首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In Britain and other countries, young people sometimes take a "gap year", a year off between high school and college. This idea
In Britain and other countries, young people sometimes take a "gap year", a year off between high school and college. This idea
admin
2014-12-31
29
问题
In Britain and other countries, young people sometimes take a "gap year", a year off between high school and college. This idea never gained a big following in the United States. Recent news reports have suggested that interest may be growing, though there are no official numbers.
Charles Deacon is the dean of admissions at Georgetown University in Washington. D.C. He estimates that in the current first-year class of 1,600 students, only about twenty-five decided to take a year off. He says this number has not changed much over the years.
Mr. Deacon says the most common reason is to have a chance to travel. But he says international students may take a gap year to meet requirements at home for military duty.
Some high school graduates see a year off as a chance to recover after twelve years of required education. But it can also give students a chance to explore their interests. Students who think they want to be doctors, for example, could learn about the profession by volunteering in a hospital for a year.
Many colleges and universities support gap-year projects by permitting students to delay their admission. Experts say students can grow emotionally and intellectually as they work at something they enjoy. The Harvard admissions office has an essay on its website called "Time Out or Burn Out for the Next Generation." It praises the idea of taking time off to step back, think and enjoy gaining life experiences outside the pressure of studies. It also notes that students are sometimes admitted to Harvard or other colleges in part because they did something unusual with that time.
Of course, a gap year is not for everyone. Students might miss their friends who go on directly to college. And parents might worry that their children will decide not to go to college once they take time off. Another concern is money. A year off, away from home, can be costly.
How many reasons are mentioned that contribute to the unpopularity of a "gap year" in America?
选项
A、One.
B、Two.
C、Three.
D、Four.
答案
C
解析
细节题。根据短文最后一段中Students might…And parents might…Another concern is money…可知作者主要提及了关于间隔年在美国并不流行的三个原因。故答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/SRq7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Americanshavelonger,butnotnecessarilyhealthierlivesduetohighratesofpreventablechronicdisease,accordingtoanann
Americanshavelonger,butnotnecessarilyhealthierlivesduetohighratesofpreventablechronicdisease,accordingtoanann
Americanshavelonger,butnotnecessarilyhealthierlivesduetohighratesofpreventablechronicdisease,accordingtoanann
A、Theywerecarriedoutbyobservationandquestioning.B、Theysurveyedmorethan340000adultsandchildrenintheUS.C、They
Gettingagoodnight’ssleephaslongbeenknowntoconsolidatetheday’smemories,movingthemfromshort-termstorageintolon
AaronSwartz.thebrilliantyoungsoftwareprogrammerandInternetactivistwhoinspiredaweandreverence(尊敬)fromleadingfigur
AaronSwartz.thebrilliantyoungsoftwareprogrammerandInternetactivistwhoinspiredaweandreverence(尊敬)fromleadingfigur
Two-thirdsofAmericansareoverweightorobese.Developingcountriesarecatchingup.InChinanearly30%ofadultsaretoowid
Holdingontothebeliefthatchildrenwillshedtheir"babyfat"astheygetoldermayallowthechildhoodobesityepidemiclas
Risingcollegeselectivitydoesn’tmeanthatstudentsaresmarterandmoreseriousthaninthepast.It’safunctionofexcessd
随机试题
气柜施工完毕后,对钟罩、中节应进行的试验为()。
梁的变形主要是由( )所引起。
政府作为企业所有者投入的资本属于政府补助准则规范的政府补助的范畴。()
下列作品中属于儿童文学作品的是()。
下列哪项不属于财政政策的目标?()
有幸在毕业典礼上致辞,既需__________学生,也该__________老师——长江后浪推前浪,“前浪”怎么办?“前浪”不该过早停下脚步,还得尽量往前赶。在这个意义上,这毕业典礼,既属于__________的毕业生,也属于自强不息的指导老师。依次填入画
彭老师正在给小学三年级学生上阅读课。忽然,有学生兴奋地喊起来;“哇,好大的一只鸟啊!”学生们一下子都把目光移向了窗外,好奇地问:“在哪儿啊?”显然,他们的注意力已转到了教室外面那只大鸟上。彭老师见机一动,也表现出了强烈的好奇心,急切地问:“在哪里呢?”
基于以下题干:一个艺术博物馆拥有六幅18世纪画家的绘画。这些画以估计价值由低到高的排列顺序为:F、C、H、S、T和U。其中P、G、H是风景画;S、T、U是肖像画。博物馆在展出这些绘画时,总是只展出其中的3幅画。而且被展出的画受下列条件限制:(1)
Withhisbrowsknitted,thedoctorcontemplatedthedifficultoperationhehadtoperform.
BasicEnglishisEnglishmadesimplebylimitingthenumberofitswordsto850,andbycuttingdowntherulesforusingthemto
最新回复
(
0
)