首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In addition to their military role, the forts of the nineteenth century provided numerous other benefits for the American West.
In addition to their military role, the forts of the nineteenth century provided numerous other benefits for the American West.
admin
2013-06-17
59
问题
In addition to their military role, the forts of the nineteenth century provided numerous other benefits for the American West. The establishment of these posts opened new roads and provided for the protection of daring adventurers and expeditions as well as established settlers. Forts also served as bases where entrepreneurs could bring commerce to the West, providing supplies and refreshments to soldiers as well as to pioneers. Posts like Fort Laramie provided sup plies for wagon trains traveling the natural highways toward new frontiers. Some posts became stations for the pony express; still others, such as Fort Davies, were stagecoach stops for weary travelers. All of these functions, of course, suggest that the contributions of the form to the civilization and development of the West extended beyond patrol duty.
Through the establishment of military posts, yet other contributions were made to the development of western culture. Many posts maintained libraries or reading rooms, and some had schools. Post chapels provided a setting for religious services and weddings. Throughout the wilderness, post hands provided entertainment and boosted morale. During the last part of the nineteenth century, to reduce expenses, gardening was encouraged at the forts, thus making experimental agriculture another activity of the military. The military stationed at the various forts also played a role in civilian life by assisting in maintaining order, and civilian officials often called on the army for protection.
Certainly, among other significant contributions the army made to the improvement of the conditions of life was the investigation of the relationships among health, climate, and architecture. From the earliest colonial times throughout the nineteenth century, disease ranked as the foremost problem in defense. It slowed construction of forts and inhibited their military function. Official documents from many regions contained innumerable reports of sickness that virtually incapacitated entire army. In response to the problems, detailed observations of architecture and climate and their relationships to the frequency of the occurrence of various diseases were recorded at various posts across the nation by military surgeons.
Which of the following is the most likely inference about the decision to promote gardening at forts?
选项
A、It was expensive to import product from far away.
B、Food brought in from outside was often spoiled.
C、Gardening was a way to occupy otherwise idle soldiers.
D、The soil near the forts was very fertile.
答案
A
解析
细节理解题。从原文第二段第四句话可看到,为了减少开支,种植农作物在要塞中得到提倡,这说明从外地运东西进来还是很贵的。所以选A)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/SfM7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Thesedayspeoplewhodomanualworkoften【B1】______farmoremoneythanpeoplewhoworkinoffices.Peoplewhoworkinofficesa
【C1】______twoyearslivingtogether,ayoungcoupleexperiencedtheusualupsanddowns【C2】______theygrewtoknow,understan
【C1】______twoyearslivingtogether,ayoungcoupleexperiencedtheusualupsanddowns【C2】______theygrewtoknow,understan
OrganicFoodOrganicfarmingwasamongthefastestgrowingsegmentsofU.S.agricultureduringthe1990s.Thevalueofretai
Tasteissuchasubjectivematterthatwedon’tusuallyconductpreferencetestsforfood.Themostyoucansayaboutanyone’sp
Manyofthepeoplewhoappearmostoftenandmostgloriouslyinhistorybooksaregreatconquerorsandgeneralsandsoldiers,wh
It’sveryinterestingtonotewherethedebateaboutdiversity(多样化)istakingplace.Itistakingplaceprimarilyinpolitical
AbelXavier,Middlesrough’sPortuguesedefender,hasfailedadrugstestandbeensuspendedfromallfootballbyFIFA,football
A、Aproductlaunchthatdidn’tsucceed.B、Anewideathatbecameacommercialsuccess.C、Amanufacturingproblem.D、Anewdesign
A、Agardener.B、Afireman.C、Ateacher.D、Asocialworker.C短文中提到,保姆包括做gardener的活儿每个星期赚不到349英镑,那么一年超过18,000英镑;firemen和socialwor
随机试题
有关中药材专业市场的禁止性规定,说法正确的有
下列关于施工许可证法定批准条件的说法,正确的是()。
【背景资料】某施工单位承建了一条长20km的二级公路,设计时速为60km/h。施工前,在项目部,设计单位将相关的设计资料交给了施工单位。施工单位作了充分的准备,复核了GPs点、水准点,测绘了横断面等,核对无误后,进行现场放样测量。其中,
小张与小李签订借款合同,下列情形中借款合同不生效的是()。
正在编辑的Word文件因断电而丢失信息,原因是()。
教师的专业知识素养包括()。
设f(x,y)=,求fxy(0,0)和fyx(0,0).
设向量组A:a1,a2;向量组B:a1,a2,a3;向量组C:a1,a2,a4的秩RA=RB=2,RC=3,求向量组D:a1,a2,2a3—3a4的秩.
如下图所示,某园区网中的路由器R1与R2相连,R2与R3相连,R3与R4相连,R4直接与Internet上的路由器R5相连,路由器R1和R2缺省路由的正确配置是
A、Betweenonehundredandthreehundred~B、Betweentwohundredandfourhundred.C、Betweentwohundredandthreehundred.D、Betw
最新回复
(
0
)