首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Most of us would shy away from making purchases in a foreign country if we didn’t know the exchange rate. Yet, if privacy is the
Most of us would shy away from making purchases in a foreign country if we didn’t know the exchange rate. Yet, if privacy is the
admin
2014-05-30
61
问题
Most of us would shy away from making purchases in a foreign country if we didn’t know the exchange rate. Yet, if privacy is the true currency of the Internet, as many argue, millions of us are doing that very thing every day. Meanwhile, Internet giants amend their privacy policies in ways that allow them to harvest and sell even more of our personal data. While privacy campaigners protest, users generally vote with their clicks and carry on regardless.
So should we conclude the Internet generation is happy to trade its privacy for free or cheaper Web services? Not according to Nicola Jentzsch of the German Institute of Research in Berlin, and colleagues, who last week published research showing that most people prefer to protect their personal data when given a choice and that a significant proportion are willing to pay extra to do so.
The researchers directed 443 students to a website offering tickets for a real movie showing, sold by two different vendors(商贩). Although the tickets were subsidized, the volunteers, who were able to purchase one, two, or no tickets, had to pay most of the cost themselves.
When both vendors offered tickets at the same price but only one required customers to enter their cell phone number, the more privacy-friendly vendor got 83% of sales. When participants were offered the same choice, but with an additional charge of 50 euro cents from the privacy-friendly cinema, its market share fell to 31% .
" It turns out that when you are good on privacy you can charge more and make a greater profit," says Alessandro Acquisti of the University of Cambridge, one of the authors of the study, published by the European Network and Information Security Agency.
" What people say in surveys is that they care about privacy, but what they actually do is spend their time constantly updating their status on Facebook," says Acquisti. " This has led some to conclude that people no longer care about privacy. This new data, along with similar work we have done in the U. S. , shows this is not the case, and that the desire for privacy is not dead after all. "
What is the author’s purpose of writing this passage?
选项
A、To promote understanding between vendors and consumers.
B、To argue that the Internet generation still cares about their privacy.
C、To persuade people not to constantly update their status on Facebook.
D、To urge vendors to be more privacy-friendly to make a greater profit.
答案
B
解析
主旨大意题。本题考查整篇文章的主旨大意。作者的写作意图一般在文章首、尾两段交代。原文末段作者引用艾奎斯蒂的话说,人们仍然有保护自己隐私的意愿,且文章中引用的研究都证明了这一点,故作者写这篇文章的意图是要证明互联网一代仍然在乎自己的隐私,故答案为B),由此可排除A)“为了促进商贩和消费者之间的理解”、C)“为了说服人们不要不断地更新脸谱网上的状态”和D)“为了敦促商贩们更加注重保护顾客隐私以便盈利更多”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/R6v7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Whatdoesitmeantoobeythelaw?That【B1】______onwhereyouare.Differentcultureshaveverydifferentviewsofobeyingthel
Whatdoesitmeantoobeythelaw?That【B1】______onwhereyouare.Differentcultureshaveverydifferentviewsofobeyingthel
A、Writingcanbringawriterwealthandfame.B、Beingawriterisverydifferentfromwriting.C、Persistenceisveryimportanti
A、Itmakesthedyingevenscared.B、ltfailstocomfortthedying.C、Itwon’tbetrue.D、Itisofnomeaningbysayingso.C文中提到
ForaSharpBrain,StimulationTherearemanyphenomenathatarousepeople’sconcern,especiallyseriousdiseases.Americans
A、ThenorthpartofEngland.B、SouthWestofEngland.C、SouthEastofEngland.D、WalesandScotland.C本题考查细节把握,文中指出,东南部的乡间更加温和,种
Peoplewhohaveexperiencedidentitytheftspendmonthstryingtorepairwhatothershavedamaged,andinthemeantimetheycann
Kodak’sdecisiontofileforbankruptcy(破产)protectionisasad,thoughnotunexpected,turningpointforaleadingAmericancorp
A、Herlovelychildren.B、Herannoyingworkexperience.C、Herunhappymarriagelife.D、Heroverseasstudylife.C
PreparingforMoreExpensiveDegreesinEnglandBalancingatightbudgetisoneofthemostdifficultaspectsofbeingastu
随机试题
《地下水环境质量标准》(GB/T14848—9)规定,适用于各种用途的地下水水质包括()。
下列关于政府安全生产监督检查制度的说法中正确的有()。
为了保证会计信息的可比性,总分类科目一般由各省财政厅统一设置。()
在我国,业务收支以人民币以外的货币为主的单位,必须以外币为记账本位币。()
共有财产分割的原则不包括的原则是( )。
2018年8月8日,某县工商部门查获一起假冒服装销售行为,甲公司销售多种假冒名牌服装。为防止甲公司逃避处罚,执法人员要求甲公司当场缴纳2000元罚款。之后,执法人员告知甲公司,如果对处罚结果不服,可以向工商部门提出听证申请。根据上述资料,为下列问题从备选
下列房产,可以免征房产税的有()。
背景说明:你是宏远公司的总经理助理施林,下面是总经理需要你完成的几项工作任务。便条施林:为加速新产品的开发,改善研发部现有办公条件,公司为研发部租用了新的办公场所,新场所办公环境的设置由你负责。请就如何规划新场所的办公空间提出建议,并
TheHealthBenefitsofDrinkingWater—Isbottleddrinkingwaterhealthierthanfilteredtapwater?[A]Waterisakeyin
A、Theyeatprotein.B、Theynevermovefromonelocation.C、Theycauseerosionofrocks.D、Theywillneverbeusefultopeople.B
最新回复
(
0
)