首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
When outsourcing company Keane Inc. hired Jyoti Taneja 10 months ago to work in its Gurgaon, India, offices, her parents were wo
When outsourcing company Keane Inc. hired Jyoti Taneja 10 months ago to work in its Gurgaon, India, offices, her parents were wo
admin
2021-02-21
23
问题
When outsourcing company Keane Inc. hired Jyoti Taneja 10 months ago to work in its Gurgaon, India, offices, her parents were worried. The 22-year-old Ms. Taneja would be taking calls from American customers of U.S. health-insurance companies, finishing her shift at 2:30 a.m. Hoping to reassure their young hire’s parents about her safety, her supervisors at Keane paid several visits to Ms. Taneja’s family home in nearby New Delhi. They outlined the security measures Keane takes to protect employees, such as providing a shuttle service to and from work, and having security escorts accompany young women who are riding home alone. "All of that adds to my mom and dad’s confidence," Ms. Taneja says.
"Such efforts create a bond, not just between the employees and the organization, but also with the families, and that is key to our retention strategy," said Ritu Anand, a human-resources executive at Tata Consultancy Services Ltd., one of India’s largest technology and outsourcing companies, in an email.
Keane, which is based in San Ramon, California, and operates in 10 countries, goes to great lengths to win parents’ confidence. The company, which employs 14,000 people world-wide and has $1 billion in annual revenue, invites parents to attend orientation sessions for the 200 to 300 new hires in India that start every few weeks. Because Keane isn’t a household name, some parents worry that working there mightn’t enhance their child’s marriage prospects, a key consideration in India, or are concerned about money. "They’ll ask, ’how much will my son get?’ " says Sudip Mandal, Keane’s head of recruitment in India.
Other parents want to make sure that transportation to and from work is safe, especially for young women. Those anxieties were reinforced last fall by the rape and murder of a 22-year-old outsourcing employee of Wipro Technologies Ltd. on her way to the office for a night shift. Keane’s Mr. Mandal assures parents that Keane conducts rigorous background checks on local drivers before hiring them, and checks them daily to make sure they are alert and aren’t under the influence of alcohol.
Like much of the industry, Genpact Ltd., a spinoff of General Electric Co. that has more than 34,000 employees in India, holds periodic "Family Days" for employees to allow parents and other relatives to see what they do. At a Genpact Family Day late last year, executives gave a presentation about the company’s business to 75 or so workers and family members. Then family members watched a talent show featuring their young relatives singing and dancing. Amarjit Vohra says she was initially opposed to her 24-year-old daughter Pawanpreet working at Genpact, mainly because of late-night safety concerns. But she says Family Day put her at ease. "I got to see the workplace from the inside," the elder Ms. Vohra says.
Tim Huiting, vice president of human resources at Convergys Corp., a Cincinnati-based outsourcing firm with 12,000 employees in India that handles customer service and billing for clients such as Dupont Co., Whirlpool Corp. and AT&T Inc., says, "People here now look at outsourcing opportunities as one of the most attractive career options for their children."
[A] allows employees’ parents and other relatives to come on "Family Days".
[B] says that she at first disapproved of her daughter’s working at Genpact.
[C] emphasizes the importance of his organization’s bound with employees’ families.
[D] pays several regular visits to employees’ families according to his retention strategy.
[E] invites new employees’ parents to attend orientation sessions.
[F] suggests that parents now see the significance of outsourcing opportunities.
[G] assures employees’ parents of the qualifications and reliability of his company’s drivers.
Tim Huiting
选项
答案
F
解析
Tim Huiting出现在文中最后一段。该段末尾是Tim Huiting的直接引语,他说:“如今在印度,人们将外包工作的机会视为子女们的最佳职业选择之一。”F中的outsourcing opportunities是原文的原词复现,significance是对原文one of the most attractive…的概括,故确定F为本题答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Q2Y4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Hisfatherhasbeenworkinghardformanyyearstosupporthimatuniversitysohedidnotwantto______.
ThemajordifferencebetweennarrativesalesandsuggestivesalesisthatMindycomparessalespeopletowinestewardsinthat_
Thingswentwellforhimduringhisearlylifebutinmiddleagehis______seemedtochange.
TheoutbreakofswinefluthatwasfirstdetectedinMexicowasdeclaredaglobalepidemiconJune11,2009.Itisthefirstworld
TheoutbreakofswinefluthatwasfirstdetectedinMexicowasdeclaredaglobalepidemiconJune11,2009.Itisthefirstworld
WilltheEuropeanUnionmakeit?Thequestionwouldhavesoundedstrangenotlongago.Noweventheproject’sgreatestcheerlead
Readthefollowingtextandanswerquestionsbyfindinginformationfromtherightcolumnthatcorrespondstoeachofthemarked
Priortothe20thcentury,manylanguageswithsmallnumbersofspeakerssurvivedforcenturies.Theincreasinglyinterconnected
Parentsofchildrenwhohappilyeatwhat’sputinfrontofthemmightassumetheirkidsarewellnourished.Buttwonewstudies
Electriccarsaregettingcheaperandtheirsalesareontherise,buttheirfuturesuccessmaydependonditchingakey【C1】____
随机试题
不成对的喉软骨包括_______,_______,_______。
诊断轻微肝性脑病的辅助检查包括
颌下腺导管开口于
患者,男性,60岁,行肺段切除术后2小时,自觉胸闷,呼吸急促,测血压、脉搏均正常,见水封瓶内有少量淡红色液体,水封瓶长玻璃管内的水柱不波动。最可能的原因是
成本计划的主要编制方法有()。
根据我国动植物检疫法律法规的规定,以下所列各项属于我国禁止进境的有()。
所有的天气预报不可能都是准确无误的。下列哪项判断与上述判断的涵义最为相近?()
茶艺是一种综合性的生活艺术,但对于“茶艺”的__诠释究竟是什么,却众说纷纭,即使开茶艺馆的人,也多半__。依次填人画横线部分最恰当的一项是()。
将变量SUM1、SUM2定义为单精度型,写出相的定义语句______。
要限制宏命令的操作范围,可以在创建宏时定义()。
最新回复
(
0
)