首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Sports is one of the world’s largest industries, and most athletes are professionals who are paid for their efforts. Because an
Sports is one of the world’s largest industries, and most athletes are professionals who are paid for their efforts. Because an
admin
2010-08-04
65
问题
Sports is one of the world’s largest industries, and most athletes are professionals who are paid for their efforts. Because an athlete succeeds by achievement only--not by economic background or family connections--sports can be a fast route to wealth, and many athletes play only for money than for love.
This has not always been tree. In the ancient Olympics the winner got only a wreath of olive leaves (橄榄叶花环). Even though the winners became national heroes, the games remained amateur for centuries. Athletes won fame, but no money. As time passed, however, the contests become increasingly less amateur and cities began to hire athletes to represent them. By the fourth century A. D. , the Olympics were mined, and they were soon ended.
In 1896, the Olympic games were revived (使再度兴起) with the same goal of pure amateur competition. The rules bar athletes who have ever received a $ 50 prize or an athletic scholars or who have spent four weeks in a training camp. At least one competitor in the 1896 games met these qualifications. He was Spiridon Loues, a water carrier who won the marathon race. After race, a rich Athenian offered him anything he wanted. A true amateur, Loues accepted only a cart and a horse. Then he gave up running forever. But Loues was an exception and now, as the Chairman of the German Olympic Committee said, "Nobody pays any attention to these roles." Many countries pay their athletes to train year-round, and Olympic athletes are eager to sell their names to companies that make everything from ski equipment to fast food.
Even the games themselves have become a huge business. Countries fight to hold the Olympics not only for honor, but for money. The 1972 games in Munich cost the Germans 545 million dollars, but by selling medal symbols, TV rights, food, drink, hotel rooms, and souvenirs (纪念品), they managed to make a profit. Appropriately, the symbol of victory in the Olympic games is no longer a simple olive wreath--it is a gold medal.
According to the author, some athletes are even willing to advertise for businesses which sell things like ______ .
选项
答案
ski equipment to fast food
解析
问题为:照作者看来,一些运动员甚至愿意为销售什么的企业做广告。答案依据为第三段最后一句话。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RvA7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Throughaseriesofexperiments,anAmericanscientisthasobtainedanunderstandingofthesocialstructureofthemostcomplex
Coffeemaycounteractalcohol’spoisonous【S1】______ontheliverandhelppreventcirrhosis(肝硬化),researcherssay.Inastudyof
China’sNewMiddleClassXiaJiapingopenedhislivingroomwindowandgazedoutacrossthecityhecallshome."Noneofthi
Thepredictabilityofourmortalityratesissomethingthathaslongpuzzledsocialscientists.Afterall,thereisnonaturalr
A、BecausetheParliamentonlysupportedOxfordandCambridge.B、BecauseonlyOxfordandCambridgeweresupportedbyroyalpatron
A、Toahospital.B、Toabookshop.C、Toadepartmentstore.D、Tothegrocer’s.D
A、Becauseshehasalotofthingstodofortheceremony.B、Becauseshewantstoexpresshergratitudetotherepresentatives.C
A、Herfriendhasone.B、Asalesmanrecommendedit.C、Shesawanadvertisement.D、Sheboughtonebefore.A
A、Hedidn’tseetheincident.B、Hedidn’thavehiscarrepaired.C、Hewasunabletorepairhiscar.D、Hecouldnotclaimanythin
Likefinefood,goodwritingissomethingweapproachwith【B1】______andenjoyfromthefirsttastetothelast.Andgoodwriters
随机试题
下列各项,说法正确的是()。
下列慢性肾衰竭临床表现中,哪项为最早、最突出的表现()
WHO诊断呼吸急促的标准错误的是
下列概算中,不属于建筑工程概算的是()。
根据《中华人民共和国合同法》的规定,如果合同当事人约定由债务人向第三人履行债务的,最后债务人未向第三人履行债务或履行债务不符合约定,应当向()承担违约责任。
心理咨询的对象包括()。
《华沙幸存者》采用十二音作曲法,以尖锐、不和谐的音调渲染出纳粹集中营恐怖、紧张的气氛,其作者是()。
“Twocenturiesago,MeriwetherLewisandWilliamClarkleftSt.LoistoexplorethenewlandsacquiredintheLouisianaPurchase
下列说法中,错误的是
WelcomeSpeech1.Roomallocation.RoomnumberThebeginningletterreferstothethree【T1】________ofthecollege
最新回复
(
0
)