首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Have you noticed that the Yellow Pages are getting thinner every year? That’s because fewer people are using them. Instead, your
Have you noticed that the Yellow Pages are getting thinner every year? That’s because fewer people are using them. Instead, your
admin
2020-04-15
61
问题
Have you noticed that the Yellow Pages are getting thinner every year? That’s because fewer people are using them. Instead, your potential customers are using search engines on the Internet to find your business that provides your services. Hundreds, if not thousands, of searches for your services in your city are happening online every month—and amazingly, this number grows by 50% every single year!
Now you’re probably wondering how this affects a small business owner, such as yourself. It’s simple: if you want your business to survive these times, you need to adapt to the growing impact of the Internet.
You hope that the first thing a searcher sees when searching for a service is a website that features your business. And you even want this website to function like an interactive (交互式的) advertisement for your services.
That is exactly what LocalTail provides you with through our all-in-one small business Internet advertising service called TheadSite Solution. Our goal is to help you get found by the hundreds of searchers looking for your services online every month, and turn these prospects into new customers for your business.
LocalTail has helped many local businesses increase their revenues by as much as 300% just by using our TheadSite. Sound pretty good to you? Then read more about TheadSite Solution and how it can help you, or get to know us a little better and learn more about our company.
What should a small business owner do to survive, according to the passage?
选项
A、Attract more investments.
B、Introduce advanced technology.
C、Adapt to the impact of the Internet.
D、Employ more experienced workers.
答案
C
解析
细节辨认题。由题干中的a small business owner和survive定位到文章第二段第二句。定位句指出小企业要想生存,就需要适应互联网带来的影响。选项C)Adapt to the impact of the Internet和定位段中adapt to the growing impact of the Internet意思一致,由此可以确定C)“适应互联网的影响”为本题的答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RT4K777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Acontractisanagreementbetweentwoormorepeopleinwhichonepersonagreestodosomethingbyaspecifieddateinreturnf
WeadmirehimforhisambitiontobecomeafirstratescholarinAmericanStudies.
Hisignoranceofthecompany’sfinancialsituationresultedinhisfailuretotakeeffectivemeasures.
Comparativelythetelephonechargesarelowerifyoumakeacall______.Whichofthefollowingstatementsistrue?
Theexpensiveshopsinafamousarcade(有拱廊的街道)nearPiccadillywerejustopening.Atthistimeofthemorning,thearcadewasa
Hetriedtojointhearmybutwas______becauseofpoorhealth.
AdvertisingplayedavitalroleinthechangeoftheAmericaneconomyfromoneinwhichmostgoodswereproducedandsoldlocall
Dietetics(营养学)istheapplicationofthescienceofnutrition(营养)totheselectionandpreparationoffoods,inhealthanddisease
Greateffortsshouldbemadetoinformthepublicoftheterribleconsequencesofneglectingenvironmentalprotection.
随机试题
课程目标
复方对乙酰氨基酚片的正常情况下的外观性状为
A.了解胆囊浓缩和收缩功能B.了解胆囊切除术后胆道情况C.明确梗阻性黄疸的原因和部位D.明确肝内病变的范围和性质E.可同时显示胆道和胰管情况
宋代建筑方面的重要术书是()。
一、注意事项 1.申论考试,与传统作文考试不同,是对分析驾驭材料的能力、解决问题能力、语言表达能力的测试。 2.作答参考时限:阅读材料40分钟,作答110分钟。 3.仔细阅读给定的资料,按照后面提出的“申论要求”依次作答。二、给定资料
关于柳氮磺吡啶治疗克罗恩病的叙述,错误的是
在平面直角坐标系中,直线2x+y-2=0关于直线x+y+4=0对称的直线方程为()
数据库系统中,存储在计算机内有结构的数据集合称为()。
______thatmyheadhadcleared,mybrainwasalsobeginningtoworkmuchbetter.
DisplaystokeepaneyeonANewdisplaysarestartingtoappearinconsumerdevices,offeringadvantagesovertoday’sliquid-
最新回复
(
0
)