首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
It is curious how often sympathy for the old and infirm takes a form which actually humiliates them. Their friends, with good wi
It is curious how often sympathy for the old and infirm takes a form which actually humiliates them. Their friends, with good wi
admin
2011-01-17
42
问题
It is curious how often sympathy for the old and infirm takes a form which actually humiliates them. Their friends, with good will, sometimes lean forward to rearrange their neckwear, touching their hair or patting their faces-things they would never presume to do, unasked, to one of their contemporaries. An equally humiliating habit is to talk about old people in front of them as if they were not there, discussing their health.
It is now universally accepted that children should be encouraged to do as much as they can for themselves in order to develop their brains and muscles, but so few people today seem to have time to allow the elderly the same means of keeping their minds and muscles active. They perform innumerable services for the old that they would be much better left to do, even with a struggle, for themselves.
Convenient flats, "motherly" visitors, or organized entertainments cannot make up for the fundamental need which must be satisfied--the need to retain to the end of life human dignity and the respect of one’s fellows.
If the old are left to do as much as they can for themselves, ______.
选项
A、they may keep human dignity and enjoy the respect of the fellows
B、they won’t feel hurt or humiliated
C、they will be able to develop their brains and muscles
D、they will be able to keep their minds and muscles active
答案
D
解析
本题依据在第二段首句,关键词语是“…the same means of keeping their minds and muscles active”,意思是“老年人跟孩子一样需要自己多做些事情来保持头脑和肌肉的活力”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RaYi777K
本试题收录于:
GCT工程硕士(英语)题库专业硕士分类
0
GCT工程硕士(英语)
专业硕士
相关试题推荐
Whichofthefollowingisthemainpurposeofthisannouncement?Timesformoviesandconcertsarenotlistedinthisannouncem
Therealestatecorporationislookingfor______.Thispassagewouldmostprobablybefoundin______.
Thenewlyreleasedmoviewas______astoarousesomuchsensationamongtheyoungpeople.
James:Hello.CouldIspeaktoJone,please?Jone:______.
Thesuspect______thathehadassaultedawoman.
Inwhatsensedoe-booksexertanegativeimpactontheenvironment?WhatisJasonOhler’sattitudetowardse-books?
SpeakerA:AreyougoingtoyourfamilyreunionthisChristmasholiday?SpeakerB:______.
Advertisingcanpersuadetheconsumertobuyworthlessproductsby______.Thereasonwhythebreadadvertisementismisleading
Thesuspect______thathehadassaultedawoman.
Interestisthesumchargedforborrowingmoneyforafixedperiodoftime.Principalisthetermusedforthemoneythatisbor
随机试题
器官移植前,需做的特殊检查是
治疗破伤风时,注射大量TAT的目的是()。
氨茶碱与碳酸氢钠伍用属于葡萄柚汁升高地平类药物水平属于
美术创作原则“外师造化、中得心源”是()提出的。
人口密度是单位面积土地上居住的人口数,它是表示世界各地人口的密集程度的指标。但人口密度只反映人口与土地面积的一般数量关系,不能体现单位面积土地上的人口成分,也不能体现人口与实际供养他的土地面积的关系。为了弥补这些缺陷,出现了一些新的补充性密度指标,如生理密
及时纠偏,_________纠错,不仅体现一个社会的集体智慧,也是一个国家理性力量的表现。就像当初,如能认识到人口问题的严重性,今天解决人口超负荷的难度就会低得多。因此,从及时纠错的现代理性角度看,适度容忍不同声音是相当必要的,多元价值的重要意义之一便是达
机械学习与有意义学习划分的主要依据是()。
人们在一定条件下的认识是有限的,有待于从广度、深度和进程上拓展,这是属于()
ReadthefollowingarticleaboutGrasmere,asmallBritishcompanythatmanufacturessteelcomponents,andthequestionsonthe
ForalmostsixyearsLyleCraker,aresearcherwhostudiesmedicinalplantsattheUniversityofMassachusetts,hasbeentrying
最新回复
(
0
)