首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He is good at imagining things in the universe. B、He can do very complex thinking. C、He is hard to be dealt with. D、He is one
A、He is good at imagining things in the universe. B、He can do very complex thinking. C、He is hard to be dealt with. D、He is one
admin
2016-10-18
51
问题
John Smithson, one of the executive producers, talking about Hawking, told AOL News from his London office. "(9)It was pretty hard because you’re dealing with one of the most brilliant people in the world, and you’re dealing with some of the most complex things imaginable," he says. "There’s so much we know about the universe and there’s so much we don’t know. That’s why it’s good there can be vigorous debate, because we simply don’t know the answers to many of these questions," Smithson says.
(10)The possibility of life outside our earth has increased in recent years with the discovery of more than 450 planets in orbit around faraway stars. It would make a lot of sense to consider that life may be abundant in the universe. After all, we know there are billions of galaxies out there in the universe, with each galaxy made up of hundreds of millions of suns.
Hawking doesn’t dismiss the importance of people on earth venturing out into space. Smithson says. "He’s a very philosophical guy. I know he is totally for the continuation of space exploration. He believes it’s absolutely vital for the human race to keep on exploring our universe. " And yet,(11)Hawking is still pessimistic about trying to make friends with an alien species. "If aliens ever visit us, I think the outcome would be much as when Christopher Columbus first landed in America, which didn’t turn cut very well for the native Americans. "
Questions 9 to 11 are based on the conversation you have just heard.
9. What did John Smithson say about Hawking?
10. How many planets have scientists discovered in recent years?
11. What’s Hawking’s attitude towards outer space aliens?
选项
A、He is good at imagining things in the universe.
B、He can do very complex thinking.
C、He is hard to be dealt with.
D、He is one of the most brilliant people on earth.
答案
D
解析
文中提到史密斯认为霍金是世界上最聪明的人之一,短文中的in the world与选项D)中的on earth意思相同。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/SIF7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Dailyactivitiesandknowledgearelearnedindifferentways.B、Physicalexperiencesarehelpfulforpeopletolearn.C、People
Forcenturiesmendreamedofachievingverticalflight.In400A.(D),Chinesechildrenplayedwitha【B1】______toythatspunupwa
A、Duringeconomicsclass.B、Beforeeconomics.C、Inaboutanhour.D、Thenextday.D“whydon’tyou…”是建议别人做某事的一种常用句型。M建议W明天办公时间来找他
A、Protectthemfromotherchildren.B、Forcethemtosmile.C、Persuadethemtotrynewthings.D、Acceptthemastheyare.C据说话者指出
Foreignaidisanimportantpartofinternationaleffortstoreducepoverty.TheUnitedStatesAgencyforInternationalDevelopm
每年农历第一天开始,持续数周的春节在中国人看来是最宏大、最重要的年度节日,这就好比西方人眼中的圣诞节。为了庆祝家庭团圆,同时也表达了人们对即将到来的春天和百花盛开充满了新的希望,春节的庆祝活动丰富多彩。不同地区和不同民族的人庆祝春节的方式也不一样。除夕之夜
银川市是宁夏回族自治区的首府,是一个多民族聚居区,包括汉、回、满、蒙、朝鲜等民族。银川市自然景观独特,旅游资源丰富,是国务院公布的123个历史文化名城之一。这里有被誉为“中国金字塔”的西夏王陵,有伊斯兰建筑风格的南关清真寺等。远郊还有风景迷人的贺兰山苏峪口
今年年底,民间组织(non-governmentalorganization)的双重管理制度(dualmanagementsystem)将正式画上句号,而代之以直接登记管理制度。数据显示,2012年与2011年相比,民间组织数量增加了3.7万个,民间组
LandlockedBoliviahasmuchtooffertravelers,fromthewildlife-richAmazonrainforesttotreksintheAndesMountains.On
LandlockedBoliviahasmuchtooffertravelers,fromthewildlife-richAmazonrainforesttotreksintheAndesMountains.On
随机试题
输气站场周围建筑物距场内最近地区工艺设备的距离为30m。()
By【B1】______afewsimpletechniques,parentswhoreadtotheirchildrencangreatlyincreasetheirchildren’slanguagedevelopm
病人,男性,58岁,在无明显诱因下,反复出现无痛性血尿两个月,他很焦虑,要求医生查明原因。该病人需要做膀胱镜检查,逆行肾盂造影,检查前一天的护理哪一项必要()
患者,男,41岁。无痛性进行性双侧颈部淋巴结肿大1个月,查体发现双侧颈部各1个2cm×2cm大小淋巴结,活动、无压痛,余浅表淋巴结未触及,心肺未见异常,腹平软,肝脾肋下未触及,临床疑诊淋巴瘤。问题3:为了临床分期,需要首选的进一步检查是
正常分娩胎膜自然破裂多在
Manydreams________seemimpossible,thenimprobable,andeventuallyinevitable.
1960年,我国对国民经济实行调整的方针是()。
以下关于图像文件格式的叙述中,错误的是______。
PassageThreeThesteakhousemaybeAmerica’sgreatestsingleachievement.Sure,there’sthatConstitutioneveryone’ssoimp
Thegovernmenthaslauncheditsconsultationonbettermeasuresofchildpoverty,butitreallyhastobeasked,betterforwhom
最新回复
(
0
)