首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Highly proficient musicianship is hard won. Although it’s often assumed musical ability is inherited, there’s abundant evidence
Highly proficient musicianship is hard won. Although it’s often assumed musical ability is inherited, there’s abundant evidence
admin
2013-08-27
51
问题
Highly proficient musicianship is hard won. Although it’s often assumed musical ability is inherited, there’s abundant evidence that this isn’t the case. While it seems that at birth virtually everyone has perfect pitch, the reasons that one child is better than another are motivation and practice.
Highly musical children were sung to more as infants and more encouraged to join in song games as kids than less musical ones, long before any musical ability could have been evident. Studies of classical musicians prove that the best ones practiced considerably more from childhood onwards than ordinary orchestral players, and this is because their parents were at them to put in the hours from a very young age.
The same was true of children selected for entry to specialist music schools, compared with those who were rejected. The chosen children had parents who had very actively supervised music lessons and daily practice from young ages, giving up substantial periods of leisure time to take the children to lessons and concerts.
The singer Michael Jackson’s story, although unusually brutal and extreme, is illuminating when considering musical prodigy(天才). Accounts suggest that he was subjected to cruel beatings and emotional torture, and that he was humiliated(羞辱)constantly by his father. What sets Jackson’s family apart is that his father used his reign of terror to train his children as musicians and dancers.
On top of his extra ability, Michael also had more drive. This may have been the result of being the closest of his brothers and sisters to his mother. "He seemed different to me from the other children special," Michael’s mother said of him. She may not have realised that treating her son as special may have been part of the reason he became like that.
All in all, if you want to bring up a Mozart or Bach, the key factor is how hard you are prepared to crack the whip. Thankfully, most of us will probably settle for a bit of fun on the recorder and some ill-executed pieces of music on the piano from our children.
Because of their father’s pressure and strict training, Michael Jackson and some of his brothers and sisters eventually became______.
选项
答案
musicians and dancers
解析
细节推断题。定位句中提到了父亲将自己的孩子训练成音乐家和舞蹈家的恐怖统治,但是第一句也说,虽然杰克逊的故事十分残酷和极端,但它却对怎样培养音乐天才有所启示,由此可知,他父亲的残酷训练造就了杰克逊和他的兄弟姐妹的音乐才能,使他们成为很棒的音乐家和舞蹈家,故答案为musicians and dancers。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/TA97777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Althoughfearofmathisnotapurelyfemalephenomenon,girlstendtodropoutmathsoonerthanboys,andadultwomenexperienc
Althoughfearofmathisnotapurelyfemalephenomenon,girlstendtodropoutmathsoonerthanboys,andadultwomenexperienc
ComparedwithEnglandandWales,Scotlandhasanothersetoflawsappliedtodivorceissues.Acouplemaygetdivorcedifthey
DoingBusinessinAsiaManyWesternerswantingtodobusinessesinAsiannationsseekinformationandadviceaboutthingsth
DoingBusinessinAsiaManyWesternerswantingtodobusinessesinAsiannationsseekinformationandadviceaboutthingsth
A、Waterabsorbingability.B、Thecell’smembrane.C、Itssurroundings.D、Theabilitytomaintainsalt.C文章提到鱼和细胞的作用机制是一样的,吸水还是失水取
A、Factorsthataffecttheabilitytomemorize]B、Theinfluenceofchildhoodmemoriesonadulthood.C、Aproposalforfuturepsych
A、Hehasabigappetite.B、Heeatsonlyatregularmealtimes.C、Heavoidsnewfoods.D、Heeatsonlyhealthfulfoods.A选项中的He,bi
随机试题
贫血患者,Hb<60g/L、以往有输全血及血浆引起严重荨麻疹病史、本次输血治疗应选择哪一种红细胞制品?
患者,女性,34岁,左胸外伤后肋骨骨折,极度呼吸困难,发绀、烦躁不安。体检:脉搏细速,血压84/62mmHg,皮肤湿冷,气管右移,颈静脉充盈,头颈部和右胸皮下气肿,左胸廓饱满、肋间隙增宽、呼吸幅度降低,叩诊呈鼓音,右肺呼吸音消失。若该病人行胸腔闭式引流
A.甘露醇B.氢氯噻嗪(双氢克尿噻)C.呋塞米(速尿)D.链霉素E.螺内酯与呋塞米合用可增强耳毒性的药物是
下列不属于供水设施设备的维护管理规定的是()。
督察长由()提名。
某企业2006年1月1日的房产原值为3000万元,4月1日将其中原值为1000万元的临街房出租给某连锁商店,月租金5万元。当地政府规定允许按房产原值减除20%后的余值计税。该企业当年应缴纳房产税( )。
旅游团在各站停留期间,全陪的工作主要有()。
她A像B什么C也D发生似的,又上班了。
ASocioculturalApproachtoReading,LanguageandLiteracyI.WhattakingasocioculturalapproachactuallymeansA.Itrejectst
WhatdidJackdooverthesummer?
最新回复
(
0
)