首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Pageants are usually conceived on a fairly large scale, often under the auspices of some local or civic authority or at any rate
Pageants are usually conceived on a fairly large scale, often under the auspices of some local or civic authority or at any rate
admin
2015-04-24
30
问题
Pageants are usually conceived on a fairly large scale, often under the auspices of some local or civic authority or at any rate in connection with local groups of some kind. This sometimes means that there is an allocation of funds available for the purpose of mounting the production, though unfortunately this will usually be found to be on the meager side and much ingenuity will have to be used to stretch it so that all performers can be adequately clothed.
Most pageants have a historical flavor as they usually come about through the celebration of the anniversary of some event of historic importance, or the life or death of some local worthy. Research among archives and books in the public library will probably prove very useful and produce some workable ideas which will give the production an especially local flavor. From the first economy will have to be practiced because there are usually a great number of people to dress. Leading characters can be considered individually in the same way as when designing for a play; but the main body of the performers will need to be planned in groups and the massed effect must be always borne in mind.
Many pageants take place in daylight in the open air. This is an entirely different problem from designing costumes which are going to be looked at under artificial lighting; for one thing, scenes viewed in the daylight are subject to many more distractions. No longer is everything around cut out by the surrounding darkness, but instead it is very easy to be aware of disturbing movement in the audience of behind the performers. Very theatrically conceived clothes do not always look their best when seen in a daylight setting of trees, verdant lawns and old ivy-covered walls; the same goes for costumes being worn in front of the mellow colors of stately homes. The location needs to be studied and then a decision can be made as to what kinds of colors and textures will harmonize best with the surroundings and conditions and then to carry this out as far as possible on the funds available.
If money is available to dress the performers without recourse to their own help in the provision of items, it is best to arrange for all the cutting and pinning together of the costumes to be done by one or two experienced people than to be given out to the groups and individuals for completion. When there is little or no money at all, the garments need to be reduced to the basic necessities. Cloaks and shawls become invaluable, sheets and large bath towels and bath sheets are admirable for draping. Unwanted curtains and bed spreads can be cut to make tunics, robes and skirts. These are particularly valuable if they are of heavy fabrics such as velvet or chenille.
Colors should be massed together so that there are contrasting groups of dark and light, this will be found to help the visual result substantially. Crowds of people gathered together in a jumble of colors will be ground to look quite purposeless and will lack dramatic impact.
The use of numbers of identical head-dresses, however simply made, are always effective when working with groups. If these are made of cardboard and painted boldly, the cost can be almost negligible. Helmets, hats and plumes will all make quite a show even if the costumes are only blandest or sheets cleverly draped. The same can be said of the use of banners, shields and poles with stiff pennants and garlands—anything which will help to have a unifying effect. Any kind of eye-catching device will always go with a flourish and add excitement to the scenes.
Which of the following is true about pageants?
选项
A、Pageants seldom take place in the afternoon or evening.
B、Pageants are often supported by local or civic authorities.
C、Many pageants get abundantly funded by local companies.
D、Most pageants are based on events of historical importance.
答案
B
解析
细节判断题。根据原文首段首句中的under the auspices of与选项B中的supported为同意表达,原句中的local or civic authority与选项B重现。故答案为B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/QVLO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Hereissomeadviceonfoodshopping.The【1】familyspendsaboutone-sixthofitsincome【2】food.Becausefoodisexpensive,itis
Asthedirectorcan’tcometothereception,I’mrepresentingthecompany
WhilehewasinBeijing,hespentallhistime______someimportantmuseumsandbuildings.
Ifyouexplainedthesituationtoyoursolicitor,he______abletoadviseyoumuchbetterthanIcan.
Researchiscommonlydividedinto"applied"and"pure".Thisclassificationisarbitraryandloose,butwhatisusuallymeantis
ModernlorehasitthatinEnglanddeathisimminent,inCanadainevitableandinCaliforniaoptional.Smallwonder.Americans’
Anewbiotechnologyprocedurethatcouldbecomecommerciallyavailableinaslittleastwotofouryearsis"transgenosis",whic
Familyisolderthanthehumanspecies-workisyounger,friendshipisaboutasoldasweare.Itisfriendshipthatmarksusas
Itisastonishinghowlittleisknownabouttheworkingofthemind.Buthoweverlittleormuchisknown,itisfairlycleartha
Itishardtotrackthebluewhale,theocean’slargestcreature,Whichhasalmostbeenkilledoffbycommercialwhalingandis
随机试题
患儿10岁.上前牙牙龈时常流脓1个月余。查远中舌面深龋,探无反应,无穿髓孔,松I度,叩痛(+),冷热测无反应,唇侧牙龈近根尖处有一窦道口。为确定诊断.临床需要做的检查是
精神是一种无形的力量,精神上高尚富有,就会焕发________,增强________,提高________。 依次填入划横线部分最恰当的一项是()。
中国甲公司提供土地使用权,新加坡乙公司提供现金出资,共同设立一专门从事机械制造的中新合作经营企业。由于某种情形的发生,新加坡乙公司意图减少其在该合作企业的投资,进而减少该企业的注册资本。以下关于合作经营企业在经营期间减少注册资本的说法错误的有:()
下列关于未分配利润账务处理的表述中,正确的有()。
2015年12月12日,甲公司董事会批准一项股份支付协议。协议规定:2016年1月1日,公司为其200名中层以上管理人员每人授予100份现金股票增值权,条件是这些人员必须为公司连续服务3年,并可自2018年12月31日起根据股价的增长幅度行权获取现金。预计
纳税人对税务机关作出的具体行政行为不服的,可以申请行政复议,也可以直接向人民法院提起诉讼。()
我国居住小区的人口规模一般应为()人。
根据材料回答下列问题。2009年,行政案件数量继续上升且增长幅度较大。各级法院共新收一审、二审和再审行政案件154313件,审结154916件,同比分别上升8.02%和9.12%。其中,新收一审案件120312件,审结120530件,同比分别上升10.
唐宋八大家
印度狼孩卡玛拉自8岁回到人间,经过多年训练和教育,到17岁时只具有相当于4岁儿童的心理发展水平,这说明了()
最新回复
(
0
)