首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、From the 1850s. B、Prom the 1700s. C、From the 1800s. D、From the 1900s. A短文提到,在美国,19世纪50年代以前钟表非常稀少。即是说,19世纪50年代以后钟表开始在美国变得普遍。故A正
A、From the 1850s. B、Prom the 1700s. C、From the 1800s. D、From the 1900s. A短文提到,在美国,19世纪50年代以前钟表非常稀少。即是说,19世纪50年代以后钟表开始在美国变得普遍。故A正
admin
2018-09-15
27
问题
Watches and clocks seem as much a part of our life as breathing or eating. And yet, did you know that watches and clocks were scarce in the United States until the 1850s?
In the late 1700s, people didn’t know the exact time unless they were near a clock. Those delightful clocks in the squares of European towns were built for the public-after all, most citizens simply couldn’t afford a personal timepiece. Well into the 1800s—in Europe and the United States—the main purpose of a watch, which, by the way, was often on a gold chain, was to show others how wealthy you were.
The word "wristwatch" didn’t even enter the English language until nearly 1900. By then the rapid pace of industrialization in the Unites States meant that measuring time had become essential. How could the factory worker get to work on time unless he or she knew exactly what time it was? [18]Since efficiency was now measured by how fast a job was done, everyone was interested in time. And since industrialization made possible the manufacture of large quantities of goods, watches became fairly inexpensive.
Furthermore, electric lights kept factories going around the clock. Being on time had entered the language—and life—of every citizen.
16 When did watches and clocks become common in the United States?
17 What was the main purpose of having a watch during the 1800s?
18 Why was everyone interested in time by 1900?
选项
A、From the 1850s.
B、Prom the 1700s.
C、From the 1800s.
D、From the 1900s.
答案
A
解析
短文提到,在美国,19世纪50年代以前钟表非常稀少。即是说,19世纪50年代以后钟表开始在美国变得普遍。故A正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Sk47777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Theyconsideredherlazy.B、Theysawsomethingtheyhadneverseen.C、Theyconsideredherfoolish.D、Theysawsomethingfamili
A、Banks,governmentagenciesandcreditunions.B、Banks,depositunionsandmoneymarketfunds.C、Banks,savings-and-loansandd
A、Howtheyplayinthenextmatch.B、HowtheyshapeafterChristmas.C、Howtheygetoverthedifficulty.D、Howtheyexplaintot
A、Farmers.B、Citypeople.C、Businesspeople.D、Students.A女士说:“邮购业务很受农场主欢迎”,并说“农场主们信赖Ward和Sears”。可知该业务的主要客户是农场主。本题较简单,对话中多次提到far
A、Totakemedicine.B、Tosleepmore.C、Toworkless.D、Togotraveling.A本题符合短文听力“听到什么就选什么”的原则。原文说病人控制焦虑症的最好方法是服用药物。因此A正确。语义突出之处
A、1.B、2.C、3.D、4.B第l则新闻开始就说:“英国警方说,又一个涉嫌与星期四伦敦交通系统未遂炸弹袭击案有关的男人被捕。”可见一共抓了两个人,故B正确。数字题,需要明白短文中相关数字的含义,然后根据问题来作答。
Officialhealthadvicethatsaidhouseholdchoreshelpkeepyouactivehasbeenprovedwrongbytheresearch,whichshowsthatt
Officialhealthadvicethatsaidhouseholdchoreshelpkeepyouactivehasbeenprovedwrongbytheresearch,whichshowsthatt
ScoresofuniversityhallsofresidencesandlecturetheatresintheUKwerejudged"atseriousriskofmajorfailureorbreakdo
ScoresofuniversityhallsofresidencesandlecturetheatresintheUKwerejudged"atseriousriskofmajorfailureorbreakdo
随机试题
避税地对策税制最早出现在
触觉语颤增强见于
患者,女,30岁,初孕妇。妊娠32周,散步时突然出现大量阴道流液,由车送至急诊,因胎膜早破收入院。诊断胎膜早破的检查方法是
属于药学工作人员对社会的职业道德规范的是
地下水渐变渗流的浸润线,沿程变化为()。
甲公司是一家国内中小板上市的制造企业,基于公司持续发展需要,公司决定优化资本结构,并据以调整相关股利分配政策。有关资料如下:资料一:公司已有的资本结构,债务资金账面价值为600万元,全部为银行借款本金,年利率为8%,假设不存在手续费等其他筹资费用;权益资
资产负债表是一种()报表。
从下列两题中任选一题作答,如果两题都答,只按第I道的成绩计入总分。学生小王总是在快要考试时才会花很多时间看书,平时几乎从不花时间来复习老师的课堂教学内容。在复习时,小王常常是课本上有什么内容就看什么内容,什么内容在前就先看什么内容,什么内容在后就后看什
LordOxfordpossessedmostoftheneededgiftsofagreatstatesmanexceptruthlessnesstowardsothersandinsensitivenessfor
FlagDay,June14,isthebirthdayofAmericanflag.Onthisdatein1777,theContinentalCongress【C1】______aresolutionstatin
最新回复
(
0
)