首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
I remember clearly the last time I cried. I was twelve years old, in the seventh grade, and I had tried out for the junior high
I remember clearly the last time I cried. I was twelve years old, in the seventh grade, and I had tried out for the junior high
admin
2018-05-03
71
问题
I remember clearly the last time I cried. I was twelve years old, in the seventh grade, and I had tried out for the junior high school basketball team. I walked into the gym; there was a piece of paper on the wall.
It was a cut list. The boys whose names were on the list were welcome to keep on coming to practices. The boys whose names were not on the list had been cut; their presence (出席) was no longer desired.
I had not known the cut was coming that day. I stood and stared at the list. The list had not been made with a great deal of consideration; the names of the very best players were at the top, and the other members of the team were listed in what appeared to be a descending (下降) order of basketball skills. I kept looking at the bottom of the list, hoping against hope that my name would appear if I looked hard enough.
I held myself together as I walked out, but when I got home I began to cry. For the first time in my life, I had been told officially that I wasn’t good enough. Sports meant everything to boys that age; if you were on the team, it put you in the desirable group. If you were not, you might as well not be alive.
All these years later, I remember it as if I were still standing right there in the gym. I don’t know how the mind works in matters like this; I don’t know what went on in my head following that day of cut. But 1 know that my determination has been so strong ever since then; I know that for all of my life since that day. I have done more work than I had to be doing, put in more hours than I had to be spending. I don’t know if all of that came from a determination never to allow my-self to be cut again—never to allow someone to tell me that I’m not good enough again—but I know it’s there. And clearly it’s there in a lot of other successful men too...
From the text we learn that the cut list had names of pupils______.
选项
A、who were still in the team
B、who were the old players
C、who were hard-working
D、who were too young to play
答案
A
解析
细节题。题干意为“从文章中我们可以得知名字在淘汰名单上的学生——。”根据第二段第二句“The boys whose names were on the list were welcome to keep on coming to practices.”可知,名字在名单上的男孩能继续来参加训练。这就意味着名单上有名字的学生仍会留在队里。故A为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Rgrd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
ThePetronasTwinTowersinKualaLumpurinMalaysiawerecompletedin1998.Eachtoweris452metershighandhas88floors.De
Duringthe19thcenturyscientistsfoundthatwhencertainpartsofthebrainwere(36),menlostthe(37)todocertaint
Themanagerrequiredthatalltheemployees______attheofficeontime.
JonathanRiverslivedaloneinaneathouseinComptonStreetandworkedinLondon.Likemanyothersinglemenintheirmiddlea
Ihavealways(36)goingtoschool.Ienjoylearningnewthingsand(37)newpeople.Itrytothinkofmyschoolwork(38
Inthosedaysshewasalwayssolostinthoughtthatshehadtobecalledtwoorthreetimes______shecametoherdinner.
LeviStrauss,ayoungimmigrant(移民)fromGermany,arrivedinSanFranciscoin1850.CaliforniawasinthemiddleoftheGoldRu
Inmanywesterncountriespeopledonotbatheeveryday,Sometimestheybatheonlyonceaweek,Sometimestheybathetwoorthre
Therearestockmarkets(股票市场)inlargecitiesinmanycountries.Thestockexchangeisaplacewherepeoplecanbuyorsellsha
随机试题
We_.Pleasefastenyourseatbelt.()
新生儿通过胎盘从母体中获得的免疫球蛋白是
男性,23岁。3年来多次于夜晚饱餐后次日清晨醒来发现四肢不能活动,大小便正常,吞咽和呼吸正常,数日后恢复,已发作5次。今晨醒来又出现四肢不能运动。体检:颅神经正常,四肢肌力均为1级,腱反射低,无病理反射,感觉正常,该患者首选治疗措施是
编制数量指标指数一般是采用()做同度量因素。
机器设备的经济性贬值通常与()有关。
如图,△ACD是等边三角形,△ABC是等腰直角三角形,∠ACB=90°,BD交AC于E,AB=2.求AE的长.
Loveroftowns______Iam.IrealizethatIoweadebttomyearlycountrylife.
下列关于WindowsServer2003系统下DNS服务器的描述中,错误的是()。
下列链表中,其逻辑结构属于非线性结构的是
下面程序有注释的语句中,错误的语句是( )。 #include <iostream> using namespace std; class A{ int a; public: void show A(
最新回复
(
0
)