首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Henry Ford Experimenting with household objects can often get young people in trouble, but for one intelligent, inquisitive boy,
Henry Ford Experimenting with household objects can often get young people in trouble, but for one intelligent, inquisitive boy,
admin
2013-08-12
40
问题
Henry Ford
Experimenting with household objects can often get young people in trouble, but for one intelligent,
inquisitive
boy, it created the foundation of his future.(A)
Young Henry Ford discovered through his curious mind that many objects were useful for much more than their intended purposes.(B)
He used his mother’s darning needles to help him repair watches.(C)
And once, in an effort to study the power of steam, he sat and watched water boil in his mother’s teapot.(D)
Little did Ford know that these experiments would lead him to creating a means of transportation that would change the world forever.
Henry Ford was born on July 30,1863, near Detroit, Michigan. He was the oldest of six children and the grandson of immigrants from Ireland who came to America in 1847. His family were all farmers and he grew up on the family farm where he began to develop mechanical skills. Through his experiences on the farm with his father, Henry developed a great curiosity about how things worked.
When traveling in his father’s wagon, Henry would often wonder if there was a faster and easier way to travel. Something happened when he was only thirteen years old that he would remember for the rest of his life. He was riding in the wagon with his father, and he spotted a steam engine traveling along the road under its own power. Henry was so excited that he ran toward the engine and asked its driver question after question about the incredible machine.
At the time, the machine was used for sawing wood and other
stationary
tasks, but the engine was mounted on wheels to propel itself from one location to another. Henry was excited because the driver let him fire the engine and even run it. From that point on, Henry Ford’s dream of creating a self-propelled vehicle began to materialize.
Ford wanted to move to Detroit to work in the machine shops, but he stayed on the family farm until he was seventeen. At that time, he started his successful journey by moving to Detroit. He began working at the Michigan Car Company for $ 1. 10 a day, but he was fired because he was faster than anyone else at making repairs. It took him only one hour to do what took others five hours to do! From there, he took on two different jobs, but his dream continued to be the creator of a "horseless carriage". No matter where he worked, he continued to read about gas engines and experiment in his own workshop.
In 1896, Ford’s efforts began to pay off when he was working at the Detroit Edison Illuminating Company. His first self-propelled vehicle was ready for a try. As it started to run, it actually frightened the horses and caused many people to protest but it ran.
It was at the Detroit Edison Illuminating Company where Ford met Thomas Edison. Ford had always admired Thomas Edison’s work and was excited when he discovered that Edison was also impressed with Ford. When the two discussed Ford’s invention, Edison agreed that it had possibilities and encouraged him to continue. This gave Ford the incentive to invent an operable car that was written up in the Detroit Journal where he was described as a "mechanical engineer. " Soon, his work on automobiles forced him to leave the Detroit Edison Illuminating Company. Ford wanted more time to work on automobile building so he quit his job.
Ford’s dream began to materialize with his invention of automobiles and the development of the assembly line. His dream of creating "a motor car for the great multitude...constructed of the best materials, by the best men to be hired, ...so low in price that no man making a good salary will be unable to own one..." came true with the invention of his ninth car, the Model T. It sold more than any other car for eighteen years between 1908 and 1926. This commonplace, hard working,
sturdy
car made up over one half of all the cars sold at this time.
Today, we are reminded of Ford’s genius whenever we see one of his "horseless carriages" traveling across the many highways in our world. Who would have guessed that a young boy’s experimentation with household objects would result in such a dramatic change for the world?
The next time you see a child experimenting with different common objects, keep in mind that you may be witnessing the beginning of another great invention.
An introductory sentence for a brief summary of the passage is provided below. Complete the summary by selecting the THREE answer choices that express the most important ideas in the passage. Some sentences do not belong in the summary because they express ideas that are not presented in the passage or are minor ideas in the passage. This question is worth 2 points.
Experimenting with objects can pave the way to success for the intelligent and inquisitive boy.
Answer Choices
(A)In Henry Ford’s childhood, he did a lot of experiments with many objects. The experience of firing the engine and running it stimulated Henry Ford’s dream of creating a self-propelled vehicle.
(B)Henry Ford’s family were farmers and he began to develop mechanical skills on the family farm.
