首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They may feel exhausted. B、They may feel very nervous. C、They may have heartache. D、They may suffer a cold. A①由选项可知,本题询问They可能
A、They may feel exhausted. B、They may feel very nervous. C、They may have heartache. D、They may suffer a cold. A①由选项可知,本题询问They可能
admin
2018-10-16
89
问题
For years scientists have been worried about the effects of air pollution on the earth’s natural conditions. Some believe the air inside many houses may be more dangerous than the air outside. It may be one hundred times worse. Indoor air pollution can cause a person to feel tired, to suffer eye-pain, headache and other problems. Some pollutants can cause breathing disorders, diseases of blood and even cancer. Most scientists agree that every modern house has some kind of indoor pollution. People began to notice the problem in the early 1970s. When builders began making houses and offices, they did not waste energy. To do this they built buildings that limited the flow of air between inside and outside. They also began using man-made building materials. These materials are now known to let out harmful gases. As the problem became more serious, scientists began searching for a way to deal with it. They discovered a natural pollution control system for buildings—green plants. Scientists do not really know how plants control air pollution. They believe that a plant’s leaves absorb or take in the pollutants. In exchange the plant lets out oxygen through its leaves and through its tiny organizations on its roots. Scientists suggest that all buildings should have one large plant or several small plants inside for every nine square meters of space. Studies of different plants show that each absorbs different chemicals. So the most effective way to clean the air is to use different kinds of plants.
13 According to the speaker, what problem may indoor air pollution bring to people?
14 What causes the indoor air pollution according to the speaker?
15 What is the most effective way to clean the air?
选项
A、They may feel exhausted.
B、They may feel very nervous.
C、They may have heartache.
D、They may suffer a cold.
答案
A
解析
①由选项可知,本题询问They可能存在哪种身体不适,They应该指人。②短文提到,室内空气污染可能使人感觉疲倦、眼痛、头疼等。A中的exhausted对应文中的tired,故答案为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RAH7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Sevenyearsago,whenIwasvisitingGermany,Imetwithanofficialwhoexplainedtomethatthecountryhadaperfectsolution
Peoplecannowavoidhavingtosortthroughalbumsfromseveraldifferentfriendswhentryingtoreliveparties,weddingsandot
Intheatmosphere,carbondioxideactsratherlikeaone-waymirror—theglassintheroofofagreenhousewhichallowsthesun’s
A、Eliminatingtheoriginalvegetationfromthebuildingsite.B、Makingthehousesinanareasimilartooneanother.C、Deciding
Oldstereotypesdiehard.Pictureavideo-gameplayerandyouwilllikelyimagineateenageboy,byhimself,compulsivelyhammer
A、ItsgeographyissimilartoBrazil’s.B、Theirinstinctleadsthemtotheplacetheywerehatched.C、Thereareotherspecieso
Parents’Homework:FindPerfectTeachersforKidsA)TomiHalldidwhatshecouldtolobbyforthebestteachersforhertwochil
A、Interviewingamovingstar.B、Discussingteenagerolemodels.C、Hostingatelevisionshow.D、Reviewinganewbiography.C由“Go
A、Theyareoflittlevalue.B、Theymakegoodreading.C、Theyareworthyofaprize.D、Theyneedimprovement.A对话中女士问男士成为一名作家是否需要
Picasso’sartwasnotjustapleasantdistraction.Theartistbelievedthatarthelpstopenetratefurtherintotheworldandin
随机试题
引起阴户肿胀、乳房隆起和慕雄狂等雌激素综合征的毒素是()。
A.包煎B.另煎C.先煎D.后入E.烊化
原告诉请被告返还借款5万元,为证明这一事实,原告向法院提交了被告书写的“借据”;被告则主张“借款已经清偿”,并向法院出示了原告交给他的“收据”。关于原、被告双方的证据,下列哪些选项是正确的?( )。
采暖蒸汽一般采用()输送。
对决策管理层进行培训与开发的内容主要有()。
如果发现一个好产品或者一个大市场,就应该立即跟进;在跟进中发现现有产品的缺陷。然后通过创新弥补缺陷,超越对手,实现后来者居上。当然,创新的目标是创造,而不是简单模仿。因此,创造性模仿者需要通过对他人创意的了解,重新组合、改良而产生具有不同功能与价值的新东西
50人参加短信竞猜活动,要求参赛者在规定时间内猜对7道题目中的一半以上即可赢取奖品,已知其中有5道题分别有43人、41人、45人、38人、36人答对。问至少有多少人可以赢取奖品?
Oneinsix.Believeitornot,that’sthenumberofAmericanswhostrugglewithhunger.Tomaketomorrowalittlebetter,Feedin
•Lookatthestatementsbelowandtheadvicegivenbyfourmarketexpertstoaholidaycompanyontheoppositepage.•Whichex
(catch)______bythehostforstealing,theboyfeltratherashamed.
最新回复
(
0
)