首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Charlotte Hollins knows she faces a battle. The 23-year-old British farmer and her 21-year-old brother Ben are fighting to save
Charlotte Hollins knows she faces a battle. The 23-year-old British farmer and her 21-year-old brother Ben are fighting to save
admin
2022-06-23
50
问题
Charlotte Hollins knows she faces a battle. The 23-year-old British farmer and her 21-year-old brother Ben are fighting to save the farm from the city developers that their father has worked on since he was 14. While she is confident they will succeed, she lists farming’s many challenges. "You don’t often get a day off. Supermarkets put a lot of pressure on farmers to keep prices down. With fewer people working on farms it can be isolating," she said. "There is a high rate of suicide and farming will never make you rich!"
Oliver Robinson, 25, grew up on a farm in Yorkshire. But he never considered staying on his father and grandfather’s land. "I’m sure Dad hoped I’d stay," he said. "I guess it’s a nice, straightforward life, but it doesn’t appeal. For ambitious young people, farm life would be a hard world. " For Robinson, fanning doesn’t offer much in terms of money or lifestyle. Hollins agrees that economics stops people from pursuing farming rewards; "providing for a vital human need, while working outdoors with nature".
Farming is a big political issue in the UK. "Buy British" campaigns encourage consumers not to buy cheaper imported foods. The 2001 "foot and mouth crisis" closed thousands of farms, stopped meat exports, and raised public consciousness of troubles in British farming. Jamie Oliver’s 2005 campaign to get children to eat healthily also highlighted the issue. This national concern brings hope for farmers competing with powerful supermarkets. While most people buy food from the big supermarkets, hundreds of independent Farmers’ Markets are becoming popular.
Charlotte Hollins is talking about her feeling of a batde between________.
选项
A、the poor and the rich
B、farmers and city developers
C、young people and their parents
D、small markets and supermarkets
答案
B
解析
根据第一段前两句“…she faces a battle…are fighting to save the farm from the city developers…”可知,Charlotte Hollins提到的战争是农民与城市开发者之间的战争。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/QkQD777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Childrenmaynotbeusingpiggybanks(储钱罐)formuchlonger;withthemovetowardsacashlesssociety,pocketmoneyismovingdi
Hewascaught________intheexamination.
Thecouplehavetriedhardtosavetheirtroubledmarriage________theirchildren.
Writingaletterorreadingabookmayappeartobe________activitiesinwhichindividualsexercisepersonalskills.
Theobviousunfairnessofsuchpovertysidebysidewithconspicuousaffluenceremindedthemoftheir________parentsbackhome.
Whenyougotouniversitytostudyforadegree,youhavedecidedtostudyprofessionally,ratherthanasanamateur;sobeinga
Inmymind,________thatfamousuniversitywillbetheonlywaytobecomeaworld-classwriter.
VanuatuisanislandnationintheSouthPacific.Itisoneofthesmallestcountriesintheworld.Butforthosewhoareintere
Mrs.WilsonandMrs.Smitharesisters.Mrs.WilsonlivesinahouseinDuncanandMrs.SmithlivesinaHatinVictoria.Oneda
Huawei_______tohaveputalotofeffortintodevelopingthiskindofmobilephone.
随机试题
下列哪些肾炎系膜内有致密沉积物
打分法是以按预先确定的()确定分值比重并(),由评标委员分别对各项投标书的()和()进行评审记分,得分最高者中标。
结果评估的缺点包括()。(2007年5月二级真题)
针对不同年龄阶段的学生进行不同内容、特点的教育是遵循身心发展的()
语文课程评价的根本目的是()。
能源问题一直是世界关注的焦点,各国往往围绕能源问题展开角逐。最近,乌拉圭、阿根廷和玻利维亚的能源部长在布宜诺斯艾利斯签署一项能源一体化协议,这项协议将有助于三国之间交换电力和天然气。通过这项协议,玻利维亚将向乌拉圭每天出售30万立方米天然气,通过阿根廷的天
1,11,65,194,290,()。
有如下4个语句:①cout
______
PreparingChildrentoBeSafeatCollegeA)Moneycanbuymanythingstohelpchildrenexcelacademically,liketutorsandprivat
最新回复
(
0
)