首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
U.S. Higher Education Lurking behind the gleaming promise of every wide-eyed freshman is a dark fact of U. S. higher educat
U.S. Higher Education Lurking behind the gleaming promise of every wide-eyed freshman is a dark fact of U. S. higher educat
admin
2012-11-22
61
问题
U.S. Higher Education
Lurking behind the gleaming promise of every wide-eyed freshman is a dark fact of U. S. higher education: Half of those who enroll at four-year colleges and universities will never graduate. That means about 600,000 students each year will not complete their bachelor’s degree, concludes a new U. S. Department of Education study. And it asks:"Is there too much emphasis on getting a four-year college degree?" It is almost a heretical question. A college degree has never been more coveted or sought after. A record 14.9 million students enrolled this year. More than 96 percent of high school seniors say college is important -- and two-thirds expect to earn a bachelor’s degree.
It’s a significant change from the early 1980s, when just 52 percent of seniors expected to enroll in any college. Now, "College for all" is the new mentality -- urged by parents, guidance counselors, and political leaders of all stripes. College has become a default decision. Tons of unprepared high school graduates are shoveled into four-year colleges. But they just don’t know why they’re there.
So something is not quite fight with this picture. The bachelor’s degree is being oversold to many high schoolers who do not truly want the experience or have only a slim chance of attaining a four-year degree. As a result, many students end up on campus without a clear sense of what they expect to gain from a college education. And that can affect everything from choosing the right school at the outset to picking a major or setting a career path or even dropping out, as growing numbers are doing.
Perhaps as significant a factor in boosting the "college for all" view has been a shift in college counseling. In the 1960s, high school counselors viewed themselves as gatekeepers. Criticized for elitism, they changed. One study shows counselors recommending college to 66 percent of high school seniors in 1992, double the rate of a decade earlier.
Higher education has been very accommodating of this shift. Open-admissions policies expanded to roughly three-quarters of all higher-education institutions, with remedial education available at the vast majority. About 40 percent of those chasing a four-year degree are only marginally academically qualified.
Critics say the trend is a result of a "one-way-to-win" mentality. Too many families cling to the mythology that their child can be a success only if he or she has a college degree. And the assumption poorly serves candidates who might benefit from either delaying the experience, taking a few career-related courses, attending a vocational-training school, or learning about the myriad other ways to enter the work force.
A dark fact of U. S. higher education is______
选项
A、only 12,000,000 students are enrolled to college every year
B、too many high school graduates are shoveled into college
C、only half of the college students succeeded in graduation
D、only two thirds of the students expect a bachelor degree
答案
A
解析
根据提问,仔细阅读相关的段落。文章的第一段第一句里说a dark fact of U.S.higher education: Half of those who enroll at four-year colleges and universities will never graduate。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/QXhK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Americansbelievetimeisalimitedresource;theytrytoconserveandmanageit.PeopleintheU.S.often【C1】______seminarsor
Migrationisusuallydefinedas"permanentofsempermanentchangeofresidence".Thisbroaddefinition,ofcourse,wouldinclude
Sheis______enoughwhensheisnotpreoccupiedwithbusinessproblems.
Theauthorityclaimsthatthenewpillscandramaticallyincreaselifeexpectancy,butthere’sno______evidencetosupportthi
InEnglandrecentlythreeforeigngentlemenapproachedabusstop.Theystudiedtheinformationonthesign【C1】______totheco
Mostofusspendourlivesseekingthenaturalworld.Tothis【C1】______wegofishing,sitinthegarden,drinkoutsideratherth
Howmanyathletestookpartinthe2006WinterOlympics?
Mrs.Barodawasalittleprovokedtolearnthatherhusbandexpectedhisfriend,Gouvernail,uptospendaweekortwoonthepl
Shehasa(n)_____knowledgeofNewYork,whereshehaslivedfortwentyyears.
随机试题
血清与血浆的主要不同点是前者不含
骨盆骨折最危险的并发症是()。
工程咨询项目逻辑框架法为制订()奠定了基础。
下列选项中不属于贷款基本信息的内容是()
由于业主提供的图纸有缺陷,导致工程暂停15天,则承包商可以提出索赔的内容包括()。
甲股份有限公司(下称甲公司)于2014年3月上市,董事会成员为7人。2015年甲公司召开了3次董事会,分别讨论的事项如下:(1)讨论通过了为其子公司一次性提供融资担保4000万元的决议,当时甲公司总资产为l亿元:(2)拟提请
社会工作者在接到一起妻子殴打丈夫的家庭暴力投诉案例时,对其真实性将信将疑,在聆听服务对象倾诉案情时,始终对男主人的说法提出质问。小张这种欠妥的做法,集中体现了社会工作者面临的主要伦理困境中的()
俗语说“打铁先要自身硬”,“没有学不会的学生,只有不会教的老师”。实施素质教育,首先要提高老师的自身素质,这是素质教育的基础,也是推行素质教育的先决条件。请以“教师的素质’’为话题写一篇文章,题目自拟,文体不限(诗歌除外),不少于800字。
张教师上课时,刚走进教室就看见同座位的小亮和小力在打架,你推我拉,互不相让。张教师没有慌张,也没有大声训斥学生,而是微笑着说:“怎么啦,你们俩,都四年级了,有了小矛盾还不能处理?现在你们两个冷静一下,相信你们能够自己解决的。好,我们开始上课。”小
我国刑法对空间效力的规定,采取的是()。
最新回复
(
0
)