首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
When it comes to Instagramming(图片分享)your dinner, I say live and let live, you know? Maybe your salad was particularly aesthetica
When it comes to Instagramming(图片分享)your dinner, I say live and let live, you know? Maybe your salad was particularly aesthetica
admin
2014-09-30
26
问题
When it comes to Instagramming(图片分享)your dinner, I say live and let live, you know? Maybe your salad was particularly aesthetically pleasing that night, and I, too, have wiled away many an hour clicking "random" on Smitten Kitchen and salivating(流口水). But I assume if you’re making the effort to arrange your food artfully and preserve its memory in a digital archive, you must... like food. And want it to taste good. A recent study published in the Journal of Consumer Psychology suggests that spending time focusing on images of food makes the food itself less satisfying.
The researchers hypothesized that imagining enjoying something might lead to satiation—the feeling that makes the second piece of cake taste not-quite-as-good as the first. To test this, they had undergraduates participate in two experiments that they were told were separate—one in which they rated how appetizing different photos of food looked, and one in which they ate some peanuts and rated how much they enjoyed them.
A separate group of people did the same experiment again, but in the photo-rating portion, some were asked to rate how appetizing the food was or to choose a preference between two foods, and some were asked to rate the brightness of the photo itself.
The more photos of food people looked at, the less they enjoyed the peanuts—if they were looking at photos of salty food. People who knew every inch of the images of sweets enjoyed the peanuts more, suggesting that imagination causes satiation only if you’re imagining a similar food. In the second experiment, participants who focused on the brightness of the photos were able to enjoy the peanuts more than those who were thinking about the deliciousness of foods while they looked at the images.
What may be the implications of the study? You’ll probably enjoy your food more if you don’t take a picture of it, or scroll through images of burritos at work and then eat one when you get home. This study may also have potential implications for advertisers, who may unknowingly be giving away satiation for free when they dangle(垂悬)fascinating images of chicken wings or whatever in front of us all day long. But luckily the study provides a loophole for determined Instagrammers: Try not to think about the food’s taste while you take a photo—just focus on your composition.
What is the purpose of the two experiments?
选项
A、To probe into the secret of imagining enjoying food.
B、To find the results of imagining food deliciousness.
C、To examine a speculation about the link between imagining food deliciousness and satiation.
D、To confirm the fact that images of food stimulate appetite.
答案
C
解析
细节辨认题。定位句提到,研究者们让大学生们参与两个实验,实验的目的是To test this,指示代词this指代本段第一句的内容,即研究者们的猜想:想象对食物的享受可能会让人产生饱足感。因此,实验目的是为了验证研究者对食物满意度设想的猜测,故答案为C)。A)“探索想象享受食物的奥秘”,范围超出本文主题,故排除;B)“找出想象食物美味的结果”太过笼统,故排除;文中提到食物图片在不同程度上刺激人们的食欲,这属于第一个实验的内容,但并非研究目的,故D)“为了证实食物图片可以刺激食欲的事实”不符合题意,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Pmm7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Thecentralnotionofsociallearningtheoriesisthatpeoplelearnattitudes,beliefs,andbehaviorsthroughsocialinteraction
Thecentralnotionofsociallearningtheoriesisthatpeoplelearnattitudes,beliefs,andbehaviorsthroughsocialinteraction
Thecentralnotionofsociallearningtheoriesisthatpeoplelearnattitudes,beliefs,andbehaviorsthroughsocialinteraction
A、Promiselong-termcooperationwiththeCompany.B、Explainfranklytheirowncurrentfinancialsituation.C、Payfortheprintin
IntotheUnknownTheworldhasneverseenpopulationageingbefore.Canitcope?[A]Untiltheearly1990snobodymu
Tounderstandwhyweshouldbeconcernedabouthowyoungpeopleread,ithelpstoknowsomethingaboutthewaytheabilitytore
A、Thedaybeforepresentation.B、Beforeyou’regiventheassignment.C、Rightafteracceptingtheassignment.D、Whenyou’realrea
A、Therelationshipthecompanyestablisheswithitscustomers.B、Legalresponsibilitiessharedbythecompanyanditscustomers.
GeneticallyModifiedFoods—FeedtheWorld?Ifyouwanttosparkaheateddebateatadinnerparty,bringupthetopicabout
随机试题
马斯洛提出的管理理论是
2008年7月,3岁男孩,头痛、高热伴寒战2天就诊,2天后出现昏睡、颈项强直。患儿居住地靠近水塘,家里养有生猪。临床初步诊断是流行性乙型脑炎传播乙乙型脑炎。乙型脑炎脑病毒的最重要的中间宿主是
男,50岁,颈增粗20年,近一年消瘦10kg,并有心悸。体检发现叹侧甲状腺多个结节。基础代谢率+31%,2小时内甲状腺摄碘29%。最有效的治疗是
下列哪一个不能用来屏蔽高频磁场?()
给水与污水处理厂正式运行前必须进行全厂试运行,其目的有()。
资产评估程序是规范资产评估行为、提高资产评估业务质量的重要保证。( )
根据“营改增”的有关规定,下列情形不属于在境内提供应税服务的有()。
【2013年】甲公司拟申请首次公开发行股票并上市,ABC会计师事务所负责审计甲公司2010年度至2012年度的比较财务报表,委派A注册会计师担任项目合伙人,B注册会计师担任项目质量控制复核合伙人。相关事项如下:(6)A注册会计师就一项疑难会计问题同时咨询
语文教学评价的类型包括书面交流评价和()。
A、Therewasamarathongoingon.B、Almostallthehotelswerebeingrenovated.C、TherewasaconferencegoingOn.D、Thehotelwa
最新回复
(
0
)