首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
职业资格
Waitrose has unveiled its vision of environmentally conscious shopping, offering customers the chance to buy food and drink that
Waitrose has unveiled its vision of environmentally conscious shopping, offering customers the chance to buy food and drink that
admin
2021-06-06
52
问题
Waitrose has unveiled its vision of environmentally conscious shopping, offering customers the chance to buy food and drink that is completely free of packaging as part of a ground-breaking trial for a large retailer.
In a new drive to try to eliminate unnecessary plastic and packaging, shoppers will be able to fill their own containers with a range of products from a series of dispensers, using the first dedicated refill station installed by a major UK supermarket.
In a trial starting this week at a Waitrose supermarket in Oxford, customers are being given refillable options for products including wine and beer, rice and cleaning materials, with prices typically 15% cheaper than the packaged alternative.
A standalone pick and mix range of frozen fruit and a borrow-a-box scheme to help carry shopping home are other new retail formats being tested by Waitrose at the Oxford shop.
Waitrose has transformed the store by removing hundreds of products from their packaging, although shoppers will still be able to buy the packaged versions if they wish.
Plastic waste has become a major environmental issue, with television programs such as Blue Planet exposing its detrimental effects on the oceans, and media coverage highlighting the dangers of a global plastic binge.
Waitrose is among the UK’s supermarkets which have signed up to the UK Plastic Pact— an industry-wide initiative to transform packaging and reduce avoidable plastic waste. However, retailers have been criticized for not doing more to tackle the issue at an earlier stage.
"This test has potential to shape how people might shop with us in the future so it will be fascinating to see which concepts our customers have an appetite for," said Waitrose’s Tor Harris.
Ariana Densham, an ocean campaigner for Greenpeace UK, said, "This is a genuinely bold step from Waitrose to trial food dispensers so customers can use refillable tubs and jars. Lots of supermarkets are starting to sell loose fruit and vegetables, but this kind of innovation could spark a refill culture that’s so desperately needed to cut plastics in mainstream shops.
"The top 10 UK supermarkets produce 810000 tonnes of throwaway packaging each year, so we need to see other major retailers taking plastic reduction seriously and following Waitrose’s lead."
A choice of 160 loose fruit and vegetables will be available, along with four different wines and four beers on tap to be taken home in reusable bottles and nearly 30 products including pasta, rice, grains, couscous, lentils, cereals, dried fruit and seeds available from dispensers.
The "unpackaged" model relying on refills has already been adopted by some independent retailers, delicatessens and farm shops but this is the first time it is being used at a national supermarket chain.
For the borrow-a-box scheme, customers will pay a £5 deposit which is refundable when the container is returned. A frozen pick and mix section initially selling fruit such as blueberries and mango will encourage shoppers to bring in their own containers.
What can be seen at the dedicated refill station?
选项
A、Plastic bottles and wrap.
B、Free reusable containers.
C、Dispensers for products.
D、Packaged liquid products.
答案
C
解析
细节题。A项“塑料瓶和包装材料”,B项“免费的、可重复使用的容器”,C项“自动取货机”,D项“包装好的液体产品”。根据关键词“dedicated refill station”定位至第二段。根据第二段中的“shoppers will be able to fill their own containers with a range of products from a series of dispensers,using the first dedicated refill station installed by a major UK supermarket”可知,在“dedicated refill station”可以看到很多“dispenser”。其他三项在本段未提及,故排除。故本题选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/SZjD777K
本试题收录于:
英语学科知识与教学能力题库教师资格分类
0
英语学科知识与教学能力
教师资格
相关试题推荐
在接到应接的旅游团后,全陪应就旅游全程安排向旅游者进行简明扼要的介绍,其目的是尽快与旅游者建立起()。
导游语言要做到准确性,导游人员必须注意()。
接待计划是组团旅行社委托有关地方接待旅行社组织落实旅游团活动的()文件。
导游人员运用突出重点法讲解神农架,对华侨及港澳台同胞重点介绍祭坛,讲解炎帝尝百草、搭架采药的壮举;对青年学生则把重点放在神农架自然博物馆向他们介绍珙桐、金丝猴等珍稀动植物;对喜欢逐新猎奇的游客,着重介绍神农架的“野人”之谜。这是突出了(
Whichofthefollowingwordshasadifferentstresspattern?
Waitrosehasunveileditsvisionofenvironmentallyconsciousshopping,offeringcustomersthechancetobuyfoodanddrinkthat
WhichofthefollowingactivitiesisNOTappropriatefordevelopingstudents’awarenessofdiscoursecoherence?
WhichofthefollowingshowstheproperpronunciationoftheEnglishconsonantgroup"spl"intheword"splash"?
_________aimstohelpstudentstopayattentiontoteachingcontentefficientlyatthebeginningoftheclass.
Childrenwhospendmorethantwohoursadayatacomputerorwatchingtelevisionaremorelikelythanotherstohavementalpro
随机试题
肾虚型痰证的主方是阳虚型便秘的主方是
统计工作的四个基本步骤为()
认为“胀病亦不外水裹、气结、血瘀”的为
围绕工程项目的招标投标活动,下列说法正确的是()。
出版物精神产品生产阶段包括()等环节。
阅读以下文字,完成问题。在人体生命科学探索的历史中,没有比“基因”二字更具有震撼力了。由于历史的原因,我们对基因一直采取拒绝承认的态度。直到70年代,经过科学家的努力,“基因”二字才被写进了科教书。现在基因已经被世界各国接受,人类基因组计划与曼哈
承压水是很好的供水水源,受气候的直接影响较小,______稳定,水质比较好,不容易受到______。
A、很不好B、很好C、不很好D、还可以A
在得病以前,我受父母宠爱,在家中横行霸道,一旦隔离,拘禁在花园山坡上一幢小房子里,我顿感被打入冷宫,十分郁郁不得志起来。一个春天的傍晚,园中百花怒放,父母在园中设宴,霎时宾客云集,笑语四溢。我在山坡的小屋里,悄悄掀起窗帘,窥见园中大干世界一片繁华。自己的哥
A、Toanartisticmuseum.B、Toamovietheater.C、Toarestaurant.D、Toanationalpark.A由选项预测本题可能考查地点。对话一开始女士就说“我要去国家艺术博物馆”,故选A
最新回复
(
0
)