首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
During the twentieth century there has been a great change in the lives of women. A woman marrying at the end of the nineteenth
During the twentieth century there has been a great change in the lives of women. A woman marrying at the end of the nineteenth
admin
2017-09-04
34
问题
During the twentieth century there has been a great change in the lives of women. A woman marrying at the end of the nineteenth century would probably have been in her middle twenties, and would be likely to have seven or eight children, of whom four of five lived till they were five years old. By the time the youngest was fifteen, the mother would have been in her early fifties and would expect to live a further twenty years, during which chance and health made it unusual for them to get paid work. Today women marry younger and have fewer children. Usually a woman’s youngest child will be fifteen when she is forty-five and can be expected to live another thirty-five years and is likely to take paid work until sixty.
This important change in women’s life has only recently begun to have its full effect on women’s economic position. Even a few years ago most girls left school and took a full-time job. However, when they married, they usually left work at once and never returned to it. Today the school-leaving age is sixteen, many girls stay at school after that age, and though women marry younger, more married women stay at work at least until shortly before their first child is born. Very many more afterwards return to full or part-time work. Such changes have led to a new relationship in marriage, with the husband accepting a greater share of the duties and satisfactions of family life.
We are told that in a family about 1900________.
选项
A、few children died before they were five
B、seven or eight children lived to be more than five
C、the youngest child would be fifteen
D、not all the children can live beyond five
答案
D
解析
文章第一段第二句的意思是:十九世纪末,妇女的结婚年龄大约是二十五岁左右,她们可能会有七到八个孩子,其中只有四到五个仅活到五岁。即不是所有的孩子都能存活下来,有些在5岁之前就已经夭折了,故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/SSiC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Pickoutappropriateexpressionsfromtheeightchoicesbelowandcompletethefollowingwritedownthecorrespondingletter.
Inmostcultures,whenyoumeetacquaintancesforthefirsttimeduringaday,itisnormaltogreetthem.Themainpurposeoft
Doweneedlawsthatpreventusfromrunningriskswithourlives?Ifso,thenperhapslawsareneededprohibitingthesaleofc
A、expectB、exceptC、explodeD、exampleD
Idon’tcarewhetherhestays_____goes.
Onlyoneanimalcanwalk200mileswithoutstoppingoncetorest.Itwouldtakeapersontwodaysandtwonightstowalkthisfa
Duringthesummersessionthesewillbearevisedscheduleofservicesfortheuniversitycommunity.Specificchangesforinterc
Thepolice_____askedthatanyonewhosawtheaccidentshouldgetintouchwith_____.
Nearlyeveryoneenjoyschicken,andthemostfamousnameinchickenisKentuckyFriedChicken.Mr.Sanders,themanwhostarted
Lanewaitedonthebenchnearestthebridge,ashehadbeeninstructed.Thewindblewstraightacrosstheriver,sharpasarazo
随机试题
()是指金融资产根据历史成本所反映的账面价值。
治疗心阴虚,心火旺的心烦失眠宜选治疗热病伤阴之虚风内动宜选
在编制控制性详细规划的过程中,容积率可根据需要制定上限和下限。容积率的下限保证土地开发的效益,防止无效益和低效益开发造成的土地浪费。
我国已初步形成()的住房金融体系。
设L为连接(0,2)和(1,0)的直线段,则对弧长的曲线积分∫1(x2+y2)ds=
下列关于操作风险的说法,不正确的是()。
仲裁裁决被人民法院裁定撤销或不予执行的,当事人就同一纠纷,不能再以重新达成仲裁协议申请仲裁或向人民法院起诉。()
全国人大常委会《关于(中华人民共和国刑法)有关信用卡规定的解释》中规定:“刑法规定的‘信用卡’,是指由商业银行或者其他金融机构发行的具有消费支付、信用贷款、转账结算、存取现金等全部功能或者部分功能的电子支付卡。”这一规定属于()(2015年一法专一
Whoisthespeaker?
Somepsychologists(心理学家)maintainthatmentalactssuchasthinkingarenotperformedinthebrainalone,butthatone’smuscles
最新回复
(
0
)