首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He found the painting hung in Moscow when he went there. B、He read a book in which the present location of the painting is men
A、He found the painting hung in Moscow when he went there. B、He read a book in which the present location of the painting is men
admin
2013-06-03
75
问题
Nguyen Trong Niet, 85 years old now, is a great Vietnamese painter. (33)He was astonished when he came across a photograph of his painting in a Russian art book, which says the painting is in the Oriental Museum in Moscow. Niet sent a letter to Moscow and was confirmed that they now own the original, while Niet has always believed that the painting is in the Vietnam’s national art museum. How many paintings and sculptures in Vietnam’s national art museum are actually copies? Nobody knows. (34) During the Vietnam War, the museum itself was a virtual copy factory. "The Americans said they were going to bomb Vietnam back to the Stone Age," says chairman of the Hanoi Fine Arts Association. So the staff, and in some cases, the artists themselves started to make copies. The reproductions stayed in Hanoi while the originals were sent away and hidden in caves. The artworks were supposed to return home after the war. Not all did. Records, if they ever existed, were lost. Making matters worse, in the 1980s, the government-funded museum set up a department to make high-quality reproductions to sell. It is hurting Vietnam’s once hot art market. The artists are increasingly urging that the museum sort originals from copies. They also want the museum to produce the records of paintings and remove pieces that are reproductions. (35)Luong Xuan Doan, deputy director of the Culture and Art Department at the Communist Party’s Commission for Education and Communications, says it is time to set up a panel of experts and once and for all, identify which works are copies and which are originals.
33. How did Niet find his painting was not in Vietnam?
34. When did the first large scale reproduction of art works happen?
35. What’s the official’s attitude toward the art market in Vietnam now?
选项
A、He found the painting hung in Moscow when he went there.
B、He read a book in which the present location of the painting is mentioned.
C、He received a letter informing him where his painting is now.
D、He originally hung the painting in his living room but later found it gone.
答案
B
解析
事实细节题。短文中提到,艺术家Niet在看书时无意中发现有一本画册上说自己的画正陈列在莫斯科的东方博物馆,他写信去求证,最终证实自己的原作的确已经到了国外。因此,这位老艺术家发现自己的画作不在本国是因为他碰巧看到了一本书,且书中有他的作品现在何处的信息。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/yoM7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Ifthediverisindeepwater,hemustcometothesurfaceinordertoallowhisbodyto______tothechangeinpressure.
BornonJuly31,1965,inGloucestershire,England,JoanneKathleenRowlinggrewupinruralcommunitiesinthesouthwesternpar
Themostnoticeabletrendamongtoday’smediacompaniesisverticalintegration,anattempttocontrolseveralrelatedaspectso
Given______timewithotherthingsremainingunchanged,pricesandwageswouldeventuallybeadjustedandfullemploymentmayb
A、Astudygroup.B、Ahistoryexam.C、Theman’spainting.D、Aprofessionalartist.C综合推断题。结合听力材料可知,对话一直围绕男士的画作展开,所以C正确。
Consumersarebeingconfusedandmisledbythehodge-podge(大杂烩)ofenvironmentalclaimsmadebyhouseholdproducts,accordingt
A、goingtothecinema.B、buyingsomeDVDs.C、doinganinternetsearch.D、readingamagazine.C此题考查听细节的能力,而且所听即所得。对应答案句wecould
A、Replaceitsengine.B、Enteritinsomeshows.C、Takeitonalongdrive.D、Re-sellitformoremoney.B细节题。当被问及是否打算再把车卖掉时,Do
A、Thegoodpointsofthefederalsystem;B、Howpowerisdividedunderthefederalsystem.C、Thedifferencebetweenthecentralg
Mostpeoplewillprobablythinkthatliteratureisaformofartthatcanbeenjoyedwithoutformalinstruction.However,people
随机试题
患儿女,6岁。因风湿热入院,肌注青霉素、口服阿司匹林后出现食欲下降、恶心等胃肠道不适,护士可以给予的正确指导是()。
来源于天南星科的干燥块茎是
材料所述事件中存在哪些不合理之处?指出并改正。
作业人员李某在脚手架上施工时,发现部分扣件松动而可能导致架体坍塌,故停止了作业,李某的行为属于行使()。
劳动、土地、资本和企业家才能等生产要素的价格分别是()。
越是开放,就越需要确立共同遵守的规则、划定网络言行的边界。实际上,互联网发展的历史,就是不断“确立边界”的历史。从域名管理办法到网络版权保护,从清剿网络色情到打击网络谣言,正因为有“不能做”的硬规定,才保证了“能够做”的正价值。加强网络信息保护的立法,正是
下面把顾问分配到各个活动的方案哪一种是可以接受的?若F和L是指导游泳的3个顾问中的2个,则下面哪一项一定是正确的?
WashoeLearnedAmericanSignLanguageAnanimalthatinfluencedscientificthoughthasdied.AchimpanzeenamedWashoeandbo
当投资者买卖期货期权时,因为都要面临风险,所以交易双方都要向交易所缴纳保证金。()
The21stcentury【C1】______aboominonlineshoppingforshoppingontheinternetcanbeaccessible,economicalandconvenient,w
最新回复
(
0
)