首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It is estimated that up to 1,000 foreigners attend the big derby matches in Italy with as many as half of those coming from Engl
It is estimated that up to 1,000 foreigners attend the big derby matches in Italy with as many as half of those coming from Engl
admin
2010-01-15
55
问题
It is estimated that up to 1,000 foreigners attend the big derby matches in Italy with as many as half of those coming from England. So what is it about Italian football that makes people travel across a continent to see a game? "It is a combination of the big-name players playing in the top cities. It is something completely different for the average fan," says Paul Saxton of Fan Fare Events who runs tours from England to Italian matches.
But the majority of those who are attracted to Italian football are happy to follow their favorites via television. Former Northern Ireland manager Bryan Hamilton, now working as a commentator for British Eurosport’s coverage of Serie A, believes fans enjoy the coolness of the Italian game. "It is about panache, a bit of style. Italian people dress with style and have a stylish manner and their football embodies that," he says. "There is real passion, just look at Perugia coach (Serse) Cosmi," he says referring to the almost manic coach, famed for his baseball cap and his animated behavior during games. "Then there is Roberto Mancini, the Lazio coach, he is such a smooth operator, his shirt collar is always pressed right, he always looks so composed yet he is very organized and committed. They do it with style," added Hamilton.
Italian football did not always enjoy such an image—back in the 1960s, the era of defensive ’catenaccio’ football, Italian clubs were viewed as cynical and negative and matches were dominated by defense and ruined as a spectacle by tactical fouls. It was not until Arrigo Sacchi’s AC Milan team in the late 1980s, enriched by some of the best attacking players in the world such as Dutchmen Ruud Gullit and Marco van Bas-ten, that Italian teams were able to win while providing entertainment that was enjoyed globally.
Spanish football, with current European champions Real Madrid in the vanguard, was offering the flair and glamour the Italians once treasured. This season however only Real have made it into the last four, prompting talk of an Italian renaissance.
While the results would suggest a revival is under way, Sacchi has demanded that more attention be paid to entertaining the fans. "The aesthetic element, the satisfaction that one can gain from an entertaining sporting event, the emotions, can’t just be related only to the result but the achievement of something else," he said. His choice of words, almost poetic in comparison to the cliched mumblings of many English and northern European coaches, reveals the extent to which Italians agonize about the meaning of the game. Yet another reason why so much of the world is in love with Italian football.
Generally speaking, why do fans love Italian football?
选项
A、The big name players in big cities.
B、The excitement and happiness of victories.
C、The entertaining elements of a football match.
D、All of the above.
答案
D
解析
事实细节题。A、B 、C三个选项的内容都在文中出现了,因此应该选D 。 A对应第一段:这是因为有众多的大牌球星在这些顶级的城市里踢球。B 对应第三段最后一句:意大利足球不但能赢球而且能够同时带给全球观众以极大的视觉享受。 C对应的是最后一段:人们从比赛当中能够收获的美感、满足感以及情感的冲动,并不仅仅与比赛结果有关,而是取决于一些其它方面的成就。然而这却是为什么世界上这么多人喜欢意大利足球的另一个原因。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/QO6K777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
(1)LastFridaymorning,Britainawoketothedevastationofwar.Thedestructioncamenotinvillagesleveledandlivesdestroye
(1)Iremembermeetinghimoneeveningwithhispushcart.Ihadmanagedtosellallmypapersandwascominghomeinthesnow.It
OnPublicSpeakingI.People’sfrequentresponsetogivingtheirfirstspeech:feel【T1】________【T1】________II.Th
(1)Itishardformodernpeopletoimaginethelifeonehundredyearsago.Notelevision,noplastic,noATMs,noDVDs.Illness
(1)Itishardformodernpeopletoimaginethelifeonehundredyearsago.Notelevision,noplastic,noATMs,noDVDs.Illness
Duringtheearlyyearsofthiscentury,wheatwasseenastheverylifebloodofWesternCanadaPeopleoncitystreetswatched
A、Itisreconcilable.B、Itiscontradictory.C、Ithastobetreatedcarefully.D、Itisadifficulttohandle.A对话中,女士问Mr.
Aspeopleage,thebrainchangesinbothgoodwaysandbad. Ifyouareover20,yourcognitiveperformanceisprobablyalrea
Onthe36thdayaftertheyhadvoted,AmericansfinallylearnedWednesdaywhowouldbetheirnextpresident:GovernorGeorgeW.
随机试题
针式打印机的耗材是色带;喷墨打印机的耗材是墨水;激光打印机的耗材是碳粉。( )
A.砒石B.炉甘石C.铅丹D.硼砂E.轻粉既能治疗咽喉肿痛,又能治疗肺热咳嗽的药物是
急性肾盂肾炎抗生素用至症状消失,尿检查阴性后再几天可停药观察
浅埋暗挖法施工时,如浆处于砂砾地层,并穿越既有铁路,宜采用的辅助施工方法是()。
半导体收音机用微调电容器
将债务转为资本的,债务人应当将债权人放弃债权而享有股份的面值总额确认为股本(或者实收资本),股份的公允价值总额与股本(或者实收资本)之间的差额确认为资本公积,重组债务的账面价值与股份的公允价值总额之间的差额,应计入当期损益。()
关于商誉减值,下列说法中正确的有()。
军装:士兵()
A.发病前可有上呼吸道感染等感染因素B.血尿C.两者皆有D.两者皆无IgA肾病
A、Themanlikestheclassicalartinahigherdegree.B、Themanlikesthemodernartbetter.C、Themanlikesneithermodernnor
最新回复
(
0
)