首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Lack of vitamins is the main cause of skin cancer. B、New research proves that sunbathing causes no problems at all. C、The dang
A、Lack of vitamins is the main cause of skin cancer. B、New research proves that sunbathing causes no problems at all. C、The dang
admin
2019-04-22
30
问题
W: Good morning, class. Today I thought we would talk about something bright and cheerful—the sun. Can anyone tell me how you feel when it’s sunny compared to how you feel when it’s cloudy?
M: I find that it’s a lot easier to get up in the morning if it’s sunny.
W: Well, what if I told you that it would rain for weeks on end with no break.
M: I don’t think I would like that very much.
W: Most of the articles we read lately regarding the sun are discussing the negative effects of staying in the sun for too long, saying that ultraviolet radiation from the sun is a major cause of skin cancer. Although these articles are factual, the sun does have some positive side effects as well. As a matter of fact some scientists believe sunlight may reduce the risk of several types of cancer.
M: Excuse me, but many articles that I’ve read state that it can take as little as 30 minutes to get a sunburn.
W: True, but in small doses, the sun can be quite healthy for you. In fact, recent studies have found that sunlight can actually help protect you from certain types of cancer such as breast and stomach. More importantly, the sun also provides us with our main source of Vitamin D.
M: Well, I don’t need to worry about vitamins because I take multi-vitamins every day.
W: That’s great, but wouldn’t it be better if you didn’t have to take them and you were able to get vitamins in a more natural way such as food and the sun?
M: Does that mean we should spend all day in the sun without any protection?
W: No, spending roughly ten minutes per day in the sun should be enough to supply us with all the Vitamin D that we need.
1. How does the man feel when it’s sunny?
2. What does the teacher mainly want to tell her students in this class?
3. What kind of cancer may the sunlight protect us from?
4. What is the main function of sunshine when concerned with our bodies?
选项
A、Lack of vitamins is the main cause of skin cancer.
B、New research proves that sunbathing causes no problems at all.
C、The danger of the sunshine has been ignored because of its benefits.
D、Proper exposure to the sun can contribute a lot to our health.
答案
D
解析
老师在承认长时间晒太阳的害处后强调的是其益处,答案为D。说法过于绝对的选项不能选,可直接排除B。对话中提到紫外线是皮肤癌的主要致癌因素,A与录音内容不符。对话中提到近来大部分的文章都在讨论日晒的坏处,故C“由于阳光的诸多益处,它的坏处被忽略了”错误。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/SBX7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Beinghealthyandcharming.B、Tobewealthyandattractive.C、Beingfamousandattractive.D、Tobehealthyandaccepted.A录音开头
Thousandsofstudents,facultyandstaffboycottedclassesandstagedralliesacrossthe10-campusUniversityofCalifornia(UC)
A、Denimjeans.B、Informaljeans.C、Jeanswithzippers.D、Bluejeans.D录音开头提到,牛仔裤有多种款式和颜色,其中bluejeans(蓝色牛仔裤)被认为最具美国特色(特别是美国老西部)。
Inmanystressfulsituationsthebody’sresponsescanimproveourperformance.Webecomemore【B1】______,morealert,betterabl
A、Hewouldbeembarrassed.B、Hewouldfeelverysad.C、Hewouldfeelinsulted.D、Hewouldbedisappointed.C录音开头男士被问道他是否曾经在二手书店发
Directions:Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessaycommentingonmoreandmorepeople’smovingtoanotherc
在中国的大城市,道路过度拥挤和交通阻塞很常见,严重影响了人们的出行、日常生活和身体健康。
A、Arealbook.B、Acomputerfile.C、Ahandhelddevice.D、Apieceofpaper.B短文开头即对电子书下定义,指出它是以电脑文档的形式出现的,故B为答案。
A、Createimagesmakingpeoplestopthinking.B、Runaftermanyfunthingsinlife.C、Trythingsthatdoctorsthinkimpossible.D、
A、Hangupthephoneandmakeacalllater.B、Asktheoperatortoleaveamessage.C、Givethenumbertotheotherpartytophone
随机试题
某市政府专门针对外地商品实施行政许可,限制外地商品进入本地市场,此行为属于【】
[2007年第112题]照明配电系统的设计,下列哪一条是正确的?
某粉料装车释放气收集处理系统,收集单元对废气的收集效率为90.0%,处理单元对颗粒物的处理效率为99.0%,则该收集处理系统的颗粒物去除效率为()。
公路定额中凡列有洒水汽车的子目,均按()km范围内洒水车在水源处自吸水编制,不计水费。
我国企业年金基金投资管理人的职责主要包括( )。Ⅰ.对企业年金基金进行投资Ⅱ.及时与托管人核对企业年金基金的会计核算和估值结果Ⅲ.建立企业年金基金的投资风险准备金Ⅳ.定期向受托人和监管部门提交投资管理报告Ⅴ.根据国家规定保存企业年金基金财产会计
我国利率市场化改革的基本思路是()。
甲公司为增值税一般纳税人,适用的增值税税率为17%,2014年度~2016年度发生有关业务资料如下:(1)2014年1月1日,为建造一条生产线筹措资金,从银行取得借款500万元,期限为1年。合同年利率为6%,到期一次还本付息。所借款项已存入银行。
丽江的火腿粑粑、宁蒗的琵琶肉和泸洁湖的酸鱼、鱼干是()人待客或馈赠亲友的佳品。
据报道,某地区一些家庭让孩子以休学的方式,奔赴浙江一所私人学校就读“国学”;武汉也有人将孩子从城市带到农村,在一所废弃的小学里学习生活,自己当老师教育孩子,去追逐心目中所谓的“世外桃源”。然而教育的“世外桃源”并不真的存在。不论是现代私塾,还是在家教育,某
2020年夏季奥运会将在日本________举行。
最新回复
(
0
)