首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
UN Secretary-General Kofi Annan visited the troubled Darfur region of western Sudan Thursday to consider ways to end the humanit
UN Secretary-General Kofi Annan visited the troubled Darfur region of western Sudan Thursday to consider ways to end the humanit
admin
2010-07-06
75
问题
UN Secretary-General Kofi Annan visited the troubled Darfur region of western Sudan Thursday to consider ways to end the humanitarian crisis. More than a million people have been displaced in Darfur because of violence that human rights groups blame on government-backed militias.
Kofi Annan spoke with tribal and women leaders about the problems facing refugees in a camp called Zam-Zam, outside the city of E1-Feshir. The leaders said they were afraid to return home because of possible attacks by the Janjaweed militias. But overall, they said, aid groups were looking after them relatively well in the camp.
From there, the secretary-general and his delegation went to a camp just 30 minutes away where aid workers said the security and living situation was more desperate. But’ the refugees were nowhere to be found. U.N. officials said some 4, 000 refugees, called internally displaced persons, or IDPs, had been in the camp the night before but they had been moved by Sudanese authorities. Jan Egeland, the U. N. ’s undersecretary-general of humanitarian affairs, said the U.N. did not appreciate the authorities’ actions. "But it was in our program actually to show the secretary-general and the secretary-general wanted to see how IDPs live when there are no services" ,"And this was such a place."
Mr. Egeland was then risked ff this was a deliberate ploy by Sudanese authorities. "I’m sure it has happened before and I’m sure it will happen again. "The refugees moved to another camp are among the one million people in Darfur driven from their homes by Janjaweed militias.
Human rights groups charge that the ethnic-Arab militias have been used by the government to terrorize the Darfur’s civilian population, which is ethnic-African, as part of efforts to put down an armed rebellion. Sudanese authorities deny supporting the Janjaweed and say they are working to disarm them. Until recently, they allowed little access to the region by aid workers.
The conflict has given rise to what the U.N. calls the world’s worst humanitarian crisis today. Refugees face hunger, epidemics (传染病)and continued attacks in camps in Darfur or over the border in Chad. From Darfur, Mr. Annan flew to Chad’s capital, Ndjamena, for more discussions on the Darfur crisis. He is expected to return to Sudan’s capital, Khartoum, Friday.
Which of the following is wrong about Zam-Zam camp?
选项
A、Kofi Annan visited the camp.
B、It is outside the city of E1-Feshir.
C、Situations there are more desperate than other camps.
D、Refugees there are afraid of going back home.
答案
C
解析
从文章的第二段的前两句“Kofi Annan...by the Janjaweed militias”可以看出A ,B ,D 都是关于Zam-Zam营地的正确说法。只有C “情况比其他营地都糟糕”在文章中没有体现。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/QyDd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Thebestestimateofhumanity’secologicalfootprintsuggeststhatitnowexceedstheEarth’sregenerativecapacitybyaround20
Thefirstparagraphismainlyabout______.Populationpolicywetakeshouldbeconsidered______.
Industrialsafeoperationhaslongbeenamatterofconsiderableconcernofourgovernment.Hove-ever,theoccurrenceofacciden
Themainideaofthefirstparagraphisthat______.Westernersarefamiliarwiththejournalisticinterview______.
Whenwerethefirstx-raysdiscovered?
Whenwerethefirstx-raysdiscovered?
GoldwasdiscoveredinCalifornia______.
随机试题
A、Cooperationandconcession.B、Exchangingdailynecessities.C、Equalityandmutualbenefit.D、Introducingadvancedtechnology.
随机变量X与Y独立,X~B(100,0.2),Y服从参数为的指数分布.则D(X-2Y)=_____.
视网膜微血管瘤位于哪一层
仲裁案件当事人甲公司与乙公司在案件审理过程中通过协商,就已经提交仲裁的争议达成和解协议。随后申请人甲公司撤回了仲裁申请。后甲公司反悔,此时甲、乙两公司的纠纷应如何解决?()
关于基坑开挖预留土层的说法,正确的是()。
某公司要提拔一名营销员作为片区经理,李明和其他四个竞争者都报名,其他四个竞争者都没有同时具备李明所有的优点。从以上断定能合乎逻辑地得出()。
手紙を書く()も、メールを送るのが一般的です。
Whenyoustarttalkingaboutgoodandbadmannersyouimmediatelystartmeetingdifficulties.Manypeoplejustcannotagreewhat
What’sthemainfeatureofthenewmethodofpayingformeals?
InatimeoflowacademicachievementbychildrenintheUnitedStates,manyAmericansareturningtoJapan,acountryofhigha
最新回复
(
0
)