首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
DVD rental kiosks(售货亭)from Redbox and Blockbuster seem to be popping up on every corner these days, but home-video market analys
DVD rental kiosks(售货亭)from Redbox and Blockbuster seem to be popping up on every corner these days, but home-video market analys
admin
2017-01-15
34
问题
DVD rental kiosks(售货亭)from Redbox and Blockbuster seem to be popping up on every corner these days, but home-video market analysts are predicting that demand for the ultra-convenient kiosks could soon start cooling off as video streaming and video-on-demand gain in popularity.
Mind you, analysts at J. P. Morgan aren’t sounding the death knell for DVD kiosks just yet, according to KioskMarketplace. com(via Home Media Magazine). Indeed, another analyst quoted in the KioskMarketplace story thinks it will take "several years" for J. P. Morgan’s "gloomy" scenario to play out.
But the authors of the Morgan report do believe that the DVD kiosk business will peak in 2011 as competitors like Netflix, Apple, Amazon, and your friendly neighborhood cable carrier begin offering more and more streaming and video-on-demand options.
As video-on-demand begins to rise, so must DVD kiosks begin to fall, say the analysts, who warn that home-video kiosk companies like Redbox better have a plan B up their sleeves before the market for DVDs-from-a-kiosk starts its slow, perhaps inevitable fade.
While the struggling Blockbuster already has a plan B—Blockbuster OnDemand, although it’s not entirely clear whether there will still be a Blockbuster come 2012—the wildly popular Redbox still doesn’t have a streaming-video service...or not yet, anyway.
Redbox execs have been mulling(思索)their on-demand options for months now, and it could have something to launch before the year is out, according to the latest chatter—indeed, one possibility is that it may partner up with Sonic Solutions, which already powers Blockbuster OnDemand.
Keep in mind, though, that the J. P. Morgan report is aimed at investors looking at the long-term strategies of Redbox and Blockbuster. For the average couch potato—and no offense, by the way, given that I’m one of them—physical DVDs and Blu-rays, as well as DVD. rental kiosks, will be around for years to come.
After all, DVD and even Blu-ray rentals are still more affordable and convenient—there is no need for a broadband connection or a pricey cable subscription and DVD decks are dirt cheap, while kiosks abound in neighborhood grocery and drug stores. The selection of titles is unbeatable—the disc library at Netflix HQ, for example, still dwarfs that of its streaming database. And for my money, DVD and Blu-ray video quality beats on-demand, especially Netflix’s "Watch Instantly" titles, and particularly the bad, sometimes poorly framed SD ones, practically every time. On the flip side, have you seen "Avatar" on Blu-ray yet? If not, I urge you to check it out—even in 2D, it’s truly something to see.
That said, as broadband gets faster and more dependable, streaming rental prices fall, and movie studios get more enthusiastic about on-demand in the face of dwindling DVD revenue, physical DVDs and Blu-rays(along with the kiosks that rent them)seem bound or doomed to go the way of the CD—still around, but fading in the shadow of their online counterparts.
So, what do you think: Will streaming video eventually overtake the growth of DVD rental kiosks like Redbox? Or are the Wall Street analysts being a little too Quick to sound the alarm?
According to the passage, Redbox______.
选项
A、has a streaming-video service now
B、has been researching its on-demand options
C、has already launched its plan B
D、has cooperated with Sonic Solutions
答案
B
解析
细节题。第六段第一句提到Redbox近几个月来一直在研究他们的视频点播,所以[B]“正在研究他们的视频点播”符合文意,为正确答案。从第五段最后一句可知,Redbox还没有视频流服务,所以[A]“现在拥有视频流服务”为错误的陈述,故排除;第四段中提到…who warn that home-video kiosk companies like Redbox better have a plan B…,可知,Redbox还没有plan B,因此[C]“已经推出备用方案”也是错误的陈述,故排除;第六段最后一句提到Redbox可能和Sonic Solutions合作,并不是已经与其合作,所以也排除[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/SfJK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Sincetheearlynineties,thetrendinmostbusinesseshasbeentowardon-demand,always-availableproductsandservicesthatsu
Itisanunderstoodfactthatwaterhelpsmobilizesolublenutrients,transportwastematerialsandregulatesbodytemperature.
Wearealwaystaughttobehonestsincechildhood.However,somebelievehonestyisnotalwaysthebestpolicyanditispractic
Thedeal______beforeitwassignedandsealed,evenaftertheLetterofIntentwasdrawnup.
IwishyoubreakaleginthecomingEnglishspeechcontestTheunderlinedpartmeans______.
Thepolicehavereceived______informationthatthewantedmurdererisstillontherun.
His______brainandboundlessenergydrovehimfromonegreatinventiontoanother.
A、Establishingonlineeducationprojectissomethinglikebuildingasupermarket.B、Internettechnologycanbroadendigitalgap
Inthesentence"Ihavedressedupproperlyforthismeeting,whichwassupposedtobemyyearlyappraisal",theitalicizedword
A、Aghost.B、Awitch.C、Avampire.D、Amummy.B本题考查细节。由句(10)可知,女士问扮成巫婆如何,毕竟女性需要看起来美一些,因此答案为B。
随机试题
A、硫酸镁B、多潘立酮C、米索前列醇D、奥美拉唑E、酚酞对左旋多巴治疗帕金森病引起的恶心和呕吐选用
简述韩非的行政组织思想。
协助患者向平车挪动的顺序为
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
中国甲公司委托中国某远洋公司运输一批货物至日本,由于是近港运输货物,货物先于正本提单到港,收货人日本乙公司凭副本提单加保函办理了提货手续。提货后未到银行付款赎单。后银行起诉承运人。对于本案,依《汉堡规则》的规定,下列选项哪些是正确的?()
【背景资料】某施工单位承担一机电工程项目安装任务。由于大型吊装的设备多,开工之前施工单位编制了施工方案并经批准,提交了施工进度网络计划,如图所示。在上述计划中,工序E与工序G共用一台200t履带吊车作业(其他工作不使用),E、G两工序不能同时或交
报检单必须加盖报检单位印章。( )
金融市场中最重要的金融交易价格是()。
在联合国气候变化峰会上,国家主席胡锦涛发表了题为《携手应对气候变化挑战》的重要讲话,______承诺,中国将继续采取强有力的措施,力争到2020年单位国内生产总值二氧化碳排放比2005年有显著下降。填入横线部分最恰当的一项是()。
Whomisthemanprobablycomplainingto?
最新回复
(
0
)