首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Choose TWO letters A-E. Which TWO changes to the organisation of this year’s festival are mentioned? A Free parking. B Free refr
Choose TWO letters A-E. Which TWO changes to the organisation of this year’s festival are mentioned? A Free parking. B Free refr
admin
2019-07-11
52
问题
Choose TWO letters A-E.
Which TWO changes to the organisation of this year’s festival are mentioned?
A Free parking. B Free refreshments.
C New uniforms. D Free concert.
E Large tents.
Bags will be provided by the council
Now listen carefully and answer Questions 11 to 15.
And now for the preparation plans for the town’s 250th anniversary celebrations. We are going to follow the same system we had last year, but with a few changes to increase the party spirit.
First of all, this time we are going to make the concert on the beach open to everyone without charge. This is because we have been given money by the council for the celebration and also because last year we had so many problems with keeping people out who had not paid. And on top of this, people will not have to pay for refreshments either, as these are being donated.
Questions 13-15
Right now, mmm, we are going to divide into four teams: the first one, the Beach Team, will be responsible for cleaning up the beach on the Saturday morning, picking up litter, bottles, plastic bags, wood and anything else that’s lying around. Everyone is meeting at the Beach Shop at 8 am. It’s an early start, but we want to give everywhere a good thorough clean. We have had permission from the council to close the beach to get it ready for the anniversary celebration on Sunday.
The second team will be responsible for setting out seating in the square or the speeches and prize giving. Again an early start is preferable, but the vans with the seats can’t be there until 9, so shall we say that everyone should meet at the Village Hall at 9:30 am? Starting then will allow extra time if the vans are late.
Now listen and answer Questions 16 to 20.
Now the third team will be the judges. For each of the various competitions we will have three judges. On the whole, they will have had experience of judging before. There will be a boat race,a swimming competition and the best fancy dress party. A cash prize will be given to the winner in each category and for the two runners-up there will be book-tokens. There is a sponsored mini-marathon and by the deadline lunch-time today we had 263 applicants with ages ranging from 15 to 60. That’s 80 more than last year. Each entrant has paid a £20 registration fee to enter and all the profits will go to the local Children’s Hospital to help fund much needed specialist apparatus.
The fourth team consists of the wardens for the day itself. We are expecting at least 10,000 people if last year is anything to go by. The fields near the entrance to the beach can be used as car parks and we need wardens to help make sure the actual parking is more organized than last year, which was a mess. We also need someone to be in charge of the first aid, which will be at the entrance to the beach.
Finally, we need some volunteers for the clean-up. Last year we didn’t do this very well and so the council has agreed to provide large bags to collect all the recyclable material like glass and plastic etc., but we have to deal with the rest like left-over food ourselves. We don’t want to leave piles of rotten food around or dangerous bottles.
选项
A、for all the rubbish.
B、only for food rubbish.
C、only for material that can be recycled.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RJ8O777K
本试题收录于:
雅思听力题库雅思(IELTS)分类
0
雅思听力
雅思(IELTS)
相关试题推荐
Questions14and15ChoosetheappropriatelettersA-Dandwritetheminboxes14and15onyouranswersheet.Questions20-26
Questions14and15ChoosetheappropriatelettersA-Dandwritetheminboxes14and15onyouranswersheet.*
Questions27-30Foreachquestion,onlyONEofthechoicesiscorrect.Writethecorrespondingletterintheappropriateboxon
Questions27-30Foreachquestion,onlyONEofthechoicesiscorrect.Writethecorrespondingletterintheappropriateboxon
Questions27-30Foreachquestion,onlyONEofthechoicesiscorrect.Writethecorrespondingletterintheappropriateboxon
Questions28-35Completethenotesbelowusingwordsfromthebox.Writeyouranswersinboxes28-35onyouranswersheet.
Questions28-35Completethenotesbelowusingwordsfromthebox.Writeyouranswersinboxes28-35onyouranswersheet.
Questions1-4ChoosetheappropriatelettersA-Dandwritetheminboxes1-4onyouranswersheet.*
Questions26-28ChoosetheappropriatelettersA-Dandwritetheminboxes26-28onyouranswersheet.*
随机试题
对接焊缝试件进行焊接工艺评定时,可以不做无损检测。
A、根B、根茎C、块茎D、根及根茎E、鳞茎知母的药用部位是
某城市房地产交易中,卖方、买方应缴纳的税费分别为正常成交价格的6%、3%,某宗房地产交易中买方付给卖方2500元/m2,应缴纳的税费均由买方负担,则该宗房地产的正常成交价格为()元/m2。
对混凝土抗渗性能影响最大的因素是()。[2009年真题]
下列选项中,不属于私人银行业务的特征的是()。
某省党委高度重视国家监察体制改革工作,通过省人民代表大会选举产生了省监察委员会,有效整合反腐力量,实现对全省所有行使公权力的公职人员监察全覆盖,进一步推进全面从严治党向纵向延伸。这做法()。①表明该机构将由同级党委选举产生,并对党委负责②是通过
定位是对产品在未来的潜在顾客的脑海里确定一个合理的位置。定位的方法有多种,如强化定位、比附定位、单一位置策略、寻找空隙策略、类别品牌定位、再定位等。其中再定位,意即打破产品在消费者心目中所保持的原有位置与结构,使产品按照新的观念在消费者心目中重新排位,调理
华生研究儿童的()三种非习得性情绪反应。
定义如下枚举类型:enum{Monday,Tuesday,Wednesday,Thrusday,Friday=2};表达式Wednesday==Friday的值是()。
Almostsincethebeginningofmankind,governmentshavebeenrecordingthenumbersoftheirpopulace.Thefirstknowncensusrep
最新回复
(
0
)