首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、His wife. B、His children. C、The Gates foundation. D、Five foundations. D根据句(6)可知,Warren Buffett计划逐渐将公司总股值的大部分捐给五个基金会。因此D为答案。
A、His wife. B、His children. C、The Gates foundation. D、Five foundations. D根据句(6)可知,Warren Buffett计划逐渐将公司总股值的大部分捐给五个基金会。因此D为答案。
admin
2018-06-02
44
问题
W: Well, he is the second richest man in the world, but it may not be for long. Billionaire investor Warren Buffett says he is going to give away most of his multibillion dollar fortune to the less fortunate. Now it will be the largest philanthropic gift in history. Buffett is worth about 44 billion dollars and he’s pledged to give away 85% of it. The 75-year old CEO controls Berkshire Hathaway. (6) He plans to gradually give away the bulk of his stock to five foundations. (7) Most of it goes to the Bill & Melinda Gates Foundation, which is focused on ridding the world of malaria, AIDS, and other diseases. So joining us now is a man who knows Buffett and his motivations perhaps better than anyone. Biographer Andrew Kilpatrick. Andrew, good to have you.
M: Thank you.
W: So many people thought that...that Buffett would never give away his money to charity until after he dies. So why the change of heart?
M: Well, that’s right. He...he has always said it would be after he died. He has changed it. (8) I think Gates has influenced him a lot and I think what he sees is the Gates foundation can do a better job of giving than he can. It is really a merger of Buffett and Gates. It’s not a business deal but it’s...it’s two great minds joining together for charity.
W: So that explains perhaps why he gave it to the Bill & Melinda Gates Foundation. I mean, to have the second richest man give his fortune to the richest man in the country might make sense?
M: Well, it’s pretty...it’ pretty funny but he says he’s really not giving it to Bill Gates. He’s giving it through Bill Gates to...to the causes that the foundation deems...deems the best use of the money.
W: Which is already worth, er, something like 30 billion dollars already even without Buffett’s money?
M: Right.
W: So I guess the relationship means a lot to the men then, perhaps.
M: The relationship does mean a lot. They met in 1991. They...they played bridge together, traveled together, went to each other’s football games and homes, and I think they’ve talked about this for a long long time.
W: Well, Andrew, give us the inside story on...on the children’s reaction. (9) I mean Buffett has always said that he was not going to give them his fortune in that he wanna them to have the incentive to work. But I’m wondering, what are their feelings about their dad and his money?
M: (10) They are in full agreement with their father about this. They...they’ve joked about it, saying that is not about what their mother used to think. But they, er, they are in sync with him. In fact, some of the money is going to the children’s foundations, so that they can give it to the causes they believe in.
W: Alright, Andrew. Good to see you.
M: Thank you.
6. Where will the bulk of Buffet’s stock go to?
7. What is the focus of the Bill & Melinda Gates foundation?
8. Why does Buffet give his stock mainly to the Bill & Melinda Gates foundation?
9. Why doesn’t Buffet give his fortune to his children?
10. What is his children’s reaction to Buffet’s philanthropy?
选项
A、His wife.
B、His children.
C、The Gates foundation.
D、Five foundations.
答案
D
解析
根据句(6)可知,Warren Buffett计划逐渐将公司总股值的大部分捐给五个基金会。因此D为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RrxK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
PeopleusedtothinktheIceAgepeoplelivedin
Whentheyhadfinishedreading,thechildrenweretoldto_____allthepicturebookstheyhadtakenout.
ManyAmericansdon’tliveinlarge,twoandthreestoryhousesbecause
A.foundB.effectivelyC.stimulantsD.medicineE.anxiousF.muchG.moreH.sentimentallyI.emotionallyJ.drugsK.benefic
TheElementofNorms1.Definitionofnorms【T1】______maintainedbyasociety【T1】______2.Classificationsofnormsforma
A、InNewYork.B、InWashington.C、InBoston.D、InMiami.A推断题。根据对话中那妇女说的Ijustcan’tseemtounderstandtheNewYorksubwaysyst
BasicStepstoGettinganAonanEnglishPaper1.ThetopicUsingthespecificthemeassignedbytheteacherIfnot,pi
(1)An"applepolisher"isonewhogivesgiftstowinfriendshiporspecialtreatment.Itisnotexactlyabribe,butiscloseto
DeniseSimmonsreceivedaburstofnationalattentionwhenshebecamemayorofCambridgeinJanuary,butsaysher25yearsofpo
ForeignLanguageStudyinAmericaForeignlanguagestudystarts【T1】______formanystudentsinAmerica.Somestudents【T2】____
随机试题
传感器一般由敏感元件、转换元件和()三部分组成。
下列关于胸骨角的描述,正确的是()
根据《消费税暂行条例》规定,纳税人将自产自用应税消费品用于连续生产应税消费品时()。
甲企业为增值税一般纳税人,2017年10月发生下列经济业务:(1)购进油漆,用于装饰本企业办公楼,取得的普通发票上注明金额4000元。(2)购进办公用复印纸,取得的增值税专用发票上注明价款3000元。(3)购进生产用原材料,取得普通发票,支付价税合计
幼儿的理智感明显发展起来的年龄是()
在国际关系的表述中有一个常用的词汇叫“西方国家”,关于这个概念,正确的理解应该是()
以下几种说法,正确的是()
卫星旅行社组织了美国、香港、台湾、新加坡等旅游者推出中华环视旅行活动。其中有些人游览中国西部,而有些人游览中国东北,所有游览中国东北的人都游览中国西部,而所有没有游览中国西部的人都是新加坡人。上述陈述最能支持以下哪项结论?
太学
Everyoneinthefamilycamedownwiththediseasebecauseitwascontagious.
最新回复
(
0
)