首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
If half of the water were to be drained from the Pacific Ocean, a curious kind of submarine mountain called a guyot would be exp
If half of the water were to be drained from the Pacific Ocean, a curious kind of submarine mountain called a guyot would be exp
admin
2021-11-04
33
问题
If half of the water were to be drained from the Pacific Ocean, a curious kind of submarine mountain called a guyot would be exposed. Guyots are strange formations that resemble mushroom stalks with flat tops. More than six hundred and fifty of these volcanic stalks have been discovered in the Pacific Ocean, and a few others have been discovered in the Atlantic sea plains.
It is easy to suppose that the guyots were formed by underwater lava spouts that piled up volcanic debris over the years, but just how they acquired their curiously flat tops remains a mystery. Shallow-water fossils found embedded(植入) in the tops of some guyots suggest that at one time the flat tops were much nearer the ocean’s surface, but beyond this there is little that scientists can say.
One attempt to account for the flat tops suggests that the ocean levels were once much lower than they are today; thus wave action might have smoothed away the original peaks. Another theory holds that the guyots have probably always flat tops and that their weight has pushed them slightly toward the ocean floor, causing them to slowly submerge. But these are only theories—the guyots are still a geophysical puzzle.
The guyots are still a geophysical puzzle nowadays because________.
选项
A、no explanation of their origin has yet been offered
B、scientists have not yet offered any explanation of their shapes
C、theories relating to their origins and shapes have never been proved
D、scientists are not sure the ocean levels have changed
答案
C
解析
文章第三段But these are only theories—the guyots are still a geophysical puzzle.可知两个假设只是理论没有被证实。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/T8ZC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Inthesamewaythatachildmustbeabletomovehisarmsandlegsbeforehecanlearntowalk,thechildmustphysiologically
Thedoghasalwaysbeenconsideredman’sbestfriend.Alwaysnotedforbeingparticularlyfaithfulinwatchingoverchildren,he
Thepriceofbeer______from50centsto4dollarsperliterduringthesummerseason.
Thewaypeopleholdtothebeliefthatafun-filled,pain-freelifeequalshappinessactuallyreducestheirchancesofeveratta
JasonhasbeenpreparingcarefullyforhisEnglishexaminationsothathecouldbesureofpassingitathisfirst______.
Thetopofthemountainis______,butthetreesgrewpartwayupitsslope.
Itisimpolitetocomb______inpublic.
Itiscurioushowchildrenalwaysbehavemuchworsewhentheyare______holiday.
Arecentstudydescribedcoalasa"bridgetothefuture".Asthemostplentifulfossil(化石)fuelintheworld,coalhastheposs
Arecentstudydescribedcoalasa"bridgetothefuture".Asthemostplentifulfossil(化石)fuelintheworld,coalhastheposs
随机试题
试述国家法律援助机构的构成。
按作用机制分类,抗高血压药卡托普利属于
可引起二便失禁、骨酸痿软、遗精等表现的情志异常是
以下关于二审程序的观点,错误的是?
到宋元明清时期,中国佛教进入了融合阶段。这一阶段中国佛教的主要特点是()。
习近平在新的历史节点上提出并形成了“四个全面”的战略布局,其中战略目标是
设①计算行列式|A|.②实数a为什么值时方程组AX=β有无穷多解?在此时求通解.
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".ButsomepeopleWouldprobably【C1】______whentheyfirstcametoIndia.Whenth
"EnvironmentalScienceClass"HowdidtheTellusInstitutesolvetheproblemofintermittentwind?
______I’mwillingtohelp,Idonothavetoomuchtimeavailable.
最新回复
(
0
)