首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A report issued last week by the federal government’s National Center for Health Statistics contained a jaw-dropper: the parents
A report issued last week by the federal government’s National Center for Health Statistics contained a jaw-dropper: the parents
admin
2013-07-02
63
问题
A report issued last week by the federal government’s National Center for Health Statistics contained a jaw-dropper: the parents of nearly one of every five boys in the United States were concerned enough about what they saw as their sons’ emotional or behavioral problems that they consulted a doctor or a health-care professional. By comparison, about one out of 10 parents of girls reported these kinds of problems.
The report confirms what many of us have been observing for some time now: that lots of school-age boys are struggling. And, parents are intensely worried about them.
What is bothering our sons? Some experts suggest we are witnessing an epidemic of ADHD and say boys need more medication. Others say that environmental pollutants found in plastics, among other things, may be eroding their attention spans and their ability to regulate their emotions.
Those experts may be right but I have another suggestion. Let’s examine the way our child rearing and our schools have evolved in the last 10 years. Then ask ourselves this challenging question: could some of those changes we have embraced in our families, our communities and our schools be driving our sons crazy?
Instead of unstructured free play, parents now schedule their kids’ time from dawn till dusk. By age 4, an ever-increasing number of children are enrolled in preschool. There, instead of learning to get along with other kids, hold a crayon(蜡笔)and play Duck, Duck, Goose, children barely out of diapers(尿布)are asked to fill out work sheets, learn computation or study Mandarin. The drumbeat for early academics gets even louder when they enter "real" school. Veteran teachers will tell you that first graders are now routinely expected to master a curriculum that, only 15 years ago, would have been considered appropriate for second, even third graders. The way we teach children has changed, too. In many communities, elementary schools have become test-prep factories — where standardized testing begins in kindergarten and "teaching to the test" is considered a virtue. At the same time, recess is being pushed aside in order to provide extra time for reading and math drills. So is history and opportunities for hands-on activities — like science labs and art. Active play is increasingly frowned on — some schools have even banned recess and tag.
Some researchers responded to last weeks’ study by calling for more resources for more mental-health services for children — especially males. That’s an admirable goal. But when nearly one in five boys has such serious behavioral and emotional issues that their parents are talking it over with their pediatrician(小儿科医生), you can bet we are facing a problem that requires a more fundamental change in our society than medication or weekly therapy. Let’s take a moment, before the school year gets any farther underway, and ask ourselves whether we are raising and educating our boys in a way that respects their natural development. And if we are not, let’s figure out how we can bring our family life and our schools back into line.
How to solve so many boys’ behavioral and emotional issues according to the author?
选项
A、Call for more resources for more mental-health services for boys.
B、Change the raising and educating way of boys to respect their nature.
C、Make parents chances to communicate with their children’s pediatrician regularly.
D、Let the boys grow up in anyway they want without the control of parents.
答案
B
解析
事实细节题。第六段末提到作者说让我们花一点时间,在新学期开始之前,问问我们自己,我们养育和教育男孩的方式是否尊重了他们的自然发展。如果没有,就让我们想一想如何把我们的家庭生活和学校重新拉回正轨吧。由此可可以看出作者认为解决问题的方法应该是改变育儿和教育方式,尊重孩子们的本性发展,故[B]项正确。[A]项是专家们的观点,故排除。[C]项是家长们已经在做的事情,不是解决问题的方法,故错误。作者指的是让孩子们合理的成长,并不是说完全没有家长的干预随意发展,[D]项太过偏激,故错误。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/T0n7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Friendshipisbothasourceofpleasureandacomponentofgoodhealth.Peoplewhohaveclosefriendsnaturallyenjoytheir【C1】_
AjuryinNorthernCaliforniahasfoundaphysician【C1】______forelderabusebecausehefailedto【C2】______enoughpainmedica
AjuryinNorthernCaliforniahasfoundaphysician【C1】______forelderabusebecausehefailedto【C2】______enoughpainmedica
A、Becausehecan’tfindanidealdate.B、Becauseheistoocommonaperson.C、Becausehehasfailedtorealizehisdreams.D、Bec
ArtificialIntelligenceI’msurethatHansMoravecisatleastassaneasIam,buthecertainlybroughttomindtheclassic
Britain’sredphoneboxeshavebecomeoutofdateintheageofthemobile.Eightyearsagotherewereabout17,000acrossBrita
A、Thetwosidesoftheirbraindevelopsimultaneously.B、Theyarebetterabletoadapttothesurroundings.C、Theirbonesmature
IntheUnitedStates,thefirstdaynurserywasopenedin1854.Nurserieswereestablishedinvariousareasduringthe【C1】______
A、Thenewsecurityplanforthemunicipalbuilding.B、Theblueprintforthedevelopmentofthecity.C、Thecontroversyoverthe
Comparisonsweredrawnbetweenthedevelopmentoftelevisioninthe20thcenturyandthediffusionofprintinginthe15thand1
随机试题
生活给水管道内的水流速度不宜大于()m/s。
B665型牛头刨床横梁对工作台侧平面的平行度在任意300mm测量长度上的公差为0.01mm。()
理想的进料板位置是其气体和液体的组成与进料的气体和液体组成最接近。 ()
流转税法属于__________。
初产妇,26岁,妊娠40周,临产12h,宫口扩张8cm持续2h,胎头未下降。腹部检查:胎儿为头先露,肢体在腹部于右前方明显扪及,胎背在左后方,耻骨上扪及胎头,额隆凸明显。下列阴道检查结果与腹部检查相符合的是
下列关于焊接前检验的基本要求,说法正确的有()。
以下关于财务报表审计中,审计风险的表述正确的有()。
简述我国外交政策的内容。
一个没有盖的水箱,在其侧面高和高的位置分别有A、B两个排水孔,它们排水的速度相同且保持不变。现在以一定的速度从上面给水箱注水。如果打开B关闭A,那么35分钟可将水箱注满;如果关闭B打开A,那么40分钟可将水箱注满。如果两个孔都打开,那么需要多少分钟才能将水
•Lookatthetablebelow.•Someinformationismissing.•Youwillhearawomantalkingaboutshareprices.•Foreac
最新回复
(
0
)