首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He suffered from severe financial hardship. B、He was attracted by "Great American Dream". C、His family business in Austria was
A、He suffered from severe financial hardship. B、He was attracted by "Great American Dream". C、His family business in Austria was
admin
2013-10-17
67
问题
Arthur Miller is universally recognized as one of the greatest dramatists of the 20th century.(32)Miller’s father had moved to the USA from Austria, Hungary, drawn like so many others by the " Great American Dream". However, he experienced severe financial hardship when his family business was ruined in the Great Depression of the early 1930s.
Miller’s most famous play, Death of a Salesman, is a powerful attack on the American system, with its aggressive way of doing business and its insistence on money and social status as an index of worth. In Willy Loman, the hero of the play, we see a man who has got into trouble with this system. Willy is "burnt out" and in the cruel world of business there is no room for emotion: if he can’t do the work, then he is no good to his employer, the Wagner Company, and he must go. Willy is painfully aware of this, and at a loss as to what to do with his lack of success.(34)He refuses to face the fact that he has failed and kills himself in the end.
When it was first staged in 1949, the play was greeted with good reviews, and it won the Tony Award for Best Play, the New York Drama Critics’ Circle Award, and the Pulitzer Prize for Drama. It was the first play to win all three of these major awards.(35)Miller died of heart failure at his home in Roxbury, Connecticut, on the evening of February 10, 2005.
32. Why did Miller’s father move to the USA?
33. What does Death of a Salesman mainly reveal?
34. Why does Willy in Willy Loman commit suicide finally?
35. What do we learn about Miller?
选项
A、He suffered from severe financial hardship.
B、He was attracted by "Great American Dream".
C、His family business in Austria was bankrupt.
D、He wanted to escape from Great Depression.
答案
B
解析
题干考查的是米勒的父亲迁移到美国的原因。短文中提到,米勒的父亲像许多人一样,受当年“伟大的美国梦”的吸引,从奥地利迁移到美国,故答案为B)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Pfc7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Itisfoundthatpeoplewhoworkatmentaljobsexperiencefewerheartattacksthanotherpeople.B、Itisfoundthatpeoplewh
A、Bytalkingtoanexpert.B、Byreadinganarticle.C、Byattendinganexerciseclass.D、Bylisteningtotheradio.B
A、Shealreadyhasit.B、Inanhour.C、Today.D、Never.C此题考查考生捕捉细节的能力。解题关键要理解theman回答的内容,至少抓住latertoday一词,就不难选择C选项。常用搭配:Get..
Businesseslargeand【C1】______,nowrealizethatphysicalworkspaceinfluencesemployeebehaviour.【C2】______,businessesarered
Thisispartlybecauseoftheimportanceoftheinterests______inimmigrationdecisions:personalsafetyandliberty.
Thepoliceofficerthoroughly______thecauseoftheaccident,buttheycouldn’tfindanytrace.
Onedayapoliceofficermanagedtogetsomefreshmushrooms.Hewassopleased【C1】______whathehadboughtthathe【C2】______
CaptainMcKayisin【B1】______ofeightsoldiers.Alargecompanyofenemysoldiersis【B2】______them.Ofallofthem,CaptainMcKa
A、Milkcows.B、Buildthebarn.C、Cutwood.D、Harvestcrops.C细节题。浏览选项可知,选项列举出了四种农活,考查人物活动或所从事的工作。该题问Jim在农场做什么工作。文中提到Jim在农场工作时帮忙耕
A、Becausetheyhavenootherwayofspendingmoney.B、Becausetheyarehappytoacceptthefactthattheyareold.C、Becausethe
随机试题
钢材按化学成分分为()两大类。
该患儿经补液治疗后脱水好转已有尿,治疗12小时后,出现四肢无力,呼吸浅,心率140次/分,心音低钝,肠鸣音减弱,13小时后出现四肢抽动,为明确诊断需要进行哪些辅助检查()
患者,男,38岁,症见往来寒热,心烦喜呕,不思饮食,口苦咽干,舌苔薄黄,脉弦。治宜选方剂
患者,女,24岁。产后大出血,继则冷汗淋漓,甚则晕厥。其病机是
属中医学防治特点的确切表述是
本题中所给资料中,涉及错误之处的有( )。2003年应缴纳企业所得税和地方所得税共计为( )万元。
小聪现在是一名初中生。小学时成绩优秀,并在小学的升学考试中以第一名的成绩考入重点中学。进入初中后,因学习不适应,渐渐地成绩下降到二十几名,考试给小聪的打击不小。从此,小聪来学校时总把衣服的拉链拉得很高,将头藏进衣服里,不愿见人。个人情绪属于()
习近平总书记指出,体育强国的基础在于(),要通过举办北京冬奥会、冬残奥会,把我国冰雪运动特别是雪上运动搞上去,在3亿人中更好推广冰雪运动。
A.Justmycameras,myclothesandsomebooksB.WouldyoumindopeningthebagformeC.Whatisthepurposeofyourvisittot
简论春秋时期公布成文法的历史意义。
最新回复
(
0
)