首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Taking on debt is one of the most important economic decisions a person can make. Borrowing to invest in education can yield a l
Taking on debt is one of the most important economic decisions a person can make. Borrowing to invest in education can yield a l
admin
2015-08-26
61
问题
Taking on debt is one of the most important economic decisions a person can make. Borrowing to invest in education can yield a large return. However, debt is a risky endeavour, and can carry a high cost if it is not promptly repaid. Compound interest can amplify even small periods of delinquency, leading to lower incomes, scarred credit ratings, even bankruptcy. Yet those who take on the most debt are the young, people who need to make large investments in education and housing, but who generally lack any experience with financial matters. Fortunately, new research shows that courses in finance at school can help solve this predicament(困局,穷境), reducing the harmful repercussions(反响)from taking on too much debt later in life.
The authors study the impact of a large scale expansion of finance-related courses in US high schools. In 1999, mandatory teaching of economics and financial literacy was minimal. Illinois was the only state which had a compulsory course on financial literacy, and only 10 states ensured that their students covered basic economics. However, over the subsequent decade the majority of states introduced compulsory courses in these areas, including extending the sequence of mathematics classes each student must take to graduate. To measure the impact of financial education, the authors tracked each group of students which were forced to take these subjects and compared their subsequent interactions with debt using the New York Federal Reserve’s Consumer Credit Panel.
The authors found that increased education about financial concepts broadly lowered the rates of bankruptcy among former students. It also led to a delay in the purchase of their first house(a risky investment at the best of times). Perhaps unsurprisingly, they also found that the effects of education varied according to which subjects were taught. Increasing education in mathematics and finance improved debt outcomes later in life. Students were less likely to be declared bankrupt and more likely to repay their debt on time, although these effects faded with age. Curiously, the introduction of an economics course led to higher debt burdens, with increased rates of delinquency later in life. The authors speculate that this may be because learning about economics provides students with a false sense of confidence(a trait not uncommon amongst professional economists): demystifying(阐明,启发)the debt market enough to encourage participation, but not providing enough detail to warn of the potential dangers. This makes sense as introductory economics largely avoids topics such as compound interest and repayment plans, which are critical to understanding how debt works.
The benefits of an education in economics aside, the study ultimately highlights the importance of understanding the basics of personal finance—a respect of life that everybody must engage with. As this research confirms, those who understand interest earn it: those who don’t, pay it.
The first paragraph discusses the following points EXCEPT______.
选项
A、the possible penalty of taking on debt
B、the reason why the young may take on debt
C、the different ways to avoid taking on debt
D、a research about high school finance courses
答案
C
解析
细节题。由题干直接定位至第一段。该段讨论了承担债务对个人的重要性,分析了负债的风险,也指出了最易负债的人群及其负债的原因,并提到了关于高中经济课程的研究说明的问题,但是没有提到避免债务的不同方法,故[C]为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/TMXK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
"Congratulations,Mr.Cooper,it’sagirl."Fatherhoodisgoingtohaveadifferentmeaningand【31】adifferentresponsefro
Librariesareinsomewaythebestevidencewehaveofcivilization.Inthemistheaccumulatedknowledgeoftheages.Thecore
Yelloworpinkflowers?Thegreenorbluesweater?Wemakedecisionsaboutcolorallthetime.Now,scientistsarestartingtof
Whatisthestudent’sproblem?
Writeonanoteofabout50-60wordsbasedonthefollowingsituation:Yourfriend,Jack,hasbrokenhislegwhenplayingbasket
WhichofthefollowingisTRUEaboutEclipse?
"Youareveryselfish.It’stimeyou______thatyouarenotthemostimportantpersonintheworld,"Edgarsaidtohisbossangri
Takethisluggageandputit______youcanfindenoughspace.
Anyacademicbreakthrough,______,doesnotautomaticallyensurethatitcanbeappliedtopractice.
Touristsbecomeperplexedbecausetheydon’tknowstreetnamesarepostedonthesideofbuildings,ratherthanonsigns.Theun
随机试题
WiththeaveragenumberofchildreninaBritishfamilyfallingbeneath2.0,thepopulationoftheUKhasbeenfallingforquite
A.DNA聚合酶B.DNA损伤修复C.RNA聚合酶D.启动子E.核糖体红霉素抑制细菌的
腹痛属虚证者,首选
有关牛二向法院提交的仲裁协议的相关说法正确的是()。关于该案中的执行问题说法正确的是()。
【2007年第88题】多层钢结构房屋钢梁与钢柱的连接,目前我国一般采用下列哪种方式?
上海证券交易所规定,集合资产管理计划开始投资运作后,应通过会籍办理系统,在每月前5个工作日内,向上海证券交易所提供()。
通货膨胀会使实际利率提高,社会投资的实际成本上升,会导致投资下降。()
()不属于旅游职业道德的特点。
通过教育可以获得的资本包括()形式。
Ifthetheoryisself-evidentlytrue,asitsproponentsassert,thenwhydoes______itstillexistamongwell-informedpeople?
最新回复
(
0
)