首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The early retirement of experienced workers is seriously harming the U. S. economy, according to a new report from the Hudson In
The early retirement of experienced workers is seriously harming the U. S. economy, according to a new report from the Hudson In
admin
2013-11-29
52
问题
The early retirement of experienced workers is seriously harming the U. S. economy, according to a new report from the Hudson Institute, a public policy research organization. Currently, many older experienced workers retire at an early age. According to the recently issued statistics, 79 percent of qualified workers begin collecting retirement benefits at age 62; if that trend continues, there will be a labor shortage that will hinder the economic growth in the twenty-first century.
Older Americans constitute an increasing proportion of the population, according to the U. S. Census Bureau, and the population of those over age 65 will grow by 60% between 2001 and 2020. During the same period, the group aged 18 to 44 will increase by only 4%. Keeping older skilled workers employed, even part time, would increase U. S. economic output and strengthen the tax base; but without significant policy reforms, massive early retirement among baby boomers seems more likely.
Retirement at age 62 is an economically rational decision today. Social Security and Medicaid earnings limits and tax penalties subject our most experienced workers to marginal tax rates as high as 67%. Social Security formulas encourage early retirement. Although incomes usually rise with additional years of work, any pay increases after the 35-year mark result in higher social Security taxes but only small increases in benefits.
Hudson Institute researchers believe that federal tax and benefit policies are at fault and reforms are urgently needed, but they disagree with the popular proposal that much older Americans will have to work because Social Security will not support them and that baby boomers are not saving enough for retirement. According to the increase in 401(k) and Keogh retirement plans, the ongoing stock market on Wall Street, and the likelihood of large inheritances, there is evidence that baby boomers will reach age 65 with greater financial assets than previous generations.
The Hudson Institute advocates reforming government policies that now discourage work and savings, especially for older workers. Among the report’ s recommendations. Tax half of all Social Security benefits, regardless of other income; provide 8% larger benefits for each year beyond 65; and permit workers nearing retirement to negotiate compensation packages that may include a lower salary but with greater healthcare benefits. However, it may take real and fruitful planning to find the right solution to the early retirement of older experienced workers; any measures taken must be allowed to prolong the serviceability of older experienced workers.
The second paragraph is written chiefly to show that ______.
选项
A、there will be an acute labor shortage in the near future
B、baby-boomers contribute much to the US economic output
C、government policies concerning older people are out-dated
D、older workers are enthusiastic about collecting social benefits
答案
A
解析
题干问:“写作第二段主要是为了说明……”。第二段作者通过对比老年人和青壮年的人口增长率,说明了美国即将面临劳动力短缺的问题。且文章第一段最后一句也讲述了美国有经验的人提前退休造成劳动力短缺的问题。因此A“在不久的将来劳动力将急剧短缺”为正确选项。而选项B“战后生育高峰时期出生的人对美国的经济生产作出了巨大的贡献”,是对原文信息的错误理解。选项C“政府关于老年人的政策已经过时了”,文中虽然提到必须改变政府的政策,但这并不是第二段的写作目的。选项D“老工人热衷于领取社会福利”偏离了第二段讲述的中心。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/SPhO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Technologyisatwo-edgedsword.Rarelyisthisasclearasitisintherealmofhealthcare.Technologyallowsdoctorstotest
AftertheviolentearthquakethatshookLosAngelesin1994,earthquakescientistshadgoodnewstoreport;Thedamageanddeath
InZurich,aleadingcantonintheSwissConfederation,ithasbeenproposedtoteachoneforeignlanguage-English-inprimarysc
InZurich,aleadingcantonintheSwissConfederation,ithasbeenproposedtoteachoneforeignlanguage-English-inprimarysc
InZurich,aleadingcantonintheSwissConfederation,ithasbeenproposedtoteachoneforeignlanguage-English-inprimarysc
Honestynolongerseemstobethebestpolicywithtellingofliesbecomingacommonpartofourdailylives.Anewresearchby
WhatshouldwecallthepersonwhomakesresearchintoCognitiveBehaviorAccordingtothepassage,whichofthefollowingisN
TheInternetisaglobalnetworkthatconnectsothercomputernetworks,togetherwithsoftwareandprotocolsforcontrollingthe
Predictionsoflargepopulationsofrobotsinindustryhaveyettocometrue.Foradecadeormore,manufacturersofbigrobots
随机试题
—Iwillcometoattendyourlectureat:tomorrow—I’msorry,bythenmylecturewillhaveendedandI______myguestsinmyoffi
下列药物不属于桃红四物汤组方药物的是
甲欠乙400万,甲将自己的房屋无偿为戊向己借款的合同提供担保,该担保符合形式要件。甲又将该房屋以极低价格转让给了丙,该买卖也符合形式要件。后因甲无力清偿乙的债权,戊无力清偿其债权人已的债权,己欲行使对甲之房屋的抵押权。
关于雇主的保证责任,下列说法不正确的是( )。
销售机构在进行市场细分时应遵循的原则中,()是指每个细分市场有明显的区分标准,让销售机构能够清楚地认识不同细分市场的客户差异,提供个性化的产品和服务,以确保营销策略具有针对性。
()是企业营销战略的核心,也是决定企业营销成败的关键。
甲公司为增值税一般纳税人,适用的增值税税率为17%,适用的所得税税率为25%,按净利润的10%计提盈余公积。甲公司与收入有关的资料如下:(1)2012年3月25日,甲公司向丙公司销售一批商品,不含增值税的销售价格为3000万元,增值税税额为510万元,该
下列关于我国文字、书法知识,正确的一项是()。
学习迁移是指一种学习对另一种学习的影响,即已获得的知识经验、知识结构、动作技能、学习态度、策略和方法等与新知识、新技能之间所发生的影响。下列选项中,没有体现学习迁移能力的是()。
AttheentrancetoabigofficeinLondon,therewasapieceofpaperwhichallmenhadtowritenamesonwhentheyarrivedeach
最新回复
(
0
)