首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
I see this principal all over as I go through my day. I see rims on car wheels that cost upwards of $ 500, just for a little bit
I see this principal all over as I go through my day. I see rims on car wheels that cost upwards of $ 500, just for a little bit
admin
2012-06-10
61
问题
I see this principal all over as I go through my day. I see rims on car wheels that cost upwards of $ 500, just for a little bit of decoration on a vehicle. I see people spend four or five dollars for a cup of coffee, hundreds of dollars for cell phones that they almost never use, thousands of dollars on huge television sets that they almost never watch. All around us are ads and commercials that keep us wanting to buy things that keep us dissatisfied with the way things are, and those ads and commercials are trying to convince us that if we just buy some more stuff—no matter what the cost—we’ll be happier and more content.
But somewhere along the line we have to learn to make our own decisions about value. There’s a common law of economics that states that many poor people will stay poor because of the decisions that they make about how to spend their money. How many people have you known or known of, for example, who have little money yet who buy a very expensive car with high monthly payments? And how many people are in trouble right now because they bought houses that were more expensive than they could afford?
While I wouldn’t say that the answer to our money issues would be to skimp and save every penny and never have any fun in life, it is important that we learn about value and about when to spend how much. A few years ago, for example, my wife and I had cell phones. At the time I worked half an hour from home, I was on the road with sports teams a lot, and my wife also was on the road quite a bit. The cell phones made sense, even though we didn’t use them much—at least we knew that if anything happened, we could contact one another.
Then we moved someplace where we didn’t need the phones any more, for we both worked close to one another and we weren’t on the road much. Suddenly, the $ 75 every month to keep the phones made no sense, so we got rid of them. They were now just a luxury item, no longer as necessary as they were before. They simply didn’t have the same value that they had had before. And even though it had been quite convenient to make an occasional phone call from wherever I happened to be, that convenience was no longer worth the amount of money we would have had to pay to maintain it.
The best that we can do is to learn to define the value of our money for ourselves and to exchange our money for goods and services that have equal or even greater value. Money is here, and it’s a part of our lives. We can live with it and have it work for us, or we can squander it and lose it and become angry and frustrated with our loss. The choice is ours, but one thing is for sure—the path to happiness doesn’t lie in exchanging our money for goods or services of little value; rather, we need to make sure that the money we spend is money well spent. Only then can we avoid the resentment and frustration that will come over having wasted money when we didn’t need to.
Which might be the most appropriate title for the passage?
选项
A、How to Make Valuable Decisions.
B、Learning of Value.
C、The Path to Happiness.
D、Money and Commercials.
答案
B
解析
主旨题。文章最后一段讲到:“The best that we can do is to learn to define the value of our money for ourselves and to exchange our money for goods and services that have equal or even greater value.”点名了文章主旨,面对商业社会中的种种物质诱惑,我们要明了价值的真谛,从而做出明智的选择,故B为最佳题目。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/R8mK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
IntheUnitedStates,olderpeoplerarelylivewiththeiradultchildren.Butinmanyothercultureschildrenareexpectedtoca
Whatishistory?Everyhistorianwouldagree,Ithink,thathistoryisakindofresearchorinquiry.Genericallyitbelongsto
Duringtheinterview,themayorexpressedhisheart-feltgratitudethroughthereportersforthetimelyassistanceandsupportt
Whatdothespeakersmainlydiscuss?
Quiteanumberofpeoplehavewrittentoaskme,"Howdoyoufacelife?Haveyoueverfeltlonely,lonely【C1】______thepointo
Theboycyclinginthe.streetwasknockeddownbyaminibusandreceived______injuries.
Ididn’tsayanythinglikethatatall.Youarepurposely______myideastoproveyourpoint.
Streetsellers,particularlyindevelopingcountries,【C1】______largeamountsoffoodtopeople【C2】______lowincomes.Thissector
Iregret______Ididnotintendtohurther.
Hadheworkedharder,he______theexams.
随机试题
()是我国现存明代阁楼中最大的一座,是宋元建筑向明清建筑过渡的代表作。
用况是对_________的描述,是系统开发的起点,是类、对象、操作的源,是系统分析和设计阶段的输入之一。
下列不属于管理的计划职能的内容的是
(12-04)从学习的内容以及程度上,一般认为存在着三种类型的政策学习,即________、_________、_________、________。
Astheskydarkeneditsoonbecameobviousthatathunderstormwas______.
胃酸的作用有()
位于上颌骨的是
“跟单”中的“跟”是指跟进、跟随,跟单中的“单”是指合同项下的订单。()
()是社会治安综合治理的首要环节,是落实综合治理其他措施的前提条件。
某单位的领导给下属布置工作时,经常采取下命令的方式,并且要求下属必须执行,该领导采取的领导方式是()。
最新回复
(
0
)