首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Coca-Cola, which sold 10 billion cases of soft drinks in 1992, now finds itself asking, where will sales of the next 10 billion
Coca-Cola, which sold 10 billion cases of soft drinks in 1992, now finds itself asking, where will sales of the next 10 billion
admin
2016-09-24
59
问题
Coca-Cola, which sold 10 billion cases of soft drinks in 1992, now finds itself asking, where will sales of the next 10 billion cases come from? The answer lies overseas, where income levels and appetites for Western products are at an all-time high. Often, the company that gets into a foreign market earliest dominates that country’s market. Coke patriarch Robert Woodruff realized this and unleashed a brilliant ploy to make Coke the early bird in many of the major foreign markets. At the height of World War II, Woodruff proclaimed, "Wherever American boys were fighting, they’d be able to get a Coke. " By the time Pepsi tried to make its first international pitch in the 1950s, Coke had established its brand name along with a powerful distribution network. During the last 40 years, many new markets have emerged. In order to tap into these opportunities, both Coke and Pepsi have attempted to find ways to cut through the red tape that thwarts their efforts to conduct business in these new regions. One key maneuver in the soda wars occurred in 1972, when Pepsi signed an agreement with the Soviet Union that made it the first Western product to be sold to consumers in Russia. This landmark agreement gave Pepsi the upper hand. At present, Pepsi has 23 plants in the former Soviet Union and is the leader in the soft-drink industry in Russia. It outsells Coca-Cola by a ratio of 6 to 1 and is seen there as a local brand, similar to Coke’s home-grown reputation in Japan. However, Pepsi has also encountered some obstacles. An expected increase in brand loyalty for Pepsi subsequent to its advertising blitz in Russia has not
materialized
, even though Pepsi produced commercials tailored to the Russian market and sponsored televised concerts. Some analysts believe that Pepsi’s domination of the Russian market has more to do with pricing. While Pepsi sells for 250 Rubels(about 25 cents)a bottle, Coca-Cola sells for 450 Rubels. Likewise, Pepsi sells their 2 liter economy bottle for 1, 300 Rubels, while Coca-Cola’s 1. 5 liters is marketed at 1, 800 Rubels. On the other hand, Coca-Cola only made its first inroads into Russia 2 years ago. What’s more, although Coca-Cola’s bottle and label gave it a high-class image, Russians do not perceive Coca-Cola as a premium brand in the Russian market. Consequently, it has so far been unable to capture a market share.
According to the passage, all of the following have been used to attract customers to buy one of the two brands of soft drink mentioned in the passage EXCEPT______.
选项
A、offering soft drinks for a limited time at specially reduced prices
B、being the first country to enter a foreign market
C、designing a bottle and lebel to create a high-class image
D、staging an advertising blitz including commercials tailored to the local market
答案
A
解析
根据短文,以下各项都被用来吸引顾客购买文中提到的两种品牌的软料中的一种,A(在有限的时间内以特低的价格出售软饮料)除外。B(成为进入外国市场的第一个国家)可以在本文第三句和第八句中找到;C(设计带有标签的瓶子,以创造高档商品的形象)可以在倒数第二句中找到;D(展开广告闪电战,包括适合地方市场的商业广告)在倒数第五句中可以找到。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/QPGO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Bigcitiestodayareconfrontedwithveryseriousproblems.Transportisa【C1】______difficulty:someplannersbelievein【C2】____
Therearethreegeneralmethodspeopleusetoexplainandunderstandtheirworld:beliefs,pseudoscience,andscience.What
Everyyearthousandsofpeoplearearrestedandtakentocourtforshop-lifting.InBritainalone,aboutHK$3,000,000worthof
ThepollutionquestionaswellasseveralotherissuesisgoingtobediscussedwhentheCongressisin______againnextspring.
Everysuccessfulpersonhasonethingincommon.Ifyouaskedhowtheywereabletoreachtheircareergoals,theanswerwouldu
WheneverthepoliticallawsoftheUnitedStatesaretobediscussed,itiswiththedoctrineofthesovereigntyofthepeoplet
Shehesitatedfora______ofasecondbeforeacceptinghischallengetoagameoftennis.
The______BritishtheoreticalphysicistStephenHawkingoncesaidinaninterviewthatheavenisafairystoryforpeopleafraid
Somepeople______inpartthedefeatoftherevolutioninFranceandGermanytotheEnglishdiplomacy,doyouagree?
Chemistryisclosely______withotherstudies:physics,biologyandsoon.
随机试题
铝板长期存放,表面要涂油或用纸覆盖。受潮铝板不宜擦,只宜日光晒除潮。
下列选项中不属于进程基本状态的是
A.血虚肠燥B.血虚精亏C.阴虚肺燥D.阴虚阳亢E.心脾两虚白芍主治()
注射剂的容器处理方法是
我国目前采用的累进税率有()。
智育与教学的关系如何理解?
没有法定依据或者不遵守法定程序的,行政处罚也有效。()
充分尊重志愿服务组织的社会性、志愿性、公益性、非________性特点,引导志愿服务组织按照法律法规和章程开展活动,依法自治。着力推进志愿服务组织、志愿者与志愿服务活动共同发展,________志愿服务组织基础。填入画横线部分最恰当的一项是:
TheOperationofInternationalAirlinesInternationalairlineshaverediscovered(重新发现)thebusinesstraveler,themanorwo
A、HewashousedbyEmmaThompsonfiveyearsago.B、HehasgraduatedfromanEnglanduniversity.C、HehasbecomeaBritishcitize
最新回复
(
0
)