首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、His background. B、His property. C、His belief. D、His talent. C本题问的是什么给Howard White带来了好运。短文中提到,White认为自己很走运,他认为他的人生信仰是为他带来好运的主要因
A、His background. B、His property. C、His belief. D、His talent. C本题问的是什么给Howard White带来了好运。短文中提到,White认为自己很走运,他认为他的人生信仰是为他带来好运的主要因
admin
2016-12-28
48
问题
As a young man, Howard White of Portland, Oregon, played basketball for the University of Maryland. He was drafted by the NBA, but injuries interrupted his career. White is now vice president of Nike. And he considers himself a fortunate man.(12)And he feels that his belief is a large part of that good fortune. He looked at the smaller things in his life, and that’s maybe because he began his life as a premature baby and ended up as a basketball star.(13)So he knows that small beginnings can lead to large outcomes. And that’s certainly a hallmark of his belief. He works at a company where there are about a gazillion(大量)employees.(14)Though he can’t say that he knows them all by name, he knows fair share of them. He thinks that almost all of them know him. It’s all based on one simple principle—he believes every single person deserves to be acknowledged, however small or simple the greeting is. One day when White was about ten years old, he was walking down the street with his mother. She stopped to speak to Mr. Lee. White was busy trying to bulls-eye the "O" in the stop sign with a rock. After they passed Mr. Lee, his mother stopped him and said something that has stuck with him from that day until now. She said, "You let that be the last time you ever walk by somebody and not open up your mouth to speak, because even a dog can wag its tail when it passes you on the street."(15)That phrase sounds simple, but it’s been a guidepost for Howard White and the foundation of who he is.
12. What brings Howard White good fortune?
13. What is the characteristic of Howard White’s belief?
14. Why could Howard White know a good number of his employees by name?
15. Who influenced Howard White most in his life?
选项
A、His background.
B、His property.
C、His belief.
D、His talent.
答案
C
解析
本题问的是什么给Howard White带来了好运。短文中提到,White认为自己很走运,他认为他的人生信仰是为他带来好运的主要因素。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/QNF7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
It’sTimetoPayAttentiontoSleep,theNewHealthFrontier[A]Yourdoctorcouldsoonbeprescribingcrucialsleepastreatment
A、Studyingthepreviousdata.B、Questioningthesubjects.C、Observingpeople’sbehavior.D、Seekingonlinefeedbacks.B
A、Hewillgiveuphisrightinvoting.B、Hewillvoterandomly.C、Heisforcedtopickoneparty.D、Hemusttakepoliticsseriou
Handwritinghasbecomeadyingart,nowthatkidsstartusingkeyboardsassoonastheybeginschool.Butwritingthingsoutby
A、Hewantstogettheheatingfixedinhisroom.B、Hewantstocallroomservice.C、Hewantstopraisethehallporter.D、Hewan
A、Ithasopendoorsattheback.B、Itcanavoidthetrafficjamaboveground.C、Itisredwithdouble-deckers.D、Itrequiresat
A、Hesitant.B、Decisive.C、Easy-going.D、Shy.A语义理解题。本题问的是女士对男士的看法。女士对男士说,希望他是个当机立断而不是犹豫不决的丈夫。同时,结合整个对话可知,女士认为男士是犹豫不决的。
A、Theyshouldputupposterslikeothers.B、Theyshouldthinksomemorecreativeideas.C、Moststudentslikeposters.D、Posters
TheHealthBenefitsofDrinkingWater—Isbottleddrinkingwaterhealthierthanfilteredtapwater?[A]Waterisakeyin
TheHealthBenefitsofDrinkingWater—Isbottleddrinkingwaterhealthierthanfilteredtapwater?[A]Waterisakeyin
随机试题
A、Itisaperfecttouristdestination.B、Itisownedbythelocalgovernment.C、IthasbeenboughtbyanAmerican.D、Ithasbeen
客观事物不在眼前时,人们在大脑中重现出来的事物的形象称为()
由一般原理推导出关于个别情况的结论,这种论证方法是()
腰椎的常规摄影位置是
A.三七B.商陆C.合欢皮D.甘草E.黄芪具有抗炎、抗胃溃疡作用的是()。
案例【背景资料】某公司以BT方式总承包建设消纳量为200t/d的大型城市垃圾填埋场工程,地点位于城郊山坳。防渗层为HDPE单层防渗结构,聚乙烯膜上保护层为无纺土工布,膜下保护层为压实土基。聚乙烯膜由建设方指定厂商供应。施工项目部编制了防
在原始凭证上书写阿拉伯数字,错误的做法是()。(4.2)
投保人若错过保险费的支付期,除合同另有约定外,应在规定期限后的( )日内支付,否则保险人可以中止合同。
在接待工作中,决定介绍的先后顺序的主要依据是()。
下列关于述职报告的作用,说法正确的是()。
最新回复
(
0
)