首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
College Students and Luxuries 1.现在不少大学生都拥有奢侈品 2.大学生获得奢侈品的途径有…… 3.你如何看待这一现象
College Students and Luxuries 1.现在不少大学生都拥有奢侈品 2.大学生获得奢侈品的途径有…… 3.你如何看待这一现象
admin
2012-06-17
56
问题
College Students and Luxuries
1.现在不少大学生都拥有奢侈品
2.大学生获得奢侈品的途径有……
3.你如何看待这一现象
选项
答案
College Students and Luxuries Walking on the campus, you’ll find luxuries are not far away for students. Some wear CK clothes and some carry LV bags. According to an online survey conducted by Tencent in May this year, there are 37 percent students claiming to have a certain luxury. On the basis of the survey, the way of obtaining luxuries is quite different. Some students get them from their parents, as their families are in good financial condition. Some take part-time jobs to buy luxuries by themselves. For example, a college student named Xiao Mei said she worked as a tutor for three months in order to get a bottle of Dior perfume. Some receive luxuries as a gift from their friends or relatives. As for me, I object to students’ using luxuries. It is known that luxuries are notable for their super prices. However, students are not economically independent and their attention should be paid to study. In this sense, using luxuries is improper for students.
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/S5f7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Thewomanfailedherdrivingtest.B、Thewomanfailedanexamatuniversity.C、Themanisn’tsurewhattodo.D、Themanisoff
CollegesandUniversitiesarcinstitutionsofhighereducationthatofferprogramsbeyondthehighschoollevel.Collegesandu
LaborForceThelaborforceisthepartofanation’spopulationthatworksforpayorthatislookingforapayingjob.In
A、HeneedstopressF-7toreturntothedocumentbeforeheprintsit.B、Hehastoprinttiledocumenttoseethepagenumbers
Almost20,000whaleshavebeenslaughteredsincea【B1】______oncommercialwhalingwasintroducedin1986andthedeath【B2】______
A、Theirmemory.B、Thestars.C、Thesenseoftime.D、Theirexperience.B此题的问题是:“Howdosomebirdsflyatnight?Theyuse…”此题四个选项中
Itwillcomeasnosurprisethattheearthisgoingtobeamuchmorecrowdedplaceinthenextcentury.Fromaglobalpopulatio
A、Itcostmuchmorethanitsworth.B、Itshouldbebroughtup-to-date.C、Itcallsforimmediaterepairs.D、Itcanstillbeused
A、Heisveryoldnow.B、Heisingoodhealth.C、Helivesinthecitynow.D、Heprefersdrivingacar.C短文最后提到Icertainlyhopeto
随机试题
被称为“五言之冠冕”的是
一定时期内每期期初等额收付的系列款项称为()。
健康危险因素评价是
患者突然仆倒,昏不知人,口吐白沫,四肢抽搐,口中喊叫,无口眼歪斜及半身不遂。具诊断是()
【背景资料】某二级公路位于平原区,路基宽10m,采用沥青混凝土路面,其中K3+460~K3+550段位于水田路段。路堤填筑高度5~6m,填料为砂性土。该路段的软基处理方案如下图所示。工程开工前,在建设单位的主持下,由设计单位向施工单位交桩,设计单
下列关于共享总线结构系统的优点说法正确的是()。
下列有关应收账款函证叙述正确的有( )。当同时存在下列情况时,注册会计师可考虑采用消极式函证( )。
《劳动法》规定的劳动合同生效条件是()。
随着Internet的发展,越来越多的计算机感染病毒的可能途径之一是
EversincehumanbeingshaveinhabitedtheEarth,earthquakeshaveplaguedourlives.ThesedangerousactsoftheEarthhave【C1】
最新回复
(
0
)