首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Credibility about messages is high, because they are reported in independent media. A newspaper review of a movie has more beli
Credibility about messages is high, because they are reported in independent media. A newspaper review of a movie has more beli
admin
2013-01-25
48
问题
Credibility about messages is high, because they are reported in independent media. A newspaper review of a movie has more believability than an ad in the same paper, because the reader associates independence with objectivity. Similarly, people are more likely to pay attention to news reports than ads. Readers spend time reading the stories, but they flip through the ads. Furthermore, there may be 10 commercials during a half-hour television program or hundreds of ads in a magazine.
Feature stories are much fewer in number and stand out clearly. Publicity also has some significant limitations. A firm has little control over messages, their timing, their placement, or their coverage by a given medium. It may issue detailed news releases and find only portions cited by the media; and media have the ability to be much more critical than a company would like. For example, in 1982, Proctrer & Gamble faced a substantial publicity problem over the meaning of its 123-year-old company logo. A few ministers and other private citizens believed that the symbol was sacrilegious. These beliefs were covered extensively by the media and resulted in the firm receiving 15,000 phone calls about the rumor in June alone. To combat this negative publicity, the firm issued news releases featuring prominent clergy that refuted the rumors, threatened to sue those people spreading the stories, and had a spokesperson appear on Good Morning America. The media cooperated with the company and the false rumor were temporarily put to rest. However, in 1985, negative publicity became so disruptive that Procter & Gamble decided to remove the logo from its products.
A firm may want publicity during certain periods, such as when a new product is introduced or new store opened, but the media may not cover the introduction or opening until after the time it would aid the firm. Similarly, media determine the placement of a story; it may follow a report on crime or sports. Finally, the media ascertain whether to cover a story at all and the amount of coverage to be devoted to it. A company-sponsored jobs program might go unreported or receive three-sentence coverage in a local newspaper.
The passage implies that______.
选项
A、the placement of a story is not quite important
B、the report of a crime may not be true
C、local newspapers are not interested in company-sponsored programs
D、publicity is not always necessary
答案
D
解析
本题是推断题。要求考生根据文章所提供的信息做出合理的推断。文章最后一段的主题句A firm may want publicity during certain periods...表明一家公司有些时候需要舆论宣 传,言下之意有时并不需要这样的选择。故正确答案为D选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Pep4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Becauseofchangesineconomyandtechnologicalevolutionchallenge,vocationaleducationhasto______.Thecreationofthene
Newspaperpublishersmakemoneymainlyfromsubscribersandadvertisers.It’sbeenthatwayforcenturies.Butinthelastfewy
Whatisthetextmainlyabout?Thegrowthofcell-phoneusersdeclinesbecause
TheauthorthinkscurrententertainmentisrelativelypoorbecauseThepurposeoftheauthorinwritingthetextisthat
TheauthorthinkscurrententertainmentisrelativelypoorbecauseThetextsuggeststhat
theauthorthinksthatthetrendtowardsarapidriseinconsumptionwas"undesirable"because______.Fromthispassage,wele
theauthorthinksthatthetrendtowardsarapidriseinconsumptionwas"undesirable"because______.Theword"registered"in
Thegovernmentistobanpaymentstowitnessesbynewspapersseekingtobuyuppeopleinvolvedinprominentcases(1)_____trial
随机试题
ItAhasreportedthat200peoplediedandBover5000lostCtheirsheltersDaftertheflood.
预防维生素D缺乏最重要的方法是
类风湿性关节炎最常累及的关节是
2002年,甲乙两村发生用地争议,某县政府召开协调会并形成会议纪要。2008年12月,甲村一村民向某县政府申请查阅该会议纪要。下列哪些选项是正确的?()(司考2009.2.81)
假设开发法更深层的理论依据,类似于()。
()是商品交换和市场经济存在的基础,是现代经济发展的重要资源,是任何市场主体进行投资、生产决策的基本依据。
合同可变更,撤销的前提是()。
可用于几乎所有金属和合金的焊接,特别是有色金属、不锈钢和耐热钢,其焊接板材厚度在3mm以下为宜,此种焊接方法为( )。
社会主义制度的巩固.社会主义事业的发展,只能是两个文明同时建设、相互促进的结果。两手都硬起来,________能两个文明一起上;单有一手硬,________可能有一时的效果,最终两个文明建设都上不去。填入划横线部分最恰当的一项是()。
StevelandMorrisisahouseholdnameinAmerica.AskStevelandMorrisandhe’lltellyouthatblindnessisnotnecessarilydisab
最新回复
(
0
)