首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The human eye is still uncivilized. Thousands of years ago poets made up songs and chanted them for eager ears. These songs were
The human eye is still uncivilized. Thousands of years ago poets made up songs and chanted them for eager ears. These songs were
admin
2017-04-21
80
问题
The human eye is still uncivilized. Thousands of years ago poets made up songs and chanted them for eager ears. These songs were handed down by word of mouth. For a long time they were not written, since no one, a song maker or a listener, thought of writing books.
When writing was finally developed, it was used very little at first. Only a few precious records were carved on stone. Eventually, men began to use less bulky writing materials — skins and various paper — like fibers, such as the Egyptian papyrus. For hundreds of years, everything was written by hand.
Printing was invented by Chinese, and was first used in Europe in the twelfth century. It was not until 1475, however, shortly before Columbus sailed for America, that William Caxton printed first book in English. Even after that, books were so rare that few people used their eyes for reading. Not until much later did they become concerned about how to prevent their eyes from getting tired when reading.
Your eyes get tired for several reasons. If you spend only five minutes reading your eyes may make over one thousand separate stops and starts as they move across the page. These many and rapid movements often tire your eyes. It is also more tiring to do close work than to look in the distance. When you read or write, certain eye muscles tighten up or contract, when you look in the distance, these eye muscles can relax, and that rests them.
When you looked at the title of this article, perhaps you asked, what is reading hygiene? Hygiene tells us how to live comfortably and healthfully, it helps us to make the best use of our bodies. Reading hygiene tells us how to make the best use of our eyes — how to prevent eyestrain and how to read more comfortably.
When you misuse your eyes, they let you know in various ways. Your eyes may hurt and your eyelids become red. You may not be able to see clearly. You may have headaches, feel dizzy, or be uncomfortable in other ways. Every day you have many opportunities to use your eyes wisely and well.
People’s eyes are easily get tired on many occasions EXCEPT ______.
选项
A、when eyes makes many and rapid movements
B、long time reading
C、doing close work
D、looking in the distance
答案
D
解析
本题是推理题。第4段阐述了引起眼睛疲劳的几种原因,如眼睛动作过多、过快,近距离工作等。由最后一句“…,when you look…that rests them.”判断,远距离的眺望会使眼睛放松,所以选项D与原文不符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Q89d777K
本试题收录于:
BFT阅读题库国际化人才外语考试(BFT)分类
0
BFT阅读
国际化人才外语考试(BFT)
相关试题推荐
Writeanessayabout120wordsonthefollowingtopic:DoesEveryoneNeedtoGotoCollege?
YougotaletterfromJimGreen,apersonworkingatthemarketingdepartmentofacompany.
HereisaletterwhichcomplainsaboutthequalityoftheTVsetboughtinastore.Readtheletterandcompletethegiveninfor
HereisanadvertisementaboutaBusinessBookClub.Readtheadvertisementandcompletethegiveninformationform.Wri
Readthefollowingtextanddecidewhichanswerbestfitseachspace.Forquestions26-45,markoneletterA,B,CorDony
Readthefollowingtextanddecidewhichanswerbestfitseachspace.Forquestions26-45,markoneletterA,B,CorDony
Readthefollowingtextanddecidewhichanswerbestfitseachspace.Forquestions26-45,markoneletterA,B,CorDony
TheopinionofmanyengineersisthatthearchitectsthatdesignedtheNewYorkWorldTradeCenterTwinTowersdidagoodjobin
HeartAttackThroughouttheUnitedStates,andespeciallyinbigcitiesandruralareas,tensofthousandsofpeoplewithhearts
HeartAttackThroughouttheUnitedStates,andespeciallyinbigcitiesandruralareas,tensofthousandsofpeoplewithhearts
随机试题
洋地黄治疗房颤,减慢心室率的最主要作用是
调整有配血禁忌的处方,必须经
题2~6:某底层为钢筋混凝土框架一抗震墙的五层砌体房屋,抗震设防烈度为7度,设计基本地震加速度为0.1g。假定各层质点集中在楼层标高处,其各层重力荷载代表值及各层层高如图3-12。底层横向所有框架柱的横向侧向刚度为9.0×105kN/m,底层横向所有钢筋混
属于第二类压力容器的是()。
某教师在一次阶段测验中,设计了如下试题考查学生。将标准状况下336LHCl气体溶解在1L水中,得到密度为1.17g/cm3的盐酸,求此盐酸的物质的量浓度。其中有42.6%的学生按下述思路解题。【解题过程】试根据上述解题过程回答下列问题:(1)该题
学生努力学习是为了改变自己在班级中的排名,此成就动机属于()
9岁的田田是一个很聪明的孩子,语言表达能力比较突出,思维清晰,反应敏捷。在学校里有时与同学有小纠纷,他总说是别人的错而不反思自己的问题。他平时喜欢做手工和小种植,在学习上却不愿意花精力投入。家长对孩子的管理是粗放和随意的,管得紧一点时,孩子的表现就好一些,
下列有关饮食的说法错误的是()。
专家与知识分子这两个概念并不重合。术业有专攻,固然是重要的,但未必就能从中形成一个知识分子的精神气质、天下关怀的人生态度和敢于怀疑、敢为天下先的批判精神。如果大学只能培养出与社会的多元职业结构相一致的各类专家,那么,我们民族的精神存在将不再可能在一个特定的
把数学表达式表示为正确的VB表达式应该是( )。
最新回复
(
0
)