首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
First Great Western provides a convenient and accurate ticket selling service. We start a legal contract with us when you purcha
First Great Western provides a convenient and accurate ticket selling service. We start a legal contract with us when you purcha
admin
2017-03-01
53
问题
First Great Western provides a convenient and accurate ticket selling service. We start a legal contract with us when you purchase a ticket and travel with us; these are available at our staffed stations or from our Customer Services Teams. Tickets for traveling on our services can be purchased by a variety of methods whose details are given below.
You can buy a full range of tickets from First Great Western ticket offices. When buying a ticket we promise to give you detailed information and to sell you the most appropriate ticket for your journey.
Ticket selling machines, most of which accept both cash and credit cards, will be available at many First Great Western stations offering a wide range of tickets for services travelling from that station.
Tickets for travel on First Great Western services or elsewhere on the National Rail network may be purchased in advance online at www. firstgreatwestern. co. uk. Tickets purchased online can be posted to you, or collected at many stations through ticket selling machines.
When journeys start at stations where there is no ticketing facility available, it is your responsibility to pay your fare to the on-board staff who are able to issue the normal range of tickets.
If you are travelling in a group of 10 or more people you should contact our group booking service on 08457000125. Not only will our staff be able to direct you to trains with sufficient seats, you may enjoy a discount on your ticket.
When can you buy a ticket direct from the on-board staff?
选项
A、When you start from a station with no ticketing service.
B、When the tickets are all sold out in the booking office.
C、When you travel in a group of ten or more people.
D、When you travel on a train with sufficient seats.
答案
A
解析
事实细节题。第五段讲述的是当车站不能提供购票服务时,乘客可以直接在火车上向列车员购买。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/SZHC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Themostimportant______ofhisspeechwasthatweshouldallworkwholeheartedlyforthepeople.
Changesinthewaypeoplelivebringaboutchangesinthejobsthattheydo.Moreandmorepeopleliveintownsandcitiesinst
Ithasbeenproposedthatwe______ourdecisionuntilthenextmeeting.
NoauthorinAmericanliteratureisbetterknownormorelovedthanSamuelLanghorneClemens.BorninMissouriin1835,hegrew
Nowmanypeoplebuy______Christmastreesinsteadofrealones.
MostshopliftersagreethattheJanuarysalesofferwonderfulopportunitiesforthehardworkingthief.
Whyaresomanypeoplesoafraidoffailure?Quitesimplybecausenoonetellsushowtofailsothatfailurebecomesanexperie
FirstGreatWesternprovidesaconvenientandaccurateticketsellingservice.Westartalegalcontractwithuswhenyoupurcha
Mrs.Whitebecameateacherin1985.She______fortwentyyearsbynextsummer.
Jackspeakstome______heweremyteacher.
随机试题
分公司属于非法人经济组织。与公司相比,其一般具有什么特征?
A、敛肺滋肾B、开窍醒神C、除热止汗D、收湿生肌E、劫痰平喘浮小麦的功效
根据《矿山安全法》的规定,矿山企业必须对作场场所中的有毒有害物质和井下空气的()进行检测,保证符合安全要求。
多层砌体房屋的抗震可以采取的构造措施有()。
我国消费税税率形式不包括()。
(2007年考试真题)甲建筑工程公司2006年1月份承建一项住宅工程,全部工程于2006年12月份竣工并通过验收,取得工程总价款7860万元。另外,由于工程保质保量提前完工,获得建设单位额外奖励10万元。在施工期间,甲公司将建筑工程的装饰装修部分转包给乙公
乙公司是一家食品制造企业,最初只生产方便面。该公司通过方便面这一产品赢得了消费者信赖,建立起良好商誉和较为完善的分销渠道。在此基础上,乙公司又推出了大米饼、膨化食品、饼干等食品,此外还有相关非碳酸饮料。为了确保食品原材料的安全及质量上的达标,乙公司与振华淀
小王和小赵分别从甲、乙两地同时出发相向而行。相遇后继续前行,小王又经过1小时到达乙地,小赵又经过小时到达甲地。那么,小王走完全程用了()个小时。
关于《务限法》说法正确的是()。
TheUnitedStates【C1】______alargepartoftheNorthAmericancontinent.ItsneighborsareCanada【C2】______thenorth,andMexico
最新回复
(
0
)