(C)Ford moved to Detroit to work in the machine shops when he was seventeen. He began working at the Michigan Car Company for $ 1. 10 a day, but he was fired.
(D)When Henry Ford grew up, he moved to Detroit to work in the machine shops. Ford’s efforts began to pay off when he was working at the Detroit Edison Illuminating Company where Edison encouraged him to continue developing his inventions.
(E)Henry Ford met Thomas Edison at the Detroit Edison Illuminating Company and was encouraged to invent an operable car that was later written up in the Detroit Journal where he was described as a "mechanical engineer".
(F)Ford fulfilled his dream with the invention of his ninth car. Today we respect him for his great invention the "horseless carriage" and his success tells us that children should be encouraged to be creative.
选项
答案
A. In Henry Ford’s childhood, he did a lot of experiments with many objects. The experience of firing the engine and running it stimulated Henry Ford’s dream of creating a self-propelled vehicle. D. When Henry Ford grew up, he moved to Detroit to work in the machine shops. Ford’s efforts began to pay off when he was working at the Detroit Edison Illuminating Company where Edison encouraged him to continue developing his inventions. F. Ford fulfilled his dream with the invention of his ninth car. Today we respect him for his great invention the "horseless carriage" and his success tells us that children should be encouraged creatively.
解析
本题为篇章总结题,考查考生理解全篇中心思想和相关重要信息的能力,考生通过区分主要观点和次要观点以及文章中没有提及的观点达到总结全篇的目的。根据对上述题目的分析可以判断:选项A、D、F可以比较全面地概括文章的意思,而其他三个选项所包含的信息,要么是文章中所没有提及的,要么不是文章的主要内容。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/S9fO777K
0
托福(TOEFL)
相关试题推荐
ChooseTWOlettersA-E.WhichTWOgroupsofpatientsreceivefreemedication?Apeopleover17yearsoldBunemployedpeopleCn
Whatiscurrentlythemainareaofworkofeachofthefollowingpeople?ChooseFIVEanswersfromtheboxandwritethecorrect
Whatiscurrentlythemainareaofworkofeachofthefollowingpeople?ChooseFIVEanswersfromtheboxandwritethecorrect
JacksaysthatinLondonthesedays,manypeople
WhatrulesapplytotakingdifferentobjectstotheCentre?Matcheachobjectwiththecorrectrule,A-C.Writethecorrectlett
WhatrulesapplytotakingdifferentobjectstotheCentre?Matcheachobjectwiththecorrectrule,A-C.Writethecorrectlett
Choosethecorrectanswer,A,BorC.TamertonCentreThespeakeradvisespeopletobring
Choosethecorrectletter,A,BorC.The"ReturningStudentsAdvisor"ConsultationWhattypeofpeopledoesthemanwanttote
Completethesentencesbelow.WriteNOMORETHANTWOWORDSAND/ORANUMBERforeachanswer.Localpeopledonot______crocodiles
随机试题
简述社会资本扩大再生产的实现过程和实现条件?
设l是曲线y=x2+3在点(1,4)处的切线,求由该曲线,切线l及Y轴围成的平面图形的面积S.
短效口服避孕药的主要作用机制为()
有关宫颈细胞学诊断结果及临床意义的概念,正确的是
下列哪项对中心静脉压的影响最小( )。
治疗肺炎球菌肺炎时,首选的抗菌药物是
根据下面资料回答问题。2007年矿产品价格指数的最大最小值相差()个百分点。
从倒计时100天到50天,从一个月到一个星期,世游赛的筹办工作一步一个脚印,如今已是_______。开赛在即,各大功能设施纷纷宣告_______。填入划横线部分最恰当的一项是:
Thegovernmentistobanpaymentstowitnessesbynewspapersseekingtobuyuppeopleinvolvedinprominentcases【C1】______the
帧中继网的虚电路建立在(58),与X.25相比,因为(59)从而在网上的延迟时间更小。这种网络没有流量控制功能,但增加了拥塞控制功能。如果沿着帧传送方向出现拥塞,则把帧地址字段的(60)位设置为1,这样接收方就可通过(61)协议要求发送方降低数据速率。最适
最新回复
(
0
)