首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Noblemen centuries ago did not like traveling. B、Heredity is not the only thing that influences our color. C、Exposure to sunli
A、Noblemen centuries ago did not like traveling. B、Heredity is not the only thing that influences our color. C、Exposure to sunli
admin
2013-07-01
26
问题
Heredity is not the only thing that influences our color. Where and how we live after we are born is important too. For instance, our skin color greatly depends on how much sunshine we get.
Centuries ago, most people in Europe were peasants and had to work in the fields all day. On the other hand, noblemen did not have to work. They stayed indoors and remained pale. You could always tell a nobleman from a peasant because the peasant had a tan. As a result, noblewomen did their best to keep their skins as light as possible. A skin so pale was considered a mark of great beauty and nobleness.
During the Industrial Revolution, farmers left their fields and went to work in factories, mines and mills. Working for long hours in those dark places makes their skins pale. Wealthy people, however, could afford to travel to sunny countries. They lay around on the beaches and got a tan, which became a sign of wealth. In Western Europe and North America pale skin is no longer desirable. The desire for a quick tan has led to the invention of pills that darken the skin without exposure to sunlight.
So there are three answers to the question "Where does our color come from?" — It comes from the genes we inherit. It comes from the conditions in which we live. And it can come from a bottle that we buy at the drugstore on the corner.
Questions:
26. Why did noblewomen in Europe do their best to keep their color as light as possible?
27. Who were the people having a tan according to the passage?
28. What does the passage mainly tell us?
选项
A、Noblemen centuries ago did not like traveling.
B、Heredity is not the only thing that influences our color.
C、Exposure to sunlight is the only thing that determines skin color.
D、Having a tan is considered a sign of wealth nowadays in North America.
答案
B
解析
推理判断题。短文第一句就点明了文章的主题;Heredity is not the only thing that influences our-color,(遗传不是影响我们肤色的惟一因素.)接下来的内容都围绕这个主题展开,结尾也进一步与此呼应,贵族的情况不是文章讨论的中心,而只是举例论证主题的需要,并且文中也没提到几个世纪前的贵族喜不喜欢旅行,因此排除A项;影响肤色的因素有遗传、阳光和化妆品,C选项过于片面;皮肤晒得黝黑被视为是富有的象征是工业革命时期的情况,D选项中的nowadays与此不符。因此答案是B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/SVn7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Thetailor’s.B、Adress-upparty.C、Thetheatre.D、Ashoppingmall.C听到女士说的thecurtaingoesup“开幕,开演”,可知他们的目的地是theater,故选C
HowtoGetLuckyandLiveaCharmedLifeForcenturies,peoplehaverecognizedthepowerofluckandhavedonewhateverthey
Accordingtotheauthor,thebrandyouuseapparentlyrevealsyoursocialstatusandpersonalities.Toimproveyouroutput,you
Theround-the-clockavailabilitythatcellphoneandpagershave【C1】______topeople’slivesmaybetakingatollonfamilylife
Agoodmarriagemeansgrowingasacouplebutalsogrowingasindividuals.Thisisn’teasy;marriagehasalwaysbeendifficult.
A、Inalibrary.B、Inacinema.C、Inaliteratureclass.D、Inahistoryclass.A男士询问《鲁滨逊漂流记》的所在,女士回答它与其他的小说按字母序分组放在那边。由此推断,对话可能发生
A、Enteringalargecompanywithoutapplication.B、Programminghumanfeelingsintomachines.C、Decidingone’sbestpartnerthroug
Commutertrainsareoftenstuffyandcrowded,andtheyfrequentlyfailtorunontime.Asifthatwerenotbadenough,Tsuyoshi
Obama’sSuccessIsn’tAllGoodNewsforBlackAmericansAsErinWhitewatchedtheelectionresultsheadtowardsvictoryfor
A、It’stheirmostfavoritealbum.B、Bothofthemarealreadyfedupwithit.C、They’regladhehassungitthousandsoftimes.D
随机试题
左图为等大的3个灰色正方体和15个白色正方体组合成的多面体,其可以切割为①、②和③三个小多面体,则③代表的多面体可能是:
差动接收机串接于两个力矩式发送机之间,接收其电信号,并使自身转子转角为两发送机转角的()。
为了测量故障的分布,以便更好地了解和消除这些原因的试验方式是()
平胃散的适应证是八正散的适应证是
下述关于所有权的理解,错误的有:()
所谓(),是指特定立体控制的、不具有独立实体、对生产经营持续发挥作用并带来经济利益的一切经济资源。
在破产程序中,债务人与债权人会议达成的和解协议发生效力后,应受和解协议约束的债权人是()。
甲、乙、丙三队进行足球循环赛。已知有下列情况:根据上表情况,可以得出甲队对丙队的进球数之比是()。
如果一台CiscoPIX525防火墙有如下配置:pix525(con6g)}#nameifethemet0p1security100pix525(config)#nameifethernet1p2security0pix525
Whatisthenewsitemmainlyabout?
最新回复
(
0
)