首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Advertisers can use 【B1】______ media, or means, to deliver their sales messages. The 【B2】______ media are newspapers, magazines,
Advertisers can use 【B1】______ media, or means, to deliver their sales messages. The 【B2】______ media are newspapers, magazines,
admin
2013-05-04
55
问题
Advertisers can use 【B1】______ media, or means, to deliver their sales messages. The 【B2】______ media are newspapers, magazines, television, radio, direct mail, outdoor 【B3】______ , and point-of-sale or point-of-purchase advertising. Which single medium or 【B4】______ of media is used depends on the product, the market area in which the company 【B5】______ , the income group to which the product appeals, and other 【B6】______ .
Newspapers are the oldest 【B7】 ______ medium in the United States. The newspaper, with its fresh stream of news and features, 【B8】______ a high degree of reader interest every day.【B9】_______________________ . They use the retail ads as shopping guides. 【B10】___________________ . Newspapers am useful for both local and national advertising.
【B11】_______________________ . Mass-circulation magazines, such as Time, Newsweek, Playboy, and Reader’s Digest, reach millions of readers and are used mainly by national advertisers.
【B4】
Advertisers can use (36) numerous media, or means, to deliver their sales messages. The (37) principal media are newspapers, magazines, television, radio, direct mail, outdoor (38) signs, and point-of-sale or point-of-purchase advertising. Which single medium or (39) combination of media is used depends on the product, the market area in which the company (40) operates the income group to which the product appeals, and other (41) considerations.
Newspapers are the oldest (42) advertising medium in the United States. The newspaper, with its fresh stream of news and features, (43) stimulates a high degree of reader interest every day. (44) Housewives often buy papers fog the advertisements as much as for the editorial content. They use the retail ads as shopping guides. (45) Classified ads provide an important service for readers who are seeking a job an apartment or house, or a special service, Newspapers are useful for both loval and national advertising,
(46) Magazines are another important medium for advertisers. Many magazines are printed on high-quality pa per which makes it possible to run unusually attractive ads in colour. Mass-circulation magazines, such as Time, Newsweek, Playboy, and Reader’s Digest, reach millions of readers and are used mainly by national advertisers.
选项
答案
combination
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RkB7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Theyshouldbeirrigatedwithwarmwater.B、Theycannotbeharvesteduntilthecomingspring.C、Theyshouldbegrownwithina
Whenmostpeoplethinkoftheword"education,"theythinkofapupilasasortofanimate(有生命的)sausagecontainer.Intothis
TheRevolutionaryWar,whichbeganofficiallyonApril19,1775,draggedonformorethansixbitteryears.Itwasa【B1】______f
A、Thecoverageofnewspapers.B、Thecirculationofnewspapers.C、Theimpactofmassmedia.D、Theincreasingcrimerate.A男士抱怨报纸上
Muchtimeandefforthasbeendedicatedtoresearchingthementalhealthbenefitsofflexibleworkenvironments.Butcantheabi
A、Theweather.B、Thecultures.C、Thecustoms.D、Thefamilymember.D事实细节题。短文提到亚洲东部一些国家的人碰到陌生人时会以提问对方一些私人问题开始他们的谈话,如家庭、家或工作。这些问题被
A、Almostallherlife.B、Lessthanhalfofherlife.C、About30years.D、Morethanathirdofherlife.A事实细节题。本题问的是艾米莉-狄金森在她出生的
A、Achangeinthenatureofreading.B、Anincreaseinthenumberofbooks.C、Achangeinthestatusofeducatedpeople.D、Aninc
Whentelevisionisgood,nothing—notthetheater,notthemagazinesornewspapers—isbetter.Butwhentelevisionisbad,nothing
Recentstoriesinthenewspapersandmagazinessuggestthatteachingandresearchcontradicteachother,thatresearchplaystoo
随机试题
在发生炭疽疫情、钩端螺旋体病疫情或发生洪涝灾害可能导致钩端螺旋体病暴发流行时,对重点人群进行炭疽疫苗或钩体疫苗的应急接种。在必要时,对重点地区的重点人群进行流行性出血热疫苗接种,这属于
具有清心安神功效的药物是
A.气滞血瘀B.气不摄血C.气随血脱D.气血两虚E.气血失和肝病日久,两胁胀满疼痛,并见舌质瘀斑、瘀点。其病机是
下列各项,不属于收入的是()。
选择佣金代理与买断代理时应考虑()的因素。
按照美的规律对自己劳动条件和劳动产品进行设计和加工,对居室、日用品、服饰等方面按照美的观念做出选择与合理的配置属于()。
根据以下资料,回答问题。能够从上述资料中推出的是()。
二氧化硫是造成酸雨的重要原因。某地区饱受酸雨困扰,为改善这一状况,该地区1~6月累计减排11.8万吨二氧化硫,同比下降9.1%。根据监测,虽然本地区空气中的二氧化硫含量降低,但是酸雨的频率却上升了7.1%。以下最能解释这一现象的是()。
垄断资本主义国家的真正统治者是( )
DuringatriptoobservewildanimalsinAfrica,Iencounteredtheleastbraveanimalonearth,thewildebeest(角马).Isatona
最新回复
(
0
)