首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、A media agency. B、An Internet company. C、A venture capital firm. D、A behavioral study center. A访谈一开始就提到Tom工作的公司是Havas Media N
A、A media agency. B、An Internet company. C、A venture capital firm. D、A behavioral study center. A访谈一开始就提到Tom工作的公司是Havas Media N
admin
2019-05-14
59
问题
W: Tom, I understand when Havas Media North America hired you early this year to be head of strategy and innovation, it did not include the words "future" or "futurist" in your title, but a large part of your role is understanding where the near- and not-so-distant futures of media can be applied and accelerated in ways that give Havas and its clients a competitive advantage.
M: Yes...
W: So what exactly is your role at Havas?
M: Well, I’m very lucky in that I get paid to think! My role is about understanding the changes in behavior, technology and media, and then to use that information to inspire new thinking and new ideas, and then to bring them to life. It could be anything from what the Internet of things means for our clients, to how mobile coupons could develop. The key is making something from it.
W: What areas of the business do you think require the most focus on innovation right now?
M: I think we need to innovate in two very broad areas. First we need to start working around people and not our own interests or channels. We need to create new processes and structures, and bring in new talent to take advantage of the evolving media landscape. In the same way that television shows were plays that were filmed, we’ve tended to simply repurpose advertising units that were invented several decades ago. Secondly, we need to re-evaluate the role of advertising. For me, media agencies should not be advising clients on how to spend marketing money, but applying design thinking, creativity, data and consumer understanding to solve client business problems.
W: How do you know which areas to focus on that will actually lead to business results vs. being interesting, but potentially low-yielding dead-ends?
M: The hardest thing with innovation is that it needs people to take a risk. You can’t do anything for the first time if you need to show previous success stories, because by definition it’s never been done before. As an industry, we need to focus on our gut feelings and on superb ideas, not just data supported arguments.
W: What areas do you think are being overlooked by the industry that could be game-changing opportunities in the future?
M: I believe that the industry is going to start targeting at a user level, serving messages directly to consumers. Right now, we still move people to visit websites or enter some silly competition. Why not use ads to download mobile coupons or send offers to friends, or save locations to bookmark, or make phone calls?
W: How do you reconcile your role between innovating and applying it into strategy?
M: The hardest part of my job is establishing the "focal point". My approach first is to take a long hard look at the future and see what will be possible one day, and then to consider an entry point that is buyable in the next four months, and make it happen.
W: What do you think of other agencies’ getting directly into the ventures game to fuel innovation vis-avis capital. Or is it best left to professional venture capital firms, or clients to do directly?
M: I think the role of media agencies needs to be about collaboration and openness and fostering creativity, but the key is how that is done, and how we ensure that everything is about the best interests of our clients.
W: OK, Tom. Thanks for being with us.
M: Pleasure.
6. What is Tom’s main role in his new position?
7. According to Tom, what does innovation require of people?
8. What does Tom see as game-changing chances in the future?
9. What does Tom do first to deal with the toughest part of his work?
10. Which of the following might Tom work for?
选项
A、A media agency.
B、An Internet company.
C、A venture capital firm.
D、A behavioral study center.
答案
A
解析
访谈一开始就提到Tom工作的公司是Havas Media North America。而在访谈结尾处,主持人问到有关“其他代理”的一些做法,其中的other agencies’暗示Tom所在公司也应该是一个agency。最后Tom的回答提到media agencies的角色是什么,综合以上信息可知,Tom所在公司最有可能是A项“媒体代理商”(media agency)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RiEK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Contrarytowhatmanypeoplethink,depressionisnotanormalpartofgrowingolder.Orisithardertotreatinolderpeople.【
TheAmericanmedicalschoolisnowwellalonginthesecondcenturyofitshistory.Itbegan,butformanyyearscontinuedto【S1
Educationgivesustheknowledgeoftheworldaroundus.Itdevelopswithusaperspectiveoflookingatlife.Ithelpsusbuild
Educationgivesustheknowledgeoftheworldaroundus.Itdevelopswithusaperspectiveoflookingatlife.Ithelpsusbuild
Thoseofusinvolvedintheinternationalizationofhighereducationrelyonaseriesofassumptionsthatareoftennotsupport
CrossCulturalBusinessPresentationsWithinthebusinessenvironment,understandingandcopingwithinterculturaldifferencesb
HowtoUsetheInternettoLearnaLanguage?Internethasmadecommunicationandlearningalanguagemuchmoreaccessible.Toma
HowtoUsetheInternettoLearnaLanguage?Internethasmadecommunicationandlearningalanguagemuchmoreaccessible.Toma
A、9.B、38.C、73.D、76.D根据句(3)可知,这本书列出了76本关于海明威的传记作品。因此答案为[D]。
A、Limit1.B、Limit3.C、Limit5.D、Limit6.D访谈中提到商家会利用限购的方法抓住顾客的心理,诱使顾客多消费。根据句(3)可知,限购的上限越高,越能吸引消费者购买,故答案为[D]。
随机试题
与液体相比,输送相同质量流量的气体,气体输送机械的()。
某公司2013年2月1日投入50万元,进行期货合约交易。2月6日买入合约一张,单价2600元,数量100吨,应付保证金21000元。2月底该期货合约单价下降至2590元。要求:编制会计分录。
因紧急避险造成损害的,如果险情是由于人为原因引起的,则()
X线平片上见到颅内有病理性钙化灶可能是
颤证痰热风动证的病机是
某市卫生局经调查取证,认定某公司实施了未经许可擅自采集血液的行为,依据有关法律和相关规定,决定取缔该公司非法采集血液的行为,同时没收5只液氮生物容器。下列哪些说法是正确的?
建设单位上级或设计审批部门对设计文件不审批,或工程建设项目停缓建,发包人要求终止或解除合同,下列各项表述中不正确的是()
对预算结果的总结和评价属于公共预算的哪个过程?()
技术转移.是指技术成果从一个企业、一个机构转移到其他企业、机构的活动。大范围的技术转移就形成技术扩散。根据以上的定义,下列不是技术转移的是()。
[*]
最新回复
(
0
)