首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
They do not throw lavish parties. Their editors are not immortalised in films. But the magazines put out by Britain’s supermarke
They do not throw lavish parties. Their editors are not immortalised in films. But the magazines put out by Britain’s supermarke
admin
2011-01-10
21
问题
They do not throw lavish parties. Their editors are not immortalised in films. But the magazines put out by Britain’s supermarkets have a growing presence where it counts: in handbags and on coffee tables. In 2005 the Audit Bureau of Circulations’ top ten magazines contained two supermarket publications, with a combined distribution of 3.8m. Now there are five, reaching 7. 7m people.
Publications such as Tesco Magazine and Your M&S are either sent to loyalty-card holders or picked up in stores, where they often enjoy prime placement next to the cash tills. They contain a mixture of heartwarming stories, recipes and product information. Rather than simply touting shampoo or artichokes, they explain how readers might use them. "We begin with what the customer wants to know and then feed in what the brand wants to say," explains Keith Grainger, chief executive of Redwood, a customer-publishing firm which produces a magazine for Marks & Spencer, among others.
Most supermarket magazines are put together by such outside agencies. They consult with stores about which products to feature. The agencies may collect a fee for their work or sell advertising, although few of the publications carry enough ads to cover their production costs. Supermarkets view them not as moneymakers but as a form of marketing. Magazines not only help to sell more products, they say; they also increase loyalty to the brand.
It may be tempting to believe that most people throw these freebies away. But the large National Readership Survey finds that Tesco Magazine reaches 6. 4m Britons, suggesting each copy is read by three people. And with such huge circulations, the magazines have lots of affluent readers. Asda’s publication is read by 7. 3% of all people belonging to social class A—handily beating upscale titles such as Country Living and Vogue.
By suggesting there is still value in dead trees, supermarket publications encourage their paid-for equivalents. But they also provide growing competition for advertising and readers. Their content has gradually converged with that of women’s magazines. Both are heavy on consumer advice, of the "wear this top with that skirt" type. Thanks to data from loyalty-cards, some supermarket rags know much more about their customers than do rival magazines. As they go online, they will be able to target readers with ruthless precision.
Britain’s four big supermarkets—Asda, Morrisons, Sainsbury’s and Tesco—are vital outlets for all kinds of media. Many magazine and book publishers depend on them. They already account for almost a quarter of all spending on music, more than double the share of Apple’s iTunes. Their magazines extend their dominance. Media retailers are on their way to becoming media conglomerates.
What is the best title of the passage?
选项
A、The Rise of the Supermarket Rag
B、Importance of the Supermarket Magazines
C、The Growing Value of the Supermarket Rag
D、Presence of the Supermarket Magazines
答案
A
解析
推理题文章首段引出超级市场杂志日益发展,读者的增加;第二段提出杂志的销售方式和宗旨,也揭示了这类杂志发展的原因;在第三段提出这类杂志不仅可以促进销售,而且可以增加顾客对产品的忠诚;而第四段提出这类杂志不仅发行量大,而且读者中也含有高消费群体;第五、六段指出这类杂志和其他类杂志相比的优势和良好的发展前景。因此最佳概括文章内容的标题应为A,超级市场杂志的兴起或发展。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Pg1K777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
NASAannouncedthisweekthatitplansto______.
TheBeatles,______manyofyouareoldenoughtoremember,camefromLiverpool.
Howcloseparentsaretotheirchildren______astronginfluenceonthecharacterofthechildren.
Inrecentdecadeschildspecialistshavetriedmoreandmoretohelpparentswiththeirchildren’sschoolbehavior,Schoolsofe
Educationistooimportanttotake【C1】______,whenpeopletakeanythingforseriously,theyput【C2】______blinderswhichcaus
I,whocanwagewarsuccessfullywiththehugestbeasts,should______myselffromthisspider,themostinconsiderableofinsec
Whatwilltheworkersdotoprotestreducedwages?
Now,morethanever,itdoesn’tmatterwhoyouarebutwhatyoulooklike.Janetwasjusttwenty-fiveyearsold.Shehada
Welookedforatabletositdown,buttheywereall______.
"Howdarkyourbrother’shairis!""It’s_____minewhenIwasathisage."
随机试题
胸部损伤造成呼吸困难的原因不包括
能使精液液化的物质是
A.酸枣仁B.柏子仁C.夜交藤D.合欢皮治疗血虚身痛,风湿痹痛,宜首选
A、巨人症B、肢端肥大症C、垂体性侏儒D、希恩综合征E、尿崩症腺垂体缺血性坏死
日本国民五味晃向大连市中级人民法院申请承认日本横滨地方法院小田原分院所作判决和日本熊本地方法院玉名分院所作债权扣押命令及债权转让命令在中华人民共和国领域内的法律效力,并予执行。大连市中级人民法院审查了五味晃的申请。查明:五味晃系日本公民因与日本日中物产有限
大火已被抑制或燃烧已被控制的情况经常采用()控制烟气。
某煤矿开采企业为增值税一般纳税人,2015年12月销售原煤30万吨,开具增值税专用发票,注明金额9000万元,另外领用原煤5万吨,用于企业冬季取暖,该企业同类原煤的最高售价是600元/吨,平均售价310元/吨,以上价格均不含增值税,该企业当月应纳资源税(
被鲁迅先生称为“始有意为小说”(《中国小说史略》)的是()。
某学期学校新开设4门课程:“《诗经》鉴赏”“老子研究”“唐诗鉴赏”“宋词选读”。李晓明、陈文静、赵珊珊和庄志达4人各选修了其中一门课程。已知:(1)他们4人选修的课程各不相同。(2)喜爱诗词的赵珊珊选修的是诗词类课程。(3)李晓明选修的不是“《诗经》
KickingtheHabitWhatisabadhabit?Themostdefinitionisthatitissomethingthatwedoregularly,almostwithoutthin
最新回复
(
0
)