首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
If art seeks to divorce itself from meaningful and associative images, if it holds material alone as its objective, then I think
If art seeks to divorce itself from meaningful and associative images, if it holds material alone as its objective, then I think
admin
2013-12-21
67
问题
If art seeks to divorce itself from meaningful and associative images, if it holds material alone as its objective, then I think that the material itself ought to have the greatest possible plasticity, the greatest potentialities for the development of shapes and the creating of relationships. For that reason I think that the sculpture which has been created with a view to being form alone has been a great deal more successful and interesting than has been the painting in that vein. The sculptor sets out with two pre-existing advantages: one, that he must have craftsmanship, and the other, that he works in the round. He does not have to stimulate depth nor create illusions of depth because he works in volume—in three-dimensional form.
Thus Noguchi, working in marble, is able to develop relationships in three-dimensions rather than two and yet retain both simplicity and unity. He has at his disposal the advantages of light and space, and the natural translucence and glow of marble, all of which he exploits and reveals with great elegance.
Henry Moore is one of the great contemporary imaginers who has brought new materials and new concepts into sculptural form. He discovers the naturally heroic character of bronze and exploits feelingly the graining and fine surfaces of wood. Undoubtedly his most remarkable feat has been the surrounding of open space and his use of such space as a sculptural material. But beauty and craft and idea are still paramount with Moore and he never obliterates these qualities in the shock of the new.
In the author’s opinion, Henry Moore’s greatest sculpturing feat has been______.
选项
A、to create three-dimensional paintings
B、to have a feeling for the materials he uses
C、to incorporate empty space into his work
D、to use marble to all its advantages
答案
C
解析
第三段,作者在总结Henry Moore作品的技艺时,指出his most remarkable feat hasbeen the surrounding of open space“最显著的技艺是利用了开阔空间”,故选项C为最佳答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/QvVK777K
本试题收录于:
C类竞赛(非英语专业本科)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
C类竞赛(非英语专业本科)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
AHealthyMixofReading,WritingandTechnologyAboutstudents’reading.Childrenwere【T1】________morebythetechnolo
A、Sportisahottopicamongyoungchildren.B、Americansaregoodatsports.C、PhysicaleducationiscompulsoryinAmerica.D、Sp
Weshouldcatcheverychancethatpresentsitself.Theunderlinedpartmeans________.
Itwasfeltthathelackedthe________topursueadifficulttasktotheveryend.
Ifyouareanathlete,strongabdominalmuscleshelpyouensureastrongbackandfreedomfrominjuryduring________upper-bodym
PassageTwoWhyisitdifficultforlow-incomefamiliestocookhealthymeals?
(1)He’sonly11monthsold,butCharlieGardcommandsanarmyoftheimpassionedthatnumbersinthehundredsofthousandsand
(1)He’sonly11monthsold,butCharlieGardcommandsanarmyoftheimpassionedthatnumbersinthehundredsofthousandsand
随机试题
列宁指出:“设想社会历史会一帆风顺、按部就班地向前发展,不会有时出现大幅度的跃退,那是不辩证的,不科学的,在理论上是不正确的。”社会主义也同样是在探索中曲折前进的。你对此如何理解?
阅读曹操《短歌行》(其一)中的文字:月明星稀,乌鹊南飞。绕树三匝,何枝可依?山不厌高,水不厌深。周公吐哺,天下归心。请回答:“周公吐哺”一句用典的意旨是什么?
雄激素包括
A.行间、少府B.复溜、经渠C.大都、少府D.中冲、大敦E.少冲、大敦
现金等价物通常包括四个月内到期的债券投资。()
在布置办公室时,最好将主管的座位置于()。
以下哪一诗人不属于山水田园派诗人?()
标志着中国共产党从幼稚走向成熟的是()。
网络安全具有几方面的特性:(49)指的是数据未经授权不允许进行改变。
Themainideaofthesebusiness-schoolacademicsisappealing.Inawordwterecompaniesmustadapttonewtechnologiesandsou
最新回复
(
0
)