首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For many women choosing whether to work or not to work outside their home is a luxury ; they must work to survive. Others face a
For many women choosing whether to work or not to work outside their home is a luxury ; they must work to survive. Others face a
admin
2016-02-04
48
问题
For many women choosing whether to work or not to work outside their home is a luxury ; they must work to survive. Others face a hard decision. Perhaps the easiest choice has to do with economics. One husband said, "Marge and I decided after careful consideration that for her to go back to work at this moment was an extravagance we couldn’t afford. " With two preschool children, it soon became clear in their figuring that with babysitters, transportation, and increased taxes, rather than having more money, they might actually end up with less.
Economic factors are usually the first to be considered, but they are not the most important. The most important aspects of the decision have to do with the emotional needs of each member of the family. It is in this area that husbands and wives find themselves having to face many confusing and conflicting feelings.
There are many women who find that homemaking is boring or who feel imprisoned if they have to stay home with a young child or several children. On the other hand, there are women who think that homemaking gives them the deepest satisfaction.
From my own experience, I would like to suggest that sometimes the decision to go back to work is made in too much haste. There are few decisions that I now regret more. I wasn’t mature enough to see how much I could have gained at home. I regret my impatience to get on with my career. I wish I had allowed myself the luxury of watching the world through my little girl’s eyes.
Questions:
Why did Marge and her husband think it an extravagance for Marge to go back to work?
选项
A、Because they might pay more than they earned on the whole.
B、Because Marge has to take care of their children at home.
C、Because they don’t have the babysitter to help them.
D、Because Marge has to pay more transportation fares.
答案
A
解析
第2题是一个涉及具体细节事例的问题,因为问题题干中出现了专有名词Marge,因此,利用查阅式阅读法在第一段的后半部分找到与此相关的内容。文章指出,Marge的丈夫说:“Marge和我经过仔细考虑后认为现在让她回去工作对我们来说是一种负担不起的奢侈”,由于他们有两个未上学的孩子,很快他们就算清了雇保姆、支付交通费用和不断上涨的税收,这些费用比起Marge工作赚来的钱要多。因此,如果Marge去工作,不仅不能增加收入,相反他们会入不敷出的。所以此题的正确答案是A:他们可能挣的不如花的多。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RhPO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Thewordlibraryoriginallymeant______.Inthelastparagraph,theword"patrons"probablymeans______.
Carolinecoulddo______butleavealthoughshewouldhavelikedtostayandcontinuetalkingwithhim.
Americanshaveagreatloveforinformalityandnowhereisthisbetterexpressedthanintheirlovefornicknames(昵称、绰号).Upon
Thisreportis______withanarticlewrittenbythesameauthor.
Afteryuppiesanddinkies,anewcreaturefromalandstalkstheblock.TheNYLON,anacronymlinkingNewYorkandLondon,isa
Theabilitytodoseveralthingsatoncehasbecomeoneofthegreatmeasuresofself-worthfor21st-centuryAmericans.Itisc
Thediscussionwasso______thatatintervalsthespeakersstoppedforrefreshments.
ThekeytotheindustrializationofspaceistheU.S.spaceshuttle.【C1】______it,astronautswillacquireaworkhousevehicle【C
MyViewsOnPiracy(1)目前世界各国盗版猖獗。(2)盗版产品带来的危害。(3)你的看法。
众所周知,我们的许多问题是由于没能交流思想而造成的。
随机试题
下列关于税收保全与税收强制措施的哪些表述是错误的?
“十一五”期间,按照“全面推进、突出重点”的原则,着力抓好()的节能环保工作。
【背景资料】某承包商中标一高速公路工程项目,包括一长1200m的隧道和隧道内和隧道两侧收费系统。施工中发生如下事件:事件1:该隧道施工实行安全责任目标管理,项目部决定由专职安全员对隧道的安全生产全面负责。爆破施工前,项目部招聘了6名持有钻孔合格证的员工
个别私募机构为完成其登记备案寻找具备基金从业资格的外部人员进行“挂靠”,这种行为违反了(),属于“在私募基金管理人登记、基金备案及其他信息报送中提供虚假材料和信息”行为。
企业级风险管理信息系统极为复杂,具有多向交互式、()的特点。
在相关分析中,如果两个变量间pearson相关系数r=0,这表示()。
一般保证中,主债务诉讼时效中止,保证债务诉讼时效不中止;连带责任保证中,主债务诉讼时效中止,保证债务诉讼时效中止。()
”叙述”是公文常用的一种表达方式,其叙述的人称主要有()。
1995年颁布的________规定了我国小学德育的目标。
应试教育重视的是()。
最新回复
(
0
)