journey of joy for children born with a world of wealth at their feet.
Internationally famous child doctor Robert Coles is the world’s top expert on the influence of money on children. He has written a well-known book on the subject, The Privileged Ones and his research shows that too much money in the family can cause as many problems as too little. "Obviously there are certain advantages to being rich," says the 53-year-old doctor, "such as better health, education and future work prospects. But most important is the quality of family life. Money can’t buy love. "
It can buy a lot of other things, however, and that’s where the trouble starts. Rich kids have so much to choose from that they often become confused. Over-indulgence by their parents can make them spoilt. They tend to travel more than other children, from home to home and country to country, which causes feelings of restlessness.
"But privileged children do have a better sense of their positions in the world," adds Mr Coles, "and they are more self-assured. " The rich children inherit the property from their parents and enjoy a high income. So money will never be one of their problems. "However, they will have a sense of isolation," warns Dr Coles, "and they could suffer from the hardship of not being able to deal with the everyday world because they will never really be given the chance.
Everything they have achieved is because of an accident of birth. There can be no tremendous inner satisfaction about that. "
Today’s wealthy parents perhaps realize their riches can be more of a heavy load than a happiness to their children. So the first thing for them to consider is to ensure that their families are as rich in love as they are in money.
Which of the following statements is true according to the passage?
选项
A、Rich children usually lead a life of happiness.
B、Rich children have earned what they have.
C、Rich children tend to feel isolated.
D、Rich children are hardly given too many material things.
答案
C
解析
本题可以通过排除法找到答案。文中第四段最后两句说:“他们得到了所有东西只是由于出生偶然的缘故。对此他们内心没有巨大的满足感。”结合文中列举的富有家庭的孩子通常具有的种种缺陷,我们可以看出富有家庭的孩子通常并不幸福,选项A与文中内容不符,可排除;文中第四段第二句说:“富有的孩子从他们的父母那里继承了财产,因此享有高收入。”因此选项B和D与文中内容不符,可排除。当然此题也可以在文中直接找到答案。第四段第四句说:“然而,他们会产生一种孤立感……”
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/PbPO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
SpeakerA:IfIwereyou,I’drideabiketowork.Takingacrowdedbusduringrushhoursisreallyterrible.SpeakerB:______
OnereasonwhymanyAmericansarestillfascinatedbythefrontieristhat______.Whichofthefollowingstatementsistrue?
Globally,mostsmokersstartsmokingbeforetheageof18,withalmostaquarterofthosebeginningbeforetheageof10.Theyo
Ourgovernmentstronglyholdstheprinciplewewill______bethefirsttousenuclearweapons.
Thelessthesurfaceofthegroundyieldstotheweightofafully-loadedtruck,______tothetruck.
Astheschooltermends,NewYorkisnoclosertosolvingitsacuteshortageofcertifiedteachersthanitwasearlierintheye
Recognizingtheshortageoftimeavailabletospendwiththeirchildren,workingmotherssometimestake______intheconceptof"
Mostpeoplebelievetheydon’thavemuchimagination.Theyarewrong.Everyoneimagination,butmostofus,oncewebecomeadult
Firstofcourse,itisplainthatintheyear2010everyonewillhaveathiselbowseveraltimesmoremechanicalenergythanhe
Firstofcourse,itisplainthatintheyear2010everyonewillhaveathiselbowseveraltimesmoremechanicalenergythanhe
随机试题
造成膜对Na+通透性突然增大的临界电位称()。
A、肛柱B、肛瓣C、齿状线D、肛梳E、肛白线肛门内、外括约肌的分界处形成的环形浅沟
原则上,小儿脐疝手术治疗的年龄为
壁内神经丛的神经纤维的性质是
区公安分局以涉嫌故意伤害罪为由将方某刑事拘留,区检察院批准对方某的逮捕。区法院判处方某有期徒刑3年,方某上诉。市中级法院以事实不清为由发回区法院重审。区法院重审后,判决方某无罪。判决生效后,方某请求国家赔偿。下列哪些说法是错误的?
防治污染的设施()。
某建设单位新建办公楼,与甲施工单位签订施工总承包合同。该工程门厅大堂内墙设计做法为干挂石材,多功能厅隔墙设计做法为石膏板骨架隔墙。施工过程中发生下列事件:事件一:建设单位将该工程所有门窗单独发包,并与具备相应资质条件的乙施工单位签订门窗施工合同。
会计科目具有一定的结构,通常划分为借方和贷方。()
【B1】【B17】
USDoctoralDegreesMayBeLosingTheirAppealFormanypeoplewhoseekhighereducationintheUS,thecommonstudyperiod
最新回复
(
0
)