首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)The earliest controversies about the relationship between photography and art centered on whether photograph’s fidelity to ap
(1)The earliest controversies about the relationship between photography and art centered on whether photograph’s fidelity to ap
admin
2019-04-29
55
问题
(1)The earliest controversies about the relationship between photography and art centered on whether photograph’s fidelity to appearances and dependence on a machine allowed it to be a fine art as distinct from merely a practical art. Throughout the nineteenth century, the defence of photography was identical with the struggle to establish it as a fine art. Against the charge that photography was a soulless, mechanical copying of reality, photographers asserted that it was instead a privileged way of seeing, a revolt against commonplace vision, and no less worthy an art than painting.
(2)Ironically, now that photography is securely established as a fine art, many photographers find it pretentious or irrelevant to label it as such. Serious photographers variously claim to be finding, recording, impartially observing, witnessing events, exploring themselves—anything but making works of art. They are no longer willing to debate whether photography is or is not a fine art, except to proclaim that their own work is not involved with art It shows the extent to which they simply take for granted the concept of art imposed by the triumph of Modernism: the better the art, the more subversive it is of the traditional aims of art.
(3)Photographers’ disclaimers of any interest in making art tell us more about the harried status of the contemporary notion of art than about whether photography is or is not art. For example, those photographers who suppose that, by taking pictures, they are getting away from the pretensions of art as exemplified by painting remind us of those Abstract Expressionist painters who imagined they were getting away from the intellectual austerity of classical Modernist painting by concentrating on the physical act of painting. Much of photography’s prestige today derives from the convergence of its aims with those of recent art, particularly with the dismissal of abstract art implicit in the phenomenon of Pop painting during the 1960’s. Appreciating photographs is a relief to sensibilities tired of the mental exertions demanded by abstract art. Classical Modernist painting—that is, abstract art as developed in different ways by Picasso, Kandinsky, and Matisse—presupposes highly developed skills of looking and a familiarity with other paintings and the history of art. Photography, like Pop painting, reassures viewers that art is not hard: photography seems to be more about its subjects than about art.
(4)Photography, however, has developed all the anxieties and self-consciousness of a classic Modernist art. Many professionals privately have begun to worry that the promotion of photography as an activity subversive of the traditional pretensions of art has gone so far that the public will forget that photography is a distinctive and exalted activity—in short, an art.
At present, many serious photographers ______.
选项
A、are struggling to establish photography as a fine art
B、claim to be making works of art by witnessing events
C、proclaim that their works have nothing to do with art
D、agree that photography is as worthy an art as painting
答案
C
解析
细节题。题干中的“present表明本题针对摄影师现在的情况,第1段说的是过去摄影师对摄影的态度,第2段说的是现在摄影师对摄影的态度,由此可见,本题答案应该在第2段中寻找。选项C与该段第3句中except to后的内容意思相近。因此选项C为本题答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/R1RK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Alreadyoverwhelmedchildren’sservicesarefacingrisingdemandasbenefitreformshitstrugglingparents,allwhilecouncilcu
Allovertheworld,yourchancesofsuccessinschoolandlifedependmoreonyourfamilycircumstancesthanonanyotherfactor
MoreandmoreChinesescienceandtechnologypapershavebeenincludedinSCI.Lookatthefollowingchartcarefullyandwritey
(l)Howmanytimesadaydoyoucheckyouremail?Whenyouwakeup?Beforebed?Adozentimesinbetween?Ifyou’relikemanyof
(l)RemembertheStoneAgedaysofresearchbackinelementaryschoolandmiddleschool?Wewouldspendcountlesshoursdigesting
In"Wouldyoupassmethedictionary?",theunderlinedpartis_____ofthesentence.
A、Shewantedtomakeastirinthemediaworld.B、Shewantedtoentertainthegeneralreadingpublic.C、ShethoughtEleanorneed
SpeechforVisitorstotheMuseum1.HistoryofthemuseumWaterandavailabilityofrawmaterial—madethesitesuitablefor【T1
(l)Itseemsthatoursocietyfavorsakindofritualizedaggression.Everywhereyoulook,innewspapersandontelevision,issue
Someresearchersbelievethatthereisnodoubt_______recyclingsavesenergyandrawmaterials,andreducespollution.
随机试题
盛怒时,拍案大叫、暴跳如雷;狂喜时,捧腹大笑、手舞足蹈;绝望时,心灰意冷、麻木不仁。这反映的是哪种情绪状态()
患者,女性,63岁,左侧膝关节疼痛3年余,无明显外伤史,血沉10mm/1h,ASO(-),RF(-),血常规正常,未见明显异常,X线片表现为关节间隙变窄,关节边缘骨赘形成。康复评定通常不包括
关于片剂中药物溶出度,下列哪些说法是正确的
A.祛风湿,利小便B.祛风湿,降血压C.祛风湿,安神志D.祛风湿,消痰水E.祛风湿,安心神稀莶草的功效是()。
最不易保存的剂型是( )。
长江公司生产和销售甲产品,相关资料如下:(1)目前的信用政策为“2/15,n/30”,有占销售额60%的客户在折扣期内付款并享受公司提供的折扣;不享受折扣的销售额中,有80%可以在信用期内收回,另外20%在信用期满后10天(平均数)收回。目前的销售收入为
根据《中华人民共和国担保法》的规定,保证人与债权人约定保证人承担保证责任直至主债务本息还清时为止的,保证期间为()。
同盟会政治纲领中的民权主义,其核心内容是
研究量子计算机的目的是为了解决计算机的()
A、£12.B、£15.C、£5.D、£3.D①由选项可知本题与金钱数额有关,听音时应留意相关内容。②本题询问如果一次付一学年会员费可以节省多少钱。录音提到,如果一次付一年会员费,只需要12英镑,而不是15英镑,因此可以节省的钱为3英镑,故D为答案
最新回复
(
0
)