首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Shopping for clothes is not the same experience for a man as it is for a woman. A man goes shopping because he needs something.
Shopping for clothes is not the same experience for a man as it is for a woman. A man goes shopping because he needs something.
admin
2011-05-26
43
问题
Shopping for clothes is not the same experience for a man as it is for a woman. A man goes shopping because he needs something.
His purpose is settled and decided. He knows what he wants and he just finds it and buys it, but cares little about the price. All men simply walk into a shop and ask the assistant for what they want. If the shop has it, the salesman quickly takes it out, and the business of trying it on follows at once. If all is well, the deal(买卖) can be and is often completed in less than five minutes, with hard any chat and to everyone’s satisfaction.
For a man, small problems may begin when the shop does not have what he wants, or does not have exactly what he wants. In that case the salesman tries to sell the customer something else—he offers the nearest he can to the thing asked for. He would say, "I know this jacket is not the style you want, Sir, but would you like to try it on for size? It happens to be the color you mentioned." Few men have patience (耐心 ) with this treatment, and the usual answer is, "This is the right color and may be the right size, but I should be wasting my time and yours by trying it on."
Now how docs a woman go about buying clothes? In almost every respect (方面) she does so quite differently. Her shopping is not often based on need. She has never fully made up her mind about what she wants, and she is only "having a look around". She is always open to what the salesman tells her, even to what her friends tell her. She will try on any number of things. What is most important in her mind is the thought of finding something that everyone thinks suits her. Besides, most women have an excellent sense of value when they boy clothes. The), are always ready for the unexpected bargain (便宜货). Faced with a roomful of dresses, a woman may easily spend an hour going from one counter to another before selecting the dresses she wants to try on. It takes time, but surely it is enjoyable to women shoppers. Most dress shops provide chairs for the waiting husbands.
In most cases women shoppers arc supposed to ______.
选项
A、waste money on goods of poor quality
B、buy only the best clothes
C、be much more careful than men
D、think of the price of clothes and nothing else
答案
C
解析
此考题为推理题。根据文章第4段第6句She will try on any number of things...,以及本段倒数第3句...a woman may easily spend an hour going from one counter to another before selecting the dresses she wants to try on,就可以推断出C正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RnlC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
It’struethattheoldroadislessdirectandabitlonger.Wewon’ttakethenewone.______,becausewedon’tfeelassafeon
Theweddingceremonywas______becausethebridecouldnotfindherweddingring.
—Whohasbeenplanningthedance?—Everyoneintheclass______.
只要你坚持学习英语,你肯定会取得更大进步。
Whatisthebenefitofusingtwostrandedbarbedwire?Theunderlinedword"knives"isusedto______.
Apostagestamp’svaluetocollectorsisraisedif______.Thebesttitleforthisselectionis______.
你(LiYuan)所在的酒店需招聘数名管理人员,请你写一则招聘广告,内容包括:(1)招聘原因和人数。(2)招聘对象(年龄、性别、学历要求、工作经验等)。(3)优先考虑条件(如高学历、有多年工作经验、会外语等)。(4)
在生活中有人喜欢运动,也有人不太运动。请你以“Issportreallygoodforus?”为题,按照下列要点写一篇英语短文:1.正方:运动能强身健体,陶冶情操(如培养合作精神;如何面对胜负等)。2.反方:运动并非是强身健体的唯一形式(如
Thestrangecloseunderstandingbetweentwinsisafamiliarenoughphenomenon.Oftentheyseemtounderstandeachotherandshar
I’mseventeen.IhadworkedasaboxboyatasupermarketinLeangles.Peoplecametothecounterandyouputthingsintheirba
随机试题
什么叫做数字证书?常见的数字证书可以分成哪几类?
普通合伙企业的新合伙人对入伙前的合伙企业债务承担________。普通合伙企业的退伙人应对退伙前合伙企业发生的债务承担________。
在以下打印机中,打印速度最快的是()
A、镇痛作用B、抗癌活性C、抗菌消炎作用D、抗中毒性休克作用E、具有拟胆碱作用;与上述生理活性相对应的生物碱是黄连中的小檗碱
A、图像视觉的非线性校正B、图像插补处理C、信号动态范围的对数变换D、工作站图文处理E、三维重建属于前处理的
患者女,35岁,主诉心悸、怕热、神经过敏、失眠。护士评估发现病人手有震颤,肌无力,皮肤温暖湿润,心动过速。这个病人最可能的诊断是
某冶炼厂为扩大生产修建一座新厂房。在施工过程中遇到多雨天气,因屋面防水未及时做完,而导致回填土及灰土浸水而无法使用。竣工交付阶段监理工程师经检查发现有6根排架柱基础下沉,监理工程师立刻对该事故展开调查。根据调查结果分析原因认为,排架柱基础下沉主要是由施工过
其他单位因特殊原因需要使用本单位的原始凭证,正确的做法是()。
班主任处理偶发事件的原则有()
Althoughtherearebodylanguagesthatcancrossculturalboundaries,cultureisstillasignificantfactorinallbodylanguage
最新回复
(
0
)