首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
财经
When we talk about intelligence,we do not mean the ability to get good scores in certain kinds of tests or even the ability to d
When we talk about intelligence,we do not mean the ability to get good scores in certain kinds of tests or even the ability to d
admin
2014-05-25
48
问题
When we talk about intelligence,we do not mean the ability to get good scores in certain kinds of tests or even the ability to do well in sch001.By intelligence we mean a way of living and behaving,as—Decially in a new or anxious situation. If we want to test intelligence,we need to find Out how a person acts instead of how much he knows what to do. For examDle,when in a new situation,an intelligent person thinks about the situation’not about himseIf or what might happen to him.He tries to find out all he can,and then he acts immediatelY and tries to do something about it.He probably isn’t sure how it will all work out’but at least he tries.And.if he can’t make things work out right,he doesn’t feel ashamed that he fails;he just tries to learn from his mistakes.An intelligent person,even if he is verY young,has a special outlook(人生观)on life,special feeling about life,and knows how he fits into it. If vou look at children,you’11 see great difference between what we call“bright”children and“not bright”children.They are actually tWO different kinds of people,not)ust the same kind with different amounts of intelligence.For example,the bright child really wants to find 0ut more about life——he tries t。get in touch with everything around him.But the unintelligent child keeps more to himself and his own dream-world;he seems to have a wall between him and life in general
According to the passage the biggest difference between“bright”children and“not bright”childrenlies in______.
选项
A、the amount of intelligence
B、the different situations they face
C、the different attitudes tO life
D、the background of life
答案
C
解析
推理判断题。根据文章最后一段最后两句可知,聪明的孩子想真正了解生活,他努力接触身边的一切事物;而不聪明的孩子则脱离生活,让自己的生活限制在一个封闭和自我梦境的世界里。他们对待生活的态度是截然不同的,由此可推知C项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Rngc777K
本试题收录于:
英语题库银行系统招聘考试分类
0
英语
银行系统招聘考试
相关试题推荐
Treesshouldonlybepruned(修剪)whenthereisagoodandclearreasonfordoingsoand,fortunately,thenumberofsuchreasonsis
Atacertaintimeinourlivesweconsidereveryplaceasthepossiblesite(地点)forahouse.Ihavethussearchedthecountrywith
Scienceisadominantthemeinourculture.Sinceittouchesalmosteverytacetofourlife.educatedpeopleneedatleastsomeac
Whattheremoteareasneededucationtochildrenandwhatthechildrenneed__________goodtextbooksatthemoment.
Beingabletospeakanotherlanguagewellisagreat__________whenyou’relookingforajob.
Ifsustainablecompetitiveadvantagedependsonwork-forceskills.Americanfirmshaveaproblem.Human-resourcemanagementisno
Whattheremoteareasneed_______educationtochildrenandwhatthechildrenneed______goodtextbooksatthemoment.
Couldthebadolddaysofeconomicdeclinebeabouttoreturn?SinceOPECagreedtosupply—cutsinMarch,thepriceofcrudeoilh
TheAmericannewspaperhasbeenaroundforaboutthreehundredyears.In1721,theprinterJamesFranklin,Benjamin’Solderbrother,
Successisoftenmeasuredbytheabilitytoovercomeadversity.But,itisoftenthebeliefofothersthatgivesusthecourage
随机试题
简述运用公共秩序制度时应注意的问题。
影响固定资产折旧的主要因素有()。
开户单位可以在一定范围内使用现金,按照有关规定,对于零星支出的结算起点是()元以下。
下列选项中,不属于买进看跌期权的目的的是()。
依照《公司法》的规定,股份有限公司可以发行下列哪些类型的股票?()
一般资料:求助者,女性,16岁,高中一年级学生。案例介绍:求助者的家离学校较远,每天由父母开车接送。半年前的一天,在上学的路上遭遇车祸,父亲脸上流了很多血,求助者也受了轻伤。求助者当时非常害怕,出现胸闷、心慌、全身发抖、手脚出冷汗等症状,几乎瘫倒
第一次提出建设社会主义核心价值体系的战略任务是在()
数据库技术的根本目标是()。
如果一个字段的值为空值,则含义是
Inpolicework,youcanneverpredictthenextcrimeorproblem.Noworkingdayisidenticaltoanyother,sothereisno"【B1】__
最新回复
(
0
